World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.
Van infod róla?
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Kevesebb pénzt kap most már,míg karácsony után prém fiók nélkül 3-4k spotra kaptam akár 177k lóvét is csak a karácsonyi 48%-os bónusszal,addig most 7-8k sebzés és spotra jó ha kapok 80 ezret.
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
e50
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Bár számomra rejtély,hogy mi vonzotta hozzánk,<#idiota>#idiota>
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Neki Tas-Lee jár.<#buck>#buck>
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
Hát ami megvan t6-os: T-34-85M, DickerMax, Tog II, Japó Tigris. Remélem nem ezekből lesz.<#alien2>#alien2>
angelus1991ster.blogspot.hu
4–18 February: Take part in the February mini-marathon! Collect tokens by completing daily missions. Cross the finish line and walk home with a Premium vehicle!
https://thearmoredpatrol.com/2018/01/29/wot-eu-sneak-peek-february-specials/#more-62533
Wut? Kíváncsi, vagyok, hogy vajon milyen t6-os járművet osztogatnak majd. Remélem egy Pudel-t 😄
angelus1991ster.blogspot.hu
Nem is tudom melyikre gondoltál egyetlen egy sem ugrik be mint jó első prémium tank.
F
" Meg nem jottem ra hogy lehet behuzni a testbe" dombon lent vagy teljesen majd amikor lősz akkor előre mész 50 centit már is kint van a tornyod lövés után vissza az egész nincs 3 másodperc és nincs ideje az ellennek célozni.
"Hull down mindenhol?" oda mész ahol van. Még a városi pályákon is megvannak a helyek ha meg tényleg nincs akkor flankelsz és amikor nem rád figyelnek akkor támadsz.
"9-10-es medekkel menjek verekedni ?" igen akár de nyilván nem te leszel elől és supportálsz a többieknek ebben az esetben. De ha elkapsz 1v1 egy sima tier8 medet akkor bontakozik ki igazán az e5
Siker titka ebben a játékban a minimapon és a jó használatán múlik, Illetve az alkalmazkodáshoz mind a saját mind az ellenfél csapatához. Ha t62 jön veled szemben és egyedül vagy az a TE hibád.
Amióta abbahagytam a csapattal való foglalkozást és a saját játékommal foglalkozom egyre jobban megy és jön is az eredmény. Az utolsó 3000 csata 61+% winrate és még mindig nem hozom ki a maximumot és sokat hibázok. Csak soloban játszom és szerintem simán tudnék 65% feletti Winrate-t. Soha senki nem nyeri meg az összes játékot de nagyban lehet befolyásolni hosszútávon. Persze könyebb a többiekre mutogatni de attól még nem nyersz többet.
F
Mindenki ugy kepzeli el a jatekot hogy erre mennek a medek arra meg a nehezek. Valosagban ossze vissza megy mindenki es soha nem tudod ki jon veled szembe. Valahogy nem tud vigasztalni ha nem az is7 hanem a t62a jon velem szemben. Hull down mindenhol? Szep alom. Artykat sem erdekli es buntetnek. Egyebkent tudom. Nem rossz tank csak nem tudok vele jatszani. Ha azt irnam hogy op akkor meg az lenne hogy csak en erzem annak es mindenki mindennel kifilezne egy az egyben. Hogy miert hagyom kint a tornyom? Meg nem jottem ra hogy lehet behuzni a testbe 😄 Annak is orulok ha mar a testet el tudom rejteni. Illetve a lovesek csak egy szep alomban jonnek mindig elolrol.
Tier limites tankot ajanlottam volna de ez tenyleg lemaradt.
Érkezett egy baràt felkérés,de nem fogadtam,és utasitottam el,csak kiléptem,mert el kellett ugranom.
Mkor ujra beléptem màr a baràrlistàn volt:-o
Ezt hogy?
Itt màr az ember a baràtait se vàlogathatja meg??:-p
Egyébként a lentebb linkelt stattal rendelkező jómunkàsember volt az:-)
Wz5-ben van a legénység aki végigjött Is2 óta és amikor a 113-ba kellett legénység akkor a következőt csináltam:
1 Nőstény a karácsony eventről Commandernek a többi meg ilyen 70-90% első skilles maradék volt amit bele pakoltam a type64-be. Szépen ott felhúztam 3. skillre és utána már mehetett 113-ba és most már Wz111ben fejlődnek ha épp olyan van és van rá kedvem (szóval igen nem játszottam vele azóta 😊 ) .
Ha új legénység kell azt tier 5-6-ban kell elkezdeni és ha már nem a saját lábukra ejtik az ammot akkor mehetnek értelmes tankba.
F
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tényleg áldás egynémelyeik példány<#eplus2>#eplus2>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ott is maradt mi meg nem halt<#beka3>#beka3>
Ez a kedvenc részem.
De már mondtátok, hogy általában minden tankra igaz, hogy minimum 3 skillnek lennie kell ahhoz, hogy igazán jó vagy akár csak játszható legyen egy tank..na szép...
csak türelmem is legyen elvinni 3 skillig a legényeket...de mindegy 😄
The Matrix has you...
Na persze rámfordult.De csak majdnem sikerült.Le rammoltam.
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Amúgy a kommented után biztos vagyok benne hogy rosszul használod és nem a megfelelő helyeken kevered magad bajba vele.
Médium tankokkal menj verekedni és rájössz miért is nagyszerű ez a kis tank, ha sima nehéz tankokkal tradelsz akkor nem csoda hogy nem nő a répa.
- ha a testedet lövik már régen rossz miért is nem vagy hulldownban?
- ha a tornyodat lövik miért hagyod kint? Ez nem t32, de ha mozogsz és csak amíg lősz akkor sok sikert az ellennek eltalálni weakspotokat. (Torony oldalára vigyázni sok béna E5-t látok akik azt hiszik forgolódhatnak büntetlenül)
- Snapshotra tökéletes a tank a gyors töltés + aim time + elfogadható soft statok miatt. Ha célozgatsz és kint állsz rosszul csinálod.
-Kell egy 3-4 skilles legénység mire el is találsz vele valamit kicsit olyan stílusú mint a pattonok.
Amúgy ha érdekel dobj be ide 2-3 replayt de olyat amit most mész függetlenül az eredménytől (előre kiválogatottnak nem sok értelme van) és akkor esetleg 1-2 hibára fel tudom hívni a figyelmed.
F
The Matrix has you...
Nagy javítócsomag alap a passzív javítás bónusza miatt de inkább a kicsit hagyd el amíg nincs 4+ skilles legénység.
F
Mivel az én mausom és type5-öm csak Cw-re van és gyakorlatilag ott Type5 brawl megy (city map) ezért spall de pubra lehet jobb a venti ki kell próbálni.
F
Jut eszembe, a Mäuschen-nel nemrég 5000+ pattintásom volt, köszönhetően többek között egy retardált T49-nek, aki a nagy flintát hozta, és nem HE-vel, hanem HEAT-tel lövöldözött.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2018.01.28. 18:29:07
Az M4 REV mellett szerintem csak annyi szól, hogy jóval nagyobb az alfa damage, az FV4202 sokkal agilisebb és sokoldalúbban használható.
Nagyobb a pen is , csak az alfája nagyon kicsi.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2018.01.28. 18:04:19
Mutz ezerszer jobb.
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer