418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Angelus1991ster
    Ezért jó az xvm. Arra való, hogy a valódi bot-okat ki lehet szűrni.
  • joe662
    Az az overall àtlagsebzés od..bsz:-DDD
  • Angelus1991ster
    Másik: a végjátékban az rng pálfordulásnak és az állandó célkereszt leesés az ilyen wg találmány?
  • Angelus1991ster
    Nap "legeslegjobb" játékosa : Gnoka
    Méltó utódja rivaseloy-nak.

Bizonyos statnál pl: 0,25-ös sebzési ráta alatt tier 2-10-ig a Csata gombot inaktívvá tetetném. Hadd maradjon az ilyen tier 1-ben.
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2018.07.22. 19:57:54
  • Maala
    Git gud.
  • nemtudommivan
    Hétvégén érek rá. Egyébként azt nem értem , hogy ha mindkét oldalon agyhalottak vannak , akkor miért az a csapat veszít amiben én vagyok. A másik is ugyanúgy megtehetné ezt. Mert akkor megértem, mikor sorozatosan hozzám dobja a retardáltakat , a másik oldalra meg szövegkiemelő színűeket. Mert ez megy most.
  • Plata

Van az a neve hétvégén ne játsz.
    Nyár van és hétvége.
    Szerintem sokan direkt trollkodnak.
  • nemtudommivan
    van olyan algoritmus, egyenlet, esetleg fekete mágia ami megmondaná , hogy hova az isten f...ba tűnik el hétvégén a győzelem? Mert hogy hétköznap sincs hozzá gyakran szerencsém, de ma még 27 csatából 4-et sikerült nyerni.
  • Plata
    Csak a kedvedért hoztam egy képet egy igazi unicumról.
    Peca öbölben négyen mentünk be a városba,Maus Charioteer meg még egy heavy amire nem emlékszem és én.
    Erre szembe jött Type 4 Conway Conqueror Is7 IsM Obj430.
    Is 7 meglátott engem és padlógázzal berongyolt hozzám a házak közt,persze mellém lőtt és a falat lőtte meg következővel meg alám lőtt majd még volt egy lövése de az is pattant.Én csak egy lövést eresztettem bele,de az sebezte és lejött a lánca,a többiek szétkapták.Igazi vadbarom volt.

Obj430 sem volt piskóta,full gold lőszerrel tolta.Strv1-et meg be mákoltam,Type 4 miatt He lőszer volt betöltve és oneshotolta.
  • Plata
    Egyébként ma valami iszonyú szar játszani.
    Állandóan ilyen 15-2 meg hasonló vereségek vannak.
    Másik meg ma már lőtt agyon idióta Jpze100 csapattárs is,meg volt hogy mind a két artynk engem tolt telibe mikor harcoltam négy balfékkel egész jó helyen.
  • Plata
    Akár rng akár nem örültem neki hogy közvetlen közelről golddal nem lő be.Szemben m103 jobb oldalt leopard,baloldalt fv42 meg amx 13.Vagy nem találtak el vagy pattant.
  • joe662
    2 nem sebző lövése volt,az lehetett az rng is
  • Plata
    Lehet,sosem szoktam nézni kinek mennyi,bár az előbb találkoztam egy M103-al.
    Gold lőszerrel nem tudta belőni Vk-t.Sajna vesztettünk mert befoglalták a bázist.De nulla javítási költségem lett.
  • joe662
    ".Asszem meglepődött,mert mégsem tudott mögém kerülni."
    Szerintem meg azt sem tudta merre van arccal elöre
  • Plata
    ENSK-en házak közt kivágódott elém T44,elég lassan mozogtam mert Type4 M103 és Jpze100 is ott volt.T44 meg akart kerülni,ő gyors volt,elég volt az ő sebessége hogy kinyiffanjon.
    674 sebzés ütközéssel.Asszem meglepődött,mert mégsem tudott mögém kerülni.
    Megérte a kuplung égető és irányított ütközés skill.
  • joe662
    26.án kezdődik,és aug16-ig tart majd
  • pett3rson
    igen, ranked-re gondoltam. köszi.
  • Maala
    Kedden kezdődöttt... Ja, hogy a rankedre gondolsz. :-D Hétfőn tán.
  • Plata
    Nem tudod mennyibe fog kerülni a goldért kapható női legénység?
    Ha nem túl drága vennék T49-be.
    Vk-ba sem ártana még pár.De a Vk legénysége már sok skilles.
  • Angelus1991ster
    Na egy ezressel kevesebb lesz a Turán turbósítása :D Persze előtte kb. 4 évig gyűjtöm a bondot :D
  • pett3rson
    az új szezon mikortól kezdődik?
  • joe662
    Most nézem én is,a bond-os cuccok érdekesek lesznek.
    Egy komplett tank felszerelésén lehet fogni 1800 bondot is.
    Igaz nem kötelezö csomagot venni,de azért én pl a távcső-hez szoktam direktívát is rakni.
  • Maala
    -30% fogyócikkesdi lesz innentől, lehet venni Bondot goldért (?) ilyen és ehhez hasonló horrortörténeteket olvastam klánFBn.
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.07.20. 15:58:13
  • Sherman0070
    Azt olvastam teszt szeró az új ingame boltról szól leginkább.
    Valamit babpráltak a piaccal.
  • suba53
    Na most hazaérve kipróbáltam megint, hátha csak valami szinkronizáció nem ment le még reggel.
    Sajnos ez úgy tűnik végleg így marad. A teszt szerón a garázsomban 10 db tier1 tank áll, prém tankjaim hiányoznak, összes eddigi fejlesztés lenullázva.
    Nem tudom ezzel mi a céljuk.
    Másnak is üres a garázsa teszt szerveren?
  • joe662
    Hát nem is tudom,a prém tankjaim hiányoznának igaz nem mind bár ha cserébe ki van fejlesztve az összes tank,mint most,akkor jöhet a reset
  • Maala
    Következő update tartalma. Elfelejtették, hogy 1.0-nál szerver reset kellett volna, igy most bepótolják.
  • suba53
    Minden reggel bekapcsolom a gépet, hogy a kávézás közben megnézzek ezt azt.
    Tilinkózott, látom a teszt szeró frissítette magát. Na gondoltam hátha megjöttek a lengyelek a tesztre, megnézem. Elindítottam, és meglepetésemre a korábban megszokottaktól eltérően a teszt szerón a garázsban nemzetenként 1-1 db Tier1-es tank fogadott. Semmi előzmény.
    Ez meg mi? Mintha most regisztráltam volna.
  • joe662
    A teszt szerver mióta megy?Véletlenül rossz ikonra kattintottam,oszt meglepődtem
  • Angelus1991ster
    Ha lehúzod a hangerőt akkor nézhető. De ha nem akkor mosd ki evvel a füled:
  • Plata
    Jesszus,képes voltál megnézni ezt a videót?
  • Angelus1991ster
    Miért kell ilyen hülye hangon "énekelni" a számot? Minek ez a metáloskodás vagy mi. Ugyanaz az érthetetlen trash mint a pop dalokban az elnyújtott betű a szó végén.
    Ez az a fajta a zeneféle amit akkor hallgatnék ha fizetnének érte vagy Mr.Pickles betétként szerepelne.
  • tigrincses

• Plata
    Mi a szösz,a Hoth-on nem lépegetők voltak?
    Vagy ezek nem a birodalom harcjárművei voltak hanem a lázadók-é?
    Szkájvóker Lajos a nagy magyar lázadó megtámadja a birodalmat egy Turán 12 XXl-el.
    Dárt Vödör meg egészen Tatuinig menekül.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.07.19. 18:41:47
  • tigrincses

TITKOLT ELLENÁLLÁS - HOTH PÁNCÉLOSAI
  • Plata
    Tényleg rohadt szar,nem is nagyon van kedvem le duplázni sem.
    mellesleg szerintetek valaha le lehet majd szedni Vk-ról a gyári festést?
    Úgy szeretném saját stílusra ki pingálni.
  • ROMOTO
    A legjobb, amikor pl. black princcel top tank vagy egyedüli heavyként és berak ellened egy o-ni-t...az az angol ág tier 8 ig egy vicc...
  • Plata
    Te bazz,nem vetted észre hogy a játék régen az 1.0 patch után van?
    Ez a mod meg 9.17.Ki tudja mikori,ráadásul el cseszted,mert azóta ezt beépítették a játékba.
    Régen nekem is volt ilyen mod,de már jó ideje be van építve a játékba.
  • Plata
    Ne szivass,tényleg bal klikkel kell lőni?
    Eddig minden lövésnél beírtam a csetbe hogy lőőőj máá.
  • joe662
    WorldOfAutismOnProkhorovka 1 csata elég is volt mára