banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Plata
    Az a jó japánnal nagyon ritka az ilyen,inkább az arty ami szar mostanában,szerintem erősebb lett.
    Bár azért néha röhejes,ma T10 arty goldal kevesebbet ütött belém mint T8 simával.
    És igen akkor is örülök amikor kettő bat meg a tök tudja mi fog közre és lószar a sebzésük.
    Jó szerintem a legtöbb ilyen hülye auto aimmal lő tárasból.Ma is volt ilyen csatám,négy retardált vett körbe nem nagy eredménnyel,de csúnya rossz conway golddal a rák tudja honnan átlőtt mint a szart.Nem is láttam meg hogy honnan lőtt.
    Jah másik,ma táras szarral szintén auto aimmal át lőttem dombon.Bc 12-vel lőttem három medet de auto aimmal lőttem közben cikáztam,a kis fost megdobta valami átrepültem domb másik oldalára de a lövésem így is sebezte még,pedig a találat már azután volt hogy a kis domb másik oldalán lezúgtam.Másik anomália ENSK-en a városban E75-el át lőttem egy házfalon és mögötte sebeztem valamit,T10 amire rálőttem nem találtam el de T10 mögött volt ház és az mögött td azt meg sebeztem.
    Szerintem egy rakás hiba van még a pályákon.