World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez jogos, de látod vannak ilyen emberek.
Az még hagyján hogy beleől több száz órát.De némelyiknek olyan gyüjteménye van prémtankokból hogy eszméletlen.Minek lapától valaki ennyi pénzt egy olyan játékba amihez totál életképtelen.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

joe662
Persze ne a stat miatt jàtszon,de az màr milyen,mély igénytelenségre vall,hogy beleöl több szàz óràt valamibe,amiröl halvàny fingja sincsen:-(
Jóformàn csak meghalni jàr a csatàba.
Ezt nem értem.

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Előttem az egyik verzió a kérdésedre. Fun-ból, kikapcsolódásból nyomja. Magát a játékot valószínűleg nem érti vagy nem tudom.

Én már arra is gondoltam, hogy vannak olyanok akik azt szeretik, hogy elindítják a tankot és közben mindenféle kameraállásból nézegetik ahogy mozog, ahogy fordul, ahogy lő stb. és ennyi. Még azt sem veszi észre, hogy belemegy a vízbe és megfullad...

Személy szerint az elején amikor visszaszámol Én is nézegetem a tankokat, hiszen olyan szépek, de aztán mikor megszólal a gong, akkor harci üzemmód és ezerrel figyelek a játékra, a történésekre.
Nem vagyunk egyformák, sajnos egy pub játéknál többre ne számítsatok. Azért vannak elég jó csaták is, többször futok össze olyanokkal akik igenis értik mit kell csinálni.

The Matrix has you...

Pont azt, mint akik anno régen lejottek focizni velünk. Mi se voltunk igazi ászok, de jóval jobban játszottunk naluk. Egyszerűen a kikapcsolódást, a szórakozást szerethetik. Én se a statisztika miatt wotoztam. Csak a szórakozásom miatt, igaz párszor felhuzott a játék vagy más játékosok. De olyankor fogtam és nem játszottam tovább. Már 3 hete nem játszom vele, mert egy kicsit meguntam.
Van csomó masteryje meg gunmarkja is. Meg 2 kisfia. Szerintem masszív mennyiségű csatát tolhattak neki a gyerekek. :)

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

kabel15
Van bármi hír a teszt szerverről? Teszteli már valaki az új orosz nehezeket?

BattleTag: kabel15#2672

joe662
Ok.De neki legalàbb van 800wn8-a.Valamit csinàl is.
De az ilyen 100 alattiakat nem tudom megérteni,nem veszi észre,hogy valami nem stimmel?
Egyszerűen nem tudom mit szerethet ebben a jàtékban ilyen formàn.
Pl:
Anno a fiam kisirta,hogy vegyem meg neki a Cod Black ops3-at.
Egy idö után,gondoltam kipróbálom én is a multit.
Gyereknek egész jól ment,akkor nekem is menni fog,gondoltam én:-D
A következő zajlott le:
Elindulok,megyek,egyyzer csak:
-Apa vigy... Ekkor fejbelöttek:-)
-Ok még egyszer.
Elindulok megint.
-Apa ne menj az ablak...
Szintén fejbelöttek:-(
Na jó még egy utolsót.
Gondoltam kimegyek a hàzakbol ott több esélyem van.
Gyerek kiabàl-Ott jön!
-Hol? Ekor meghaltam megint:-))
Ennél a pontnàl letettem az egeret,mert tudtam,hogy ez nem az én jätékom lesz.
Szóval szerinten az ö jàtéka is hasonlo lehet itt a wotban, úgyhogy nem értem mit szeret ebbem.

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Igen, tényleg az övé, szokott poénkodni is vele, hogy 8 éves kis csírák állandóan halomra lövik... :D Én már 2 csatában is összefutottam vele, köszönt is vissza.

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Mi lett az eredmény? jó a tank?

The Matrix has you...

Ez tényleg az Övé? úgy látom a T-34-85-öt igencsak kedveli, meg már nyomott pár kört összességében is.

The Matrix has you...

Az igazsag az, hogy 4 tankot porgetek: T-54 ltwt, T49, Amx 13-90 es WZ-132. Szoval probalom en mindennel. Neha meg az LTG is fut egy tiszteletkort a cel erdekeben, eddig hiaba. A poen az, hogy anno meg talan a WZ-131-el spotoltam mar 7K folott, de akkor meg masik kuldi volt elesitve. Ugyanigy anno ISU-152-el mar meg volt a 6K damage, csak mas mission volt aktiv. Na, azota sem sikerult 6K-t lonom, pedig mar tul vagyok az obj. 704-en es mar a 268-al probalkozom. De majd egyszer sikerulni fog.

pedal to the metal...

Az egyik magyar stand up-os is tolja a wot-ot. Aranyosi Peter accountja

"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"

Az sem lenne baj, ha az Emil-II retardáltak platoonban többet sebeznének a WZ-131-nél.
Gyak ezekkel a nyálkás lényekkel játszok napok óta. Egy IS-3 ból kicsavar 80 HP sebzést is akár, de O-Ni val is tud 200-at sebezni 6-7 lövésből.
joe662

joe662
Tudom,csak kivàncsi vagyok mit hoz igy ki belöle.
Na nem mintha meg akarnàm venni:-) tavaly kiköltekeztem magamat,idénre is:-DD

Én erre a 100 csatára gondolok. Ezt amikor bejött azóta lehet venni. Azt nem tudom, hogy valamit kellett-e csinálni hozzá a tankkal, menni egy jó kört vagy legalább 1-es gunmark, vagy bármi ilyesmi, de azt tudom, hogy nekem vagy 3-4 tankra már rögtön a patch után meglettek és nem 10-esekre meg premiumokra természetesen. Ha jól emlékszem a Chaffe-re meg az M103-ra raktam fel először őket.

The Matrix has you...

Sherman0070
Szarrá nerfelték még. Semmi dpm, pontatlan. Csak fájdalom lesz az a tank szerintem. :D

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Korábban csak egy hétre vagy egy hónapra lehetett venni kreditért, külön külön az évszakos festéseket.
Vagy aranyért a véglegeset.

Most ez a száz csatás nagyon gazdaságos lett, sokkal jobban megéri, mint a korábbi kredites.
Aranyért meg kicsit talán többe kerül, és nem függ a festés ára a Tier szintektől.

Remélem azért a jövőben is lesznek féláras festési lehetőségek.

joe662
MrCiff este az Elc Even 90-t fogja tesztelni.
Kiváncsi leszek milyen ez a tank.
Jövö héten lesz a shopban ha jó tudom.
Bàr én 1357gf-t akarok:-DD

joe662
Egyébként érdemes jobban körülnézni az àlcafestések között.
Mert amióta megvariàltàk, azóta nekem pl lett egy csomó a garàzsomban.
Pedig csak prém és t10 tankokra szoktam véglegest venni.
Màr majdnem minden tankot lefestettem,és nem csak a testet,mert màr az elég a.3% hoz,hanem tornyot csövet is:-DD
Ha az àlcafestés ikonjànak,a bal alsó sarkàban van egy barakk ikon akkor abbol van felrakható.

T49-cel próbáld. Én az objectet is azzal csináltam meg. Jobb felderítő bármelyiknél. A magassága az előnye.
ööö, szerintem ez eddig is volt...legalábbis az előre összeállított festések között volt ilyen lehetőség már az elejétől fogva.

The Matrix has you...

Maala
Wow, jól látom, 100 csatára lehet már kreditért venni a kamot, ráadásul mind a 3 szettet egyszerre? :-o

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Jaaa, akkor bocs.

pedal to the metal...

joe662
Sajnos az még t55a-s<#szomoru1> az Lt12 -15 ig meg kell csinálnom,mert ugye befoglalt a rennccer 4 tokent automatice.

Na, de te mar az objectes kuldiket csinalod, mig en meg a t-55a-val szenvedek. De hidd el, nagyon egyutt erzek veled! <#taps>

pedal to the metal...

joe662
Nekem az a nyomorult 1.5 spot sem jön össze,amikor nem szabad spoton lenned közben<#rinya>

Az igazsag az, hogy egy idoben rohadtul ragorcsoltem erre a missionre es en is csak lapultam, nem lottem, csak a spot, de nagyon frusztralo tudott lenni, hogy nem sikerul. Es sebzesem sem volt soha, csak keves, mert en spotolni akartam, assistra mentem. Nemreg viszont ugy dontottem, hogy lesz@rom, jatszok ugy, ahogy szeretek jatszani es sebzek, aztan majd csak lesz valami es ebben kivalo partner a T-54 light.

pedal to the metal...

Papíron akármennyire is jobb a Wz, a T54ltw jobb tank. Mind a kettő meg volt és a T54ltw valahogy jobban működik. Kevésbé világít mint a Wz. És van armorja. Lehet kicsit hulldownozni vele. 10-es wz-hez is nagy türelem kell, mert lő akkora melleket meg 0-s criticalt hogy síró görcs jön rám.
T54ltw orosz tank, mindig felfelé van tekerve az op tekerője

Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.

Jaja, azt vagom.

pedal to the metal...

Maala
Csak ne felejtsd el, hogy a trackdmg-et is hozzáadja, szóval ha esetleg városi mapon vagy, akkor is próbálkozhatsz.

Ezért jobb a WZ, mert annak nagyobb a rofja.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.01.17. 14:54:29

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Ja, megvan a 13-90 es a 132, de ezzel nekem valahogy jobban adja. Ezzel mar sokszor mentem 6000 kombinalt fole, csak a 7000 nem akar osszejonni. A legtobb 6850 volt amikor beneztem valamit es kilottek. Nem voltam ideges, AAAA dehogy! :)

pedal to the metal...

Maala
Részemről 13 90 vagy WZ... nagyobb látótáv, és az amx az kisebb is, könnyebb passzív spotolni, ha épp arra van szükség

T54ltw el pedig még lehet csinálni. Én csak akkor kezdek el lövöldözni ha már az ellenfél nagy része még volt spotolva és ki van lőve. Akkor is simán 2-3k dmg meg kijön. De ez nagyon ritka hogy sikerül is. Az kell hozzá hogy az ellenfél lightjai szarok legyenek.

Sehogy sem jon ossze ez a LT-15 mission. Pedig mindent megteszek erte es megsem. Nem tudok rajonni, hogy kell ugy csinalni, hogy mindenbol legyen eleg. <#wilting>

pedal to the metal...

joe662
Elméletben mindegy,kell hogy legyen.
Ugye nem akarsz kihagyni egy tankot?
Lőttem egy képet,a pirossal jelölt részen van 4 db ordered?
Mert a többi az be van váltva küldetésre,azért nem elérhető.

Akkor nem csak én vagyok skizo.
Van egy kis accom, ott a t34-85m-el valami 70% WRem volt. Átlogoltam a nagy accomra, hogy ez tetszik, kihúzok egy új ororsz med legénységet, most majd úgyis kell.
Ugyanazokkal a legényekkel (amit adtak, 100%) ugyanazzala tankal 0% WR.
Csak az acc neve változott, minden ugyanaz. Egy relog alatt elfelejtettem játszani? Nahát. De nincs belenyúlva...aahhh.

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

az számít, hogy már 5-öt vagy mennyit lenyomtam?

mindegy, este megint megnézem, hogy mi a frász van.

Utoljára szerkesztette: pett3rson, 2018.01.17. 13:12:55

The Matrix has you...

joe662
Valószínűleg igen.Mert én simàn kivàltottam a 260 ból 2 is,

Nekem nem engedi felhasználni a 4 ordert a 15-ös küldinél. Addig szürke vagy inaktív amíg nem érek el oda, magyarán végig nem nyomtam az előtte lévő 14-et. Én nézek be valamit?

The Matrix has you...

Köszi, érthető, kicsit későn eszméltem és el manageltem az ordereket. Igazából ha a heavy vagy med object 15 küldit meg csinálom akkor megvagyok.

joe662
Nem,de igen:-DD
Szóval úgy van most,hogy egy 15ös küldetés,elsödleges és màsodlagos teljesîtéséért kapsz 1 ordert.
1 order ki tud vàltani 1 sima küldit 1-14 ig
A 15ös küldi kivàltàsa viszont 4 orderbe kerül,de csak az elsödleges fog teljesülni,viszont ez esetben az elötte lévö 14 küldihez hozzà se kel nyulni.
Szóval,ha megcsinàltàl 4 àgat tökéletesre,akkor a kapott 4 orderrel kivàlthatod az 5et,és megvan a tank.
Amennyiben a késöbbiekben megcsinàlod az orderel kivàltott àgat,ugy visszakapod a 4 ordert,amit ujbol felhasznàlhatsz,akàr egy màsik tankhoz is.
Remélem érthetö voltam,kicsit tömör lett,mert melózok,azt nehogy megbukjak:-DD

Teszteltem az új grafikus motort, és egész jó eredmény jött ki ultra konfigurációban. Csak nem tudom, hogy ezekkel az új HD térképekkel mennyi lesz a HDD igény. Kukibébi valami több terabájtnyi grafikus adatról beszélt.

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

Tudod pont ezért gyűlöltem az LTTB-t.Az képes volt felborulni egy kutyaszaron is.

Az van még a kampánynál, ha egy ágat kiválóra csinálsz, akkor kivalt egy másikat? Most vettem észre hogy az arty agam rég kész és csak egy hiányzik a kivalohoz.

Mi a gond? A Holdon ez tipikus.
joe662
Imádjuk ezt a fizikát<#hehe>

//www.youtube.com/embed/9EPxBP4Uatk

Új WoT csata módot találtam: kicsit lökdösöm a bázison nézelődő gombákat akik elkezdenek lövöldözni. Nyilván többnyire pattannak, aztán kékülnek. 4-et permabannoltam 2 csata alatt..
Éljen a punisher game!

Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2018.01.16. 23:04:32