418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Plata
    Ez a tank olyan retardáltan néz ki hogy kell dísznek a garázsba.
  • ROMOTO
    Objekt 279...
  • ROMOTO
    Gomdoltam hogy valamit kezdenek vele, mert így nem maradhat, az az objekt egy lőporos hordó, elképesztően kevés lehet a modulok hp-ja, rosszabb mint a svéd kaern, az is minden találatkor krittelődik de ott mondjuk rá lehetett fogni a kicsi tanktestre hogy össze van zömítve az összes modul benne, de az oroszban van hely...
  • joe662
    Kijövök Fl böl meghivom a baràtomat Fl szakaszba,és beb@sz ERLENBERGRE:-P
    Biztos örültek nekünk,kb1 perc alatt halt meg a 2 feka bulldog:-DDD
  • Maala
    Közben felhívták rá a figyelmemet, hogy amit K-91nél a motorban csak ~10%-nak gondoltam, az valójában 70% lóerő buff. :-D
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.05.31. 18:33:16
  • Maala
    2. iteráció 1.0.2 teszten

Object 277
    Changed the arrangement of the internal modules (ammo rack and fuel tanks)

Szal most már nem 2x fox kigyulladni 2mp-n belül, hanem 2x kapsz ammo racket. :-D

K-91
    -0,2s reload time, -9° depression, -110°/+110° toronyforgás... Egyre jobb lesz. :-) Előre a 4,5s reloadért!
  • Sherman0070
    Már tényleg kéne Tier 11, ezek után.
    (Tudom mm szerint van és azt full tier X-nek hívjuk jelenleg azt hiszem)
  • Plata
    T8 még kibírható.
    Ott kapsz is pénzt,T10 tök minusz.
  • asolyom
    T8 jobb?
  • Plata
    Nagyon klassz tank,de semmi értelme,tier 10,sosem játszom 10-el.
  • __Jacek__
    Randomnak is van értelme pár hét után belépsz, ás örömmel mész vissza farmolni a maradék napokra FL-be, mondjuk mivel random az egy vicc akkor meg minek. Szerintem eljött a villanyoltás ideje megint vagy 3-4 évre:D
  • ROMOTO
    akik meg minden irányból meg szeretnék nézni:
  • kopaszeger
    igen nagyobb szorzója van
  • ROMOTO
    Nincs lfp, cserébe magas, torony szemből, ufp weak pont mentes, a kupolák pixel magasságúak, oldala jól páncélozott 150mm, láncolni nemigen lehet mivel 4 db. van neki, dinamika mint az is3 nak, lövege kb. med szintű handlingra van felhúzva a rejtett paraméterek szerint. Egyébként is remek dpm, átütés, stb. a toronyforgás, forgás átlagfeletti holott a valóságban kiba szarul fordult, egyébként ez valahol megmutatkozik a talajelennálásán mert az tök szar lett állítólag (a valóságban egyébként pont abban volt a legjobb, mivel mindenen átment a maga komótos tempójában).
    Nem elérhető csak úgy, valami reward szar lesz, vagy az új szem misszióban, vagy kockáknak kláncsatás akármikben.

A slussz poén hogy már most lehet tudni, hogy van egy másik 4 lánctalpas is modellezve, paraméterekkel, ami állítólag ennél is jobb...

• asolyom
    Jól értelmezem, hogy a Top of the Tree akció keretében az akciós tankokkal ezen 1 hónap alatt 50%-kal több legénységi XP-t lehet gyűjteni?
  • joe662
    Ezek az ojjektumok csak úgy teremnek?:-)
    Utoljára szerkesztette: joe662, 2018.05.30. 15:36:19
  • asolyom
    Én is csak a Caernarvon húzása miatt vettem prémium fiókot, de nekem még van egy pár napom. Aztán majd meglátjuk, hogy lesz-e folytatás. Én a minap már az xvm-et is kiirtottam, és kikapcsoltam a csapat chat-et is. Az xvm csak morál rombolásra jó, de a csapat chat-ből is elegem volt. Ott is csak az idióták szövegeltek, meg "idiot team"-eztek, meg "get cancer"-eztek, és a végén persze ők voltak a lista alján.

Szóval szerintem a játékos közösség szellemi színvonala nagy általánosságban elkeserítő. Egyszer vannak a nyomom a W-t, és bal klikket stílusú játékosok, a másik meg a többieket minősíthetetlen stílusban szidalmazó fajta, aki elmekórtani eset gyanánt egy ilyen idióta játékon képes felhúzni magát, és a többieket b@sztatni, ahelyett, hogy élvezné a játékot, netán jókat röhögne a saját, és mások balf@szságán.

Persze tisztelet a kivételnek, aki nem ilyen.
  • joe662
    Ma lejárt a prémem,de csak 1 hetet vettem,szerintem befejezem egy időre,nagyon fel tud bosszantani a random
    Még el Fl-ezgetek,amig van,mert az még néha buli,
    Jo ez az S1,a két szélső ágyút teljes biztonságból lehet szedegetni,szegények nem tudták mi van,ott cirkuláltak körülötte míg ki nem végeztem.
  • Maala
    Hát, most indult az Arms Race, szóval sztem hétvégén kívül nem sok kedvem lesz még a T9eseket se leduplázni. :-D
  • joe662
    Oszt mikó teccik ráérni?
  • __Jacek__
    Ez egyertelmu, jelen.allasvan pl nalam tok random az idopont. Plusz mar minden ismerosom abba hagyta, csak en tolom full an a kretent:)
  • Maala
    Akkor lépjetek szintet, és menjetek platoonban FL-ezni. Csodát fogtok látni, jó érzés lesz alázni... Jacek_pl apukát a 2 fiával.
  • asolyom
    Az FL nekem egyedül arra volt jó, hogy kihúzzam a Conquerort, és kreditet farmoljak, mert az állandó T10 eléggé lehangoló volt a Caernarvonnal. A FL-ban viszont jól működött, de egy idő után a FL is unalmas, és ott is rengeteg az idióta.

Most a teszt szerveren megvettem a Conquerort, de ugyebár a teszt szerver is csak arra alkalmatlan, ami a neve, vagyis tesztelésre. Mondjuk az is vicces, hogy a teszt szerver iszonyatos gold fosása mellett a Conquerorral alap lőszerrel is többet sebzek, mint bárki más a csapatban, pedig T10 csata volt.
  • joe662
    Màr az sajnos:-/
    A sok spawn kemper idióta,nem érdekli öket,hogy ugat a rendszer,hogy az àgyuk tàmadàs alatt.
    Nem ök àllnak a vonalnàl és vàrjàk az ujraéledö tankokat.
    Fogyatékosok:-/
  • __Jacek__
    Már az FL is no comment egyébként...
  • joe662
    Hàt hamar megbàntam én is:-D
    Szerintem az Fl utàn az én pàlyafutàsom is befejeződik:-/
  • __Jacek__
    Én mióta van FL arra nem mertem kattintani:D
  • joe662
    Ne is mondd,3 hét utàn rànyomtam a random gombra,én àllat:-/
    A 4 csatàbol 2 volt 2-15:-/
  • __Jacek__
    Döbbenet ekkora mértékű kretén invázió.... 2 gyermekes lengyel apukák csak oda ülnek, oda teszik a vasat 4 vodka után...
  • joe662
    Most nézem a botinfón,hogy Czolgista Pàvelék is kapnak egy sajàt,különbejáratú Defendert:-DD
  • __Jacek__
    Hetfo lesz az csak a majusi naptarat neztem:)) juni 4
  • __Jacek__
    Nem tom, azert kerdem:))
  • tutyimutyi2
    tudtommal június 4. vagyis jövőhét hétfő.
  • joe662
    Nem vasàrnapig van?
  • __Jacek__
    Penteken lovik le az FL-t?
  • __Jacek__
    Settings elso ful valahol jobb oldalt:)
  • asolyom
    Hol is kell kikapcsolni a team chatet?
  • ROMOTO
    Mondjuk eléggé szembe megy az angol tech puttyogtató stílusú lövegeivel, inkább a japó vonalat erősíti...
  • ROMOTO
    Azzal a töltésidővel nem lesz az unikumok játszószere, a kazuár gémerekre van tervezve, van ilyen tank kategória mint pl. Defender, nagy alfa, kemény toronyfront, He vellövöldözni jólesz...
  • asolyom
    Nem is azt mondtam, hogy OP lesz, csak egyrészt röhejes az alfa a 8-as HT-kal összevetve, még ha az átütés kisebb is. Másrészt meg csináljanak végre egy normális brit prémium HT-ot. Amik eddig vannak, azok kb. a használhatatlan kategória. Mindenből sz@rásig vagyunk 8-as prémiumokkal, csak angol nincs normális.