World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Jóformàn csak meghalni jàr a csatàba.
Ezt nem értem.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Én már arra is gondoltam, hogy vannak olyanok akik azt szeretik, hogy elindítják a tankot és közben mindenféle kameraállásból nézegetik ahogy mozog, ahogy fordul, ahogy lő stb. és ennyi. Még azt sem veszi észre, hogy belemegy a vízbe és megfullad...
Személy szerint az elején amikor visszaszámol Én is nézegetem a tankokat, hiszen olyan szépek, de aztán mikor megszólal a gong, akkor harci üzemmód és ezerrel figyelek a játékra, a történésekre.
Nem vagyunk egyformák, sajnos egy pub játéknál többre ne számítsatok. Azért vannak elég jó csaták is, többször futok össze olyanokkal akik igenis értik mit kell csinálni.
The Matrix has you...
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
BattleTag: kabel15#2672
De az ilyen 100 alattiakat nem tudom megérteni,nem veszi észre,hogy valami nem stimmel?
Egyszerűen nem tudom mit szerethet ebben a jàtékban ilyen formàn.
Pl:
Anno a fiam kisirta,hogy vegyem meg neki a Cod Black ops3-at.
Egy idö után,gondoltam kipróbálom én is a multit.
Gyereknek egész jól ment,akkor nekem is menni fog,gondoltam én:-D
A következő zajlott le:
Elindulok,megyek,egyyzer csak:
-Apa vigy... Ekkor fejbelöttek:-)
-Ok még egyszer.
Elindulok megint.
-Apa ne menj az ablak...
Szintén fejbelöttek:-(
Na jó még egy utolsót.
Gondoltam kimegyek a hàzakbol ott több esélyem van.
Gyerek kiabàl-Ott jön!
-Hol? Ekor meghaltam megint:-))
Ennél a pontnàl letettem az egeret,mert tudtam,hogy ez nem az én jätékom lesz.
Szóval szerinten az ö jàtéka is hasonlo lehet itt a wotban, úgyhogy nem értem mit szeret ebbem.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
The Matrix has you...
The Matrix has you...
pedal to the metal...
"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"
Állitolag ez egy élö ember
Na nem mintha meg akarnàm venni:-) tavaly kiköltekeztem magamat,idénre is:-DD
The Matrix has you...
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Vagy aranyért a véglegeset.
Most ez a száz csatás nagyon gazdaságos lett, sokkal jobban megéri, mint a korábbi kredites.
Aranyért meg kicsit talán többe kerül, és nem függ a festés ára a Tier szintektől.
Remélem azért a jövőben is lesznek féláras festési lehetőségek.
Kiváncsi leszek milyen ez a tank.
Jövö héten lesz a shopban ha jó tudom.
Bàr én 1357gf-t akarok:-DD
Mert amióta megvariàltàk, azóta nekem pl lett egy csomó a garàzsomban.
Pedig csak prém és t10 tankokra szoktam véglegest venni.
Màr majdnem minden tankot lefestettem,és nem csak a testet,mert màr az elég a.3% hoz,hanem tornyot csövet is:-DD
Ha az àlcafestés ikonjànak,a bal alsó sarkàban van egy barakk ikon akkor abbol van felrakható.
The Matrix has you...
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
pedal to the metal...
pedal to the metal...
pedal to the metal...
T54ltw orosz tank, mindig felfelé van tekerve az op tekerője
Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.
pedal to the metal...
Ezért jobb a WZ, mert annak nagyobb a rofja.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.01.17. 14:54:29
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
pedal to the metal...
pedal to the metal...
Van egy kis accom, ott a t34-85m-el valami 70% WRem volt. Átlogoltam a nagy accomra, hogy ez tetszik, kihúzok egy új ororsz med legénységet, most majd úgyis kell.
Ugyanazokkal a legényekkel (amit adtak, 100%) ugyanazzala tankal 0% WR.
Csak az acc neve változott, minden ugyanaz. Egy relog alatt elfelejtettem játszani? Nahát. De nincs belenyúlva...aahhh.
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
mindegy, este megint megnézem, hogy mi a frász van.
Utoljára szerkesztette: pett3rson, 2018.01.17. 13:12:55
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Szóval úgy van most,hogy egy 15ös küldetés,elsödleges és màsodlagos teljesîtéséért kapsz 1 ordert.
1 order ki tud vàltani 1 sima küldit 1-14 ig
A 15ös küldi kivàltàsa viszont 4 orderbe kerül,de csak az elsödleges fog teljesülni,viszont ez esetben az elötte lévö 14 küldihez hozzà se kel nyulni.
Szóval,ha megcsinàltàl 4 àgat tökéletesre,akkor a kapott 4 orderrel kivàlthatod az 5et,és megvan a tank.
Amennyiben a késöbbiekben megcsinàlod az orderel kivàltott àgat,ugy visszakapod a 4 ordert,amit ujbol felhasznàlhatsz,akàr egy màsik tankhoz is.
Remélem érthetö voltam,kicsit tömör lett,mert melózok,azt nehogy megbukjak:-DD
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Éljen a punisher game!
Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2018.01.16. 23:04:32