banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• yossarianHUN
    Na vettem egy nagy levegőt, behunytam a szemem, és ezekkel a duplás győzelmekkel átrágtam magam a Tiger P-n. Erős 1100 átlaggal zártam, ami szerintem negatív személyi rekord T7 heavyknél, de legalább túl vagyok rajta. Pfejj, soha ne is lássam többet. Jó hír, hogy a nyolcas VK elég ütős járgány, olyan klasszikus "adj mellé két kisebb heavyt, és megtart egy oldalt" cucc. Hatalmas élvezet nem lesz a nagy ágyú kihúzásáig a 200 penes szüttyögővel, de azért már így is nagyságrendekkel játszhatóbb cucc, mint az elődje. No meg a KT-n még a kisebb 105-öst is ki kell húzni, ennél ezt gyárilag kapod, ami nem hátrány.

T8-nál kisebb tankot viszont még nem láttam vele, bár ott OP is lenne durván. Csak tudnám honnan jött az a sok T8 top tank, mikor a hatos VK-t húztam...