A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
pett3rson #401794 Nemtom, nekem annyi tapasztalatom van, hogy ha szarul állok hozzá, csak úgy puffneki módon játszom akkor szar lesz a meccs is. Ha meg kicsit koncentrálok leszarom, hogy éppen vesztettünk, adott tankkal jól mentem, akkor jó érzésekkel szállok ki a buliból. Többre nem figyelek már.
Nagy ritkán akadnak normális, sőt szuper csapattársak. Volt olyan aki meccs után rám írt és elnézést kért, mert nekem jött, miközben Ő halt bele...mindketten hibáztunk, de ha éppen olyan ember, akkor el is küldhetett volna a picsába. Meg van más pozitív példa is, de persze az agyhalottak többségben vannak, még az a szerencse, hogy ilyen a másik csapatban is van. Azokat egész jó levadászni :DDD
Nálam nagyon sok múlik a hozzáálláson. Rengeteg olyan példát tudnék sorolni mikor már feladtam magamban, le is álltam a tankkal, hogy kilőjön az ellenfél, mert nem jött össze amit akartam...aztán nem történt semmi, gyorsan odakaptam az egérhez, durr és sikerült kilőni...szal...good RNG