banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• bekescsaba
    Hali!

Nem értem.

Most kaptunk ki 15 -0 ra Redshiren.

Úgy, hogy az ellenfélnél volt 1 zöld játékos. 3-4 sárga, a többi mind piros, és annak különöző árnyalatai.

Nálunk vagy 4 kék,3-4 zöld, pár sárga. Tehát nem a tudással volt a gond. 1' kurva tankot sem lőttek ki (velem az élen), és 5 perc 20 mp-ig tartott a csata. Nálunk 1024 hp volt a top sebző (nem én) és a zöldek és kékek mind 800 Hp alatt sebeztek. A 2120 win 8-as artynk egyet lőtt az 5 perc alatt. Nem a tudás volt a gond. Itt biztos nemt.

A csata maga a klasszikus forgatókönyv szerint zajlott. Végigszaladtam a T100-al a dombgerincen, felspotoltam 12 tankot, egy-kettő sebződött is, majd 5 perc múlva meghalt mind a 15 tankunk úgy, hogy a magas win8 értékű játékosaink pontosan tudták, hogy az ellen hol, és mivel van. Megnéztem a csapatunk páncélozottabb tankjainak a blokolt sebzését (ugye ezek a lezuhant Zeppelin körül harcoltak), hát érdekes.

O-HO:400
    ST1: 440
    Obj260: 390
    PrototypeT28: 0
    M103: 0

Csak a kék és zöld játékosok lövés/találat/átütés értékét megnézve azt láttam, hogy átlagosan 50 %-ban találtak el tankokat, és ezek 20 %-a ütött csak át. Két olyan kék játékos volt, mindkettő Object 140-el, akik a hegyről lőttek, és az egyiknek 11 lővésből két sebző lövése volt, a másik 9 ből 1 sebző lövést produkált.

Szóval nem tudom, mi hoza ezt a rengeteg 15:0-át. 3 - 4 évvel ezelőtt miért nem volt jelemmző? A játékos állomány összetétele arányaiban ugyanaz volt. A kő/papír/olló elv ugyanaz.

Én csak az arty nerfre tudok gondolni, ami gyorsította a játékot. Viszont régen a városi pályákon sem volt jellemző a 15:0,1,2,3.

Valakinek véleménye erről? Én kizárnám azt, hogy csak a tudás hiány generálja ezt.