banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• pett3rson
    Tipikus random meccs :)

Engem nem nagyon szokott zavarni, ha ilyen fenomenális ötlettel jönnek elő a társak, mint amit felvázoltál. Ha jó ötlet vagy valahol tényleg segíteni kell, akkor persze megyek, de egy olyan tankkal amiben megoldhatatlan a probléma nem fogok ugrálni. Ha meg belémlőnek, hogy noob vagyok az csak nekem jó, mert kárpótlást megkapom érte Ő meg bekékül, talán még bant is kap, nemtom.

Tegnap találkoztam egy ürgével, Sheridan-ben ült. Beírta, hogy b*asszátok meg, meg akarom csinálni az 5000-es spotolóst küldit, segítsetek noob-ok...elindulunk (Live Oaks, délen kezdtünk mi), még meg is találta a megfelelő spot helyet a maga számára. Eltelt 35 mp, addig ott dekkolt a kisdomb melletti bokorban, fel is spotolt vagy 4 tankot, lőtték is őket, nem volt gond. ekkor úgy találta, hogy valami neki nem jó és elindult a bokorból...mondanom sem kell, hogy 15 métert haladt előre, máris halott volt...pedig jól kezdte, de így az életben nem lesz neki meg a küldetés :D