418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Maala
    Mondjuk te is leülhetsz Angelus mellé 1essel, mert a WH40k-ban max az orkokra lehet ráhúzni a steampunk kifejezést, a KV-2 Vallhallának meg köze nincs az orkokhoz...

---

Az meg, hogy alapműveltség része-e vagy sem, lényegtelen, ha olyanokról dumálsz, amiről fogalmad sincs. Én is azért nem beszélek - amellett, hogy leszarom - árpádsávos férfi alsótangáról, nehogy valamelyik itteni mélymagyar kiskirály a farkára húzzon, mert elvétettem a rajta található piros szín RGB-kódját hex-ben. <3

Pedig elhiheted, minden vágyam lenne belemenni, hogy mennyire teljesen érdektelen, hogy most vannak-e magyar tankok a játékban, vagy sem. Dehát, ha egyszer félek tőletek. :-(
  • yossarianHUN
    Na mondjuk a te heves magyargyűlöleted se kevésbé kóros. Zárójel bezárva.
  • asolyom
    Azt hiszem, hogy a Progetto csomag, ami 16 ezer forint volt az alábbiakat tartalmazta.

* 1.700.000 kredit, ami 4.250 arany
    * Töltésgyorsító, 200.000 kredit, ez 500 arany
    * Célzásgyorsító, 500.000 kredit, ez 1.250 arany
    * Stabilizátor , 500.000 kredit, ez 1.250 arany
    * 3 nap prémium fiók, 650 arany

Ez összesen 7900 arany, ami forintban kb. 8.260, tehát maga a tank a másik ~8.000 forint a 16 ezres csomagból. Sőt volt egy időszak, amikor a csomag 13k körül volt a boltban, így hasonló számítás szerint a tank akkor csak 5-6k között jött ki.
    Utoljára szerkesztette: asolyom, 2018.05.17. 12:39:27
  • Angelus1991ster
    11.000 gold az ára e szerint:
    https://tanks.gg/tank/progetto-46 ha 8 ezer lenne a normál ára, akkor akciósan megérné. Sajna azt a Progromottós missziót nem tudtam még 50%-ig se megcsinálni. Ahhoz a két hét kevés volt.
  • asolyom
    Főleg, hogy ha pl. a Progettót visszaszámolod a csomag értékéből, akkor az is kb. 8k körül jött ki, és az mégis csak T8.
  • Plata
    Sima M4 troll ágyúval.
    Bár ez a táras is vicces lenne,de a troll kell.
    Izraeli ágy úgyis lesz.
    Meg gyün majd török görög spanyol,talán egyszer még klingon is.
  • asolyom
    Kezdem szeretni ezt a Progettot. Másodikra összejött vele a Nagy Kaliber, bár igaz, hogy top tier voltam.

Nem mellesleg ez a 80k kredit is kellemes.
    Utoljára szerkesztette: asolyom, 2018.05.17. 11:30:49
  • Angelus1991ster
    De milyen M4 prém? Van pár M4-es prémium a játékban:
    Tier 5-ös béta miatt kapott M4-es, tier 6-os Thunderbolt, Fury, orosz Loza M4-es, tier 8-as francia M4 105-ös kályhacsővel. Warhammer-es M4-est még nem találtak ki. Bélyegszállítmány késik.

Ami engem érdekelne az az izraeli táras M4/Fl10-es tank, na az kéne amerikai ágra prémiumként, t6-ra.

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2018.05.17. 11:07:11
  • Plata
    Én sem veszem meg most,jön a nyár úgysem játszom,majd ha kapok később valami 20-30%-os kupont azzal veszek,de ha kijönne M4 prém akkor inkább azt.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.05.17. 10:47:17
  • Angelus1991ster
    Nyekem is tetszenek ezek a warhammer-es skin tankok, csak megint túl vannak árazva. 8 ezret nem ér meg a KV2 Valhalla (hoppá náci okkult szó).
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Inkább peres felnigumira tartalékolom a pénzt.
  • Plata
    Na látod most megleptél,fixre vettem hogy valami ilyesmire vágysz.
  • Angelus1991ster
    Miért kell lenácizni/lenyilasozozni amikor elfogult vagyok az akkori Magyar Királyság hazai gyártású páncélosai miatt mert azt beleszaromosdi módon tálalták a WoT-ban? Díszitené a halál nyilaskeresztes jellel a tankot, meg horoggenyával. Árpádsávval még talán mert az még egy történelmik zászló, amit a szálasi balfaszbanda próbált bepiszkítani. Nem pedig egy náci franchise keretében legyárott gyarmati nyilas cucc.
    Hazai típusokat csak korhűen cicomáznám, ahogy modellezők teszik.
    Egyből ideológiát csapni egy ölésre gyártott gépjárműhöz, amihez ideológia nem is kapcsolódik, csak mérnöki tervezés. És egyből nácizni, ez aztán liberális értékrend. Ja nem.
    Meg tömeggyilkosokat tennék meg parancsnoknak.
    Kim Jong Un-os módon kívűl szarok a tömeggyilkosokra. Nem tenném meg hitlert, sztálint, 731-es tábor vezetőjét, szálasit, délvédéki mészárost legénységi tagnak, ha fizetnének sem.

Ja hogy ateista vagy....akkor már érthető a nácizmusod.
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2018.05.17. 10:37:35
  • Plata
    Ki az a khón béla?
    Jah,peched van nem vagyok zsidó.
    Sőt rokonom sincs aki az lenne.Legalább is nem tudok róla.
    Ha jól tudom az összes katolikus.Én meg ateista.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.05.17. 10:25:51
  • joe662
    Inkàb azok,mint a hön szeretett khón bélàd:-DD
  • Plata
    Tudjuk,neked olyan tank kellene ami árpádsávos nyilaskeresztes motívumokkal van feldíszítve és valamelyik hős tömeggyilkos magyar vezetné.
    De nekem jobban bejön a steampunk,és ez a Kv2 igen is pofás.
  • Angelus1991ster
    Hát igen, mert alapműveltség része az az Gyűrűk Ura+steampunk+lsd világ. Köszönöm a felvilágosítást USFF.
  • Maala
    Mert a TW:WH az egyetlen WH játék. (Azt most mellőzzük neked, hogy ez nem WH, hanem WH40k, mert úgy már túlságosan is GYPsnek tűnnél.)
  • Angelus1991ster
    Sokat játszanak a Total War Warhammer-rel a wg-sek. Innen ez a sok warhammer-res típus.
  • Angelus1991ster
    Csinálják, ő dolguk. Elvégre kapitalista cég, ami szükségszerűen ilyen. Csak kurva "vicces", hogy pont csakis a két nyomorult magyar típusnál kellett azt a történelmi hitelességet betartani, amit oly sokszor pont telibeszarnak. (meg még más tengelyhatalmi típusnál) Felőlem csinálják ezt a kicsi valóságszabályozásdit, de akkor végezzék tisztességesen a munkájukat minden szinthez rendesen hozzállva. Nem pedig ezt a hírrepeszekben néha-néha befingot tier 8-9-10-es tank stat változásokat, amikből aligha valósul meg valami. Csodálkozom is, hogy az olasz ág megírásakor kijózanodott Vlagyimir és korrekt módon megírta azokat.
  • tutyimutyi2
    "Ha ez az ocsmány mese festés nem lenne itt rajta..." Kicsit erős mesének nevezni egy világot amire több játék és könyv épül.
    Mellesleg meg ugye ott a lehetőség hogy ha megveszi az ember hogy úgy mintha karácsonyi skin lenne ezt is le lehet venni és helyette normál álcafestést feltenni rá.
  • Maala
    LOL. :-D
  • Maala
    De?
  • joe662
    Azért 1hét utàn feltünt,hogy nem 5kor kezdődik a frontline.:-DDD
  • Sherman0070
    War Thunder érzésem van nagyon.
    Ez a KV-2 tisztára olyan, mint WT-ben a TigerII, M46, JP, T34, KV1... ott elég sok prémium megfelelő van, ami szerintem jó dolog is lehet.
    Ha ez az ocsmány mese festés nem lenne itt rajta...
  • MuldR
    A non-historical kapcsoló eltünteti ezeket az ocsmány WH40k tankokat?
    Remélem nem találkozom velük.
  • Plata
    Jöhetne a Prém M4.
  • ROMOTO
    Ezzel a wg megint átlépett egy határt és új tendenciákat generál. Egyrészt az elborult skinek terén becsordogál a különböző elborult tank formaterv a mobilos platform mintájára, anime tankok, stb. Másrészt a normál tankok prémesített verziójának lehetősége is felsejlik, meg a customizálás, skin csomag vásárlással. A marketing, üzletpolitika itt megint maga alá gyűrte a józan észt és az eredeti, relatíve korhű, realisztikus tankos játék feeling is megy a levesbe...
  • Gyuszopapa
    Csak az a baj ha te vagy az 1 lövés.
  • asolyom
    Elfogynak majd lassan. Azért egy 20 mp-ig töltő böhöm lassú tank támogatás nélkül nem nagyon életképes. Lő egyet, és még a következő lőszer betöltésének a felénél van, mire egy T71DA kitárazza. Emellett még vak is, mint egy denevér.
    Utoljára szerkesztette: asolyom, 2018.05.16. 12:49:46
  • Gyuszopapa
    Ja már tele is van vele a 6-os tier így már ott sem kell játszani ezután a sok noskill tank miatt.
  • asolyom
    XVM persze még nincs a micropatch után.
  • Faboo
    Ez nem 122-es löveggel van? Hol lehet megnézni?
    Megvan már a leírásnál. 152-es.
    Utoljára szerkesztette: Faboo, 2018.05.16. 11:37:05
  • joe662
    És 8k ért mint 6os tamk,milyem pontosság jàr hozzà,0.2??
    :-DDD
  • asolyom
    A KV-2 már ott is van a boltban.
  • asolyom
    Pedig nem rossz az a BDR.
  • Plata
    Miért mi bajod van ezzel?
    Kv2 egy nagyon mókás tank,jön belőle prém változat,legalább is remélem az lesz prém.
    Én megvenném,mert bírom a Kv2-t.
    És ez még jól is néz ki,a BDR nem kell.
  • Angelus1991ster
    "Ilyen hatása van az LSD-nek.."

Red Alert tankok mikor jönnek? Az ilyen tankokra ránézek, akkor az jut eszembe, hogy az egyetlen "skinező" a wg. A játékosnak meg marad az az elavult szar ami egy pár tucat texture.dds-ből meg talán 100 db embléma és felirat.dds-ből áll.
  • Plata
    Rosszul linkelted.
    Link-elek.
  • Plata
    Kv2 prém tank,jupíí.
  • Faboo
    Hmm... . Mit rontottam el?