World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tegnap egy munkatársam kérdezte hogy milyen ez a játék mire készüljön. Mondom míg zajlik a belépés látni fogsz egy videot ahol egy rakas tank egymasnak szalad mint a disznok a sötét ólban. Mondom kb erre keszülj a jatekban is...
Csak annyit,hogy ha már felkérték akkor legalább vette volna a fáradságot,és rászán 1v2 órát,mielőtt nekikezd.Mert ez így ilyen formában,ugyan vicces,de köztünk maradva ez így world of autism.<#banplz>#banplz>
Bár a pingvinezésből nekem az jön le hogy a célközönség az a 10+évesek.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
1v1 ben maradtam egy T67el,ammo nélkül és megnyertem<#hehe>#hehe><#idiota>#idiota>
Maga a csata nem volt érdekes,csak lőttem amit láttam,el is fogyott a municio<#falbav>#falbav>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Nem akartam értelmesen játszani csak úgy kamikaze stílusban.
Azt is csináltam,az ellenség közt rohangásztam és csak kanyarogtam mint egy begőzölt vérkecske.
Vereség lett de nem miattam,nekem egész jó eff meg wn8 jött.<#idiota>#idiota>
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Töltésgyorsító meg venti,távcső vagy álcaháló.
Most álca mert dekkolj a bokorban észrevétlenül küldinél járok.
De mióta kiherélték és elvették a táras ágyút nem nagyon szeretem.
Megvettem az M41 Bulldogot. Mit használtál rá?
The Matrix has you...
ugyan ez még "csak" a második tankért megy, de hát nem volt egyszerű így sem. T71 CMCD-vel sikerült.
The Matrix has you...
Olyanok mint egy rakás
Màr ha egymàs feljelentése,bannoltatàsa annak szàmit:-D
Probàlj meg ott véleményt alkotni a nélkül hogy közzé tennéd a profilod.Egyböl leharapjàk a fejed.
Mert nehogy mà egy 600 wn8 as mondja meg egy 700wn8-as nak,hogy mi fàn terem a wot.:-DD
Mintha nem lenne teljesen mind1:-))
Egyébként Dieghot meg pont a ph-ról üldözték el.
És ök voltak akik széjjel fikàztàk a videóival együtt:-(
Mert szegén mimóza lelküek nem tudtàk feldolgozni,amikor néha elmondta a véleményét.
Persze nem a tartalmàval voltak gondjaik,hanen az elöadàs módjàval.Szerintem nyers,és lényegre törő volt,csak ezt egyesek nem birtàk elviselni.
Pont ezek a sértödöttek kötöttek bele a videokba is.
Pedig azok tényleg jók voltak.
Gyökér Amx65 gold ammóval háromszor pattant a Vk168 seggéről.Az volt a baja hogy kilőttem T10-et.<#buck>#buck>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.01.06. 09:59:36
De lehet hogy ezt csak én gondolom igy.
A jéé.kezdetü hozzàszolàs meg ha megnézed nem is ehhez kapcsodik:-//
Nyilvàn nem fogom magamat egy fogalmatlanhoz mérni,ekkora gyökér azért nem vagyok:-)
Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.
Elmondja a csávó, hogy
-tök láma a játékhoz, csak kipróbálja,
-viszonylag kulturáltan, összeszedetten beszél,
-ahhoz képest, hogy mondjuk én mennyit konyítottam a játékhoz, amikor kezdtem, még egész jól nyomja
-az egész videóban csak ezek a Mucsi féle bevágások a gázok, de azok nagyon
Szóval csak akkor kéretik a baszogatást folytatni, ha valaki már próbálta ezt a műfajt.
Még mielőtt valaki kérdi, nem nem ismerem a csávót, soha nem hallottam róla ez előtt, csak kurvára elegem van már abból a jó magyar szokásból, hogy ha valaki csinál valamit, azt azonnal fikázni kell.
"Jéé majdnem ugyan annyit sebeztünk" tényleg? mióta játszol, 5 éve??
"Ki ez az uborka?" miért uborka? nem is értem, mi lehet a bajod vele
"Látod, nehéz ez a játék. Szegény kezdők is ilyen buták, vagy butábbak" miért buta??? azért mert kezdőként nincs tisztában azzal, hogy az adott tankkal az adott pályán az adott csapattal hova menjen és milyen szögbe állítsa a tankját, és az ellen tankot melyik hangyafasznyi ponton találja el, hogy a saját szar lövegével pont átlője???? ha te ezt tudtad komám, amikor kezdted a játékot, akkor isten vagy
"1:19-ig bírtam elviselni a kis metrószékszúalt." hát erre meg nincs mit mondanom
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Ki ez az uborka?
A videó elején elmondta,hogy a Wg kérte fel,és kapott egy fullos accot<#guluszem1>#guluszem1>
Ennek örömére legalább felkészülhetett volna valamilyen szinten,mert ez így Hopkaszint<#idiota>#idiota>
A t67 es köte nekem a kedvencem<#hehe>#hehe> 9 perc-nél
Utoljára szerkesztette: joe662, 2018.01.05. 21:44:50
Jelentés szerint 3 lövést kaptam,de rohadtul nem,arty is megtalált jó párszor,de t6 arty volt,azt meg sem éreztem,csak azt láttam hogy csapattársak akik jönnek mögöttem stunolódnak és sebződnek.Egyedül az O-ni tudott sebezni belém asszem 46-ot he lövedékkel,a többiek lövései úgy pattogtak mint a fene.Kéne valami rendes mod ami kijelzi azt a nem bekapott lövést is amit a játék nem.

Su100-at meg a francia td-t örömmel lőttem ki,mert bokorban kempelő tetvek voltak,de a vk36-ot sajnáltam,kiállt elém bátran de sokra nem ment vele.Ha lett volna közös cset neki mondtam volna hogy bocs.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.01.05. 21:42:44
Ott is látni csoda tankokat,pedig ö sem 10 éves<#idiota>#idiota>

Jtiger úgy el akart kapni hogy nem törődött semmivel,bár sokszor el sem talált.

Jah Obj704-et szemtől szembe átlőttem ő pedig nem tudott belőni.

The Matrix has you...
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
The Matrix has you...
WG-nek lesz valami "ünnepe"?
Az 2+ top játék máshol.
Ettől még szpnak, mint a torkosborz.
Én vettem egy Fallout 3 GOTY-t 1.9k-ért, azzal most elvagyok.
Kreatívak az userek nagyon<#hehe>#hehe>
Lehet így készít fel minket a wg,hogy a holnap kezdődő eventet szokjuk.
2X xp minden győztes csatáért<#hehe>#hehe><#idiota>#idiota>
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
A mai nap iszonyú rossz lett.Igen magas bukta arány,hihetetlen csapatokat kaptam,volt olyan csapat amiben a top tankok 0-s sebzéssel zártak.T8-10 csatában azért ne már hogy Maus meg hasonlók 0 sebzést csináljanak már.Szépen indult az a csata is,elindultunk a város felé,de meglátták hogy az ellenség is arra megy erre a top tankok megijedtek és vissza a bázisra.Persze keresztül a nyílt területen sok td szét lőtte őket,t10 fv is nulla sebzés maus dettó,ott maradtunk asszem talán három 8-as a sok 9-10 ellen.
Igaz ez a rohadt gép csinált előtte vagy 8db másmilyen 5-ös díszt,csak azt az 1et nem ami kellett volna.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Ha dimbes dombos pálya van és sok gyors tank nem látok semmit.
Pedig padlógázzal repesztettem kb 7-8 átlag sebességgel.<#mf2>#mf2>

Előnye is van néha a gyengébb játékosállománynak, egy kis farming T26E5-tel, a végén 1 vs 6:

Ezért nem lehet megmondani, hogy melyik a legjobb farm tank, mert ebben a szituációban a Skorpion (páncél hiányában) vagy a Defender (ROF hiányában) is elvérzett volna.
Utoljára szerkesztette: besti, 2018.01.05. 12:22:02
A ping dologhoz hozzászólva nálam is jelentkezik ez a hiba kb 3 napja 1-2 másodperc és felszalad 800-999 ig brutál lagg de havernál is ugyanez a helyzet. Újra kell indítani a játékot nálam csak akkor szünik meg, pedig jó a gépem és a netem is.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.01.05. 11:52:10
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.01.05. 10:59:17
Eu1-en nem tom mi van Eu2-n 9-35 közti ping van.