A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Tegnap, ugyanazon a Mapon, ahol az O-I-t írtad, elmentem a másik oldalon a bozótosba-(Type-4-el.), és vártam a spotot. A nálunk lévő két T28-Proto, egyfolytában ugatott, hogy mekkora idióta, noob, camper, stb vagyok. Hiába írtam, hogy az ellennél 3 arty van, továbbá Waffentróger, stb , ráadásul , nem vagyok spotter tank
hegyet mászni pedig sem időm, sem esélyem nincs, mert az első spotolásomkor az összes arty célba vesz, és az aranybányák kapui megnyílnak.
Csak ugattak, mire berágtam, és megindultam előre. Kb 50 métert haladhattam amikor spotolódtam és kb 4 sec múlva már füstöltem is, miközben senki sem spotolódott az ellentől. Megkérdeztem, hogy így elég jól játszottam-e, mire szerintük, nekem a túloldalon, a dombon lett volna a helyem.