A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
yossarianHUN #401674 Csavartak a fenét, csak az alapból csökkent értelmű játékosbázis végképp nem tud mit kezdeni az új pályákkal. Én is gondban vagyok néha, hogy hová tűntek a régi jó spotok, de az átlagjóska, aki a tank két végét se tudja megkülönböztetni, inkább el se indul a spawn kör mellől, hogy biztosra menjen. Egy éve, mikor utoljára rendszeresen játszottam WoT-tal, azt hittem, mindent láttam már ebben a játékban emberi hülyeség tekintetében. Hát ehhez képest most gyakorlatilag 10-ből 7 csatában fohászkodnom kell a béketűrésemért, akkora állatságokat látok a csapattársaktól folyamatosan. Komolyan nem értem, hogy tudják ezek túlélni a mindennapokat, ha egy ilyen, közepes taktikai érzéket megkövetelő játék ilyen megoldhatatlan feladványt jelent nekik. De igen, tény, hogy rengeteg a landslide.