A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
pett3rson #401620 Artyzni? van egy oldal a neten amit ki is nyomtattam szépen magamnak, hogy mindig az asztalon figyeljen melyik küldetéshez milyen tankot ajánlanak. Persze nincs kőbevésve, de pl. a 80 mp-re - vagy még többre attól függően, hogy melyik tanknál jársz - kábíts el valakit egy Grille-vel nehezen fog összejönni, legalábbis szerintem.
Amúgy nem vagyok szemét, megadom a LINK-et.
Nekem most a T-55A artys küldi olyan, hogy kábíts el 80 mp-re egy nehéz tankot vagy TD-t. M12-vel megyek jelenleg, mert amúgy az M40/43 és M53/55-öt ajánlják sok helyen. Egyébként is jónak tartják az amcsi vonalat, legalábbis a többihez képest. De ez felhasználó kérdése is.
Egyébként ahogy figyelem az eseményeket ahogy nő a nehézségi fok úgy fog kelleni egyre magasabb Tier-ű tank hozzá. Tehát a legutolsónál már majdnem muszáj lesz Tier 9-10-es arty-t használni, mert anélkül agyvérzés :)
T28-nál a közepes ágat rohadtul nem tudtam megcsinálni, azt kiváltottam. Most, hogy megvan a T-44 visszatértem rájuk és sorban csinálom megfele. Valahogy jobban érzem az egészet azzal a tankkal, jó a kémiánk :)
Utoljára szerkesztette: pett3rson, 2018.03.27. 10:16:38