A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Én nem emlékszem, hogy a spic táras lett volna valaha is? Vagy régen nem az volt a t7-es, hanem a HWK? Már összemosódik. :-s
Jah, most raktam rendbe a barakkot, mert hevertek benne a T10be képezni vágyó legények, aztán átdobtam őket olyan tankba, amiben húzni is lehet őket... Már nem csak 4 hely van a 200-ból. :-D
De pl. amcsi lightot csak 2 tankkal lehet helyettesíteni (T2 Light, Locust), illetve a franciáknak kb semmilyen light tankjuk nincsen... (Prém medem meg nekem nincs a 30B legényeinek. :-D)
Nem tudom, így 2 kör után nem érződött semmi probléma a Toldival, hulldownozni kell vele, aztán majd RNG eldönti, hogy mi lesz... Mint a legtöbb T1-2-3 tankkal. Persze ettől még fun és izgalmas volt a csata, kb. mintha kaszinóban lettem volna, és a kvázi-random osztaná nekem a lapot. :-D
Amire nagyon vágyom még, hogy a Tetrarchot egyszer kipróbálhassam más mapon is, mint Mines. :-D
Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.03.26. 22:56:52