banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• yossarianHUN
    Én ezen az új Glacier mapon megyek lighttal meg meddel notoriusan oda, ahova heavyvel kéne. De mostanra legalább rájöttem erre. Meg mondjuk olyan dögösek most a mapok, hogy sokszor tátott szájjal nézelődés közben (tyű azok a jégbe fagyott hajók) tempomattal kigurulok az ellenség elé, vagy fejreállok valami döccenőn.

Kiegyenlítetlen csaták ugyanúgy vannak, de az én olvasatomban ez csak a játékosbázis szellemi képességeiről tanúskodik.

Egész hihetetlen dolgokat látok, tegnap Steppes-en az IS top tankunk beállt a bázis melletti bokrokba kempelni, majd felspottolódott (ki hitte volna), és fél perc múlva már halott volt, természetesen nulla sebzéssel. Nem sokkal korábban Abbey-n nyeltünk be egy 15-1-es vereséget, ahol az egyetlen kilőtt tankot én szedtem ki, mikor a végjátékban hatan rám másztak. Ezzel az egy lövéses killel és még egy lövéssel csapatelső lettem.

Mondjuk a botozás az dívik rendesen, lesz (van?) most ez az akció amiben sok játékkal i7 procit meg Alienware laptopot lehet nyerni, hát persze, hogy rászabadult a botozás a játékra. Minden második csatában látok olyan tankot, amiről ordít, hogy bot vezeti, nem ember. Mondjuk az átlag szellemi képességeket tekintve lehet, hogy sokszor jobb is.

Azt nem értem csak, hogy azért vannak még elég komoly taktikai érzéket megkívánó AAA címek, pl. R6 Siege. Ott minden meccsen vannak kifejezetten jó játékosok, de a többi is szokta tudni legalább alapszinten, hogy mi a dolga. Ehhez képest a WoT mintha egy válogatott balfaszok világkonferenciája lenne.