A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
papa74 #401524 "Lehet emiatt is voltak azok a bizonyos 15-2-es győzelmek, vereségek, mert akik ezt nem tudták azokat pillanatok alatt begyalulta az ellenség. Talán most már máshogy lesz :) lesz pár 15-4 vagy 5 is :D"
Tegnap este csak 1 csatát mentem, ma délelőtt cirka 10et, nekem szembetűnően több lett a 15:0,1,2,3,4 stb végű csata. Remélem, hogy ez csak az miatt van, hogy maradtak a nagyon eltérő képességű játékosból álló csapatok, amit most tovább erősít a nagy pálya változtatás. Ha nem ez áll mögötte, akkor nagy a baj.
A csaták nagy többségét artyban ülve játszottam (nem volt kedvem pályaismeret nélkül csalingázni), így a pályákból többet láttam, és amit észrevettem, legalábbis nekem úgy tünt, hogy több helyre be tudtam lőni, mint eddig. A gyors csaták ellenére is tudtam mindíg sebezni, bénítani.