A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Az a baj - vagy szerencse? - az ilyen általánositásokkal, hogy kétfele műküdnek. Akkor az ellen Maus-ának, JGPz-jének sincsen fingja arról, hogy mi az a weakspot, és nem forgatja a tankját.
Ezért mondom, hogy NEM a másik játékát kell figyelned, hanem csak azokkal kell foglalkoznod, amit TE tudsz befolyásolni. Azzal kell foglalkozni, hogy jól fel tudd mérni az első 30 mp-ben, hová akarsz menni. Hogy figyeld, hogy ki megy veled, és ha senki, akkor visszafordulj. :-D Hogy az ellenféltől ki jöhet/jön veled szemben. És ilyen szarságok. Kezdetnek.
Aztán igen, figyelni kell, hogy az ellen tudja-e használni a tankját, tudni kell fejből, hogy milyen tank milyen ágyúval mekkora pennel és milyen újratöltéssel van. :-D Azt nem mondom a dinamikus átütésmérők idejében, hogy azt is tudni kell, TE mit tudsz penelni, mert kb odahúzod, és kijelzi (erre sajnos most már én is rászoktam, tök feleslegesnek érzem, hogy kipróbáltam 360+ tankot ebben a szarban)...
Szerintem ezeket kell elsődlegesen észben tartani, és akkor függetlenül attól, hogy win-e, vagy lose, elégedett érzéssel mész vissza a hangárba. "Kiosztottam itt is, amit tudtam." "Kár, hogy lőttek, különben kinyirtam volna mindet"... és hasonló megjegyzésekkel, boldogan füttyögve magadban.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.03.17. 23:20:36