418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Egyelőre kiveszik. -
szaboz80 #402640 A hamarosan érkező Frontline-módhoz:
A 402565 hsz-ben olvastam, hogy a Frontline csak 4 hétig lesz? Utána kiszedik és megszűnik, vagy továbbra is elérhető lesz? -
Genderneutral T-44 (fiu-lany) -
asolyom #402638 Mi a fülem ez a T-44FL? -
asolyom #402637 Ma reggel megnéztem Kukibébi videóját az olasz tankokról, és ő is az mondja, hogy az az 5-ös olasz eléggé fos szegény, viszont a 6-os állítólag nem rossz. -
Plata #402636 Aha engem ma szinte mindig oneshotolt valaki abból a szarból.
Vagy O-ni cseszett meg vagy SU-152.
Vagy valami hasonló nagy dög.
Van 420 hp-ja,hiába van rajta az a fos cucc arty szinte mindig kicsap belőle. -
asolyom #402635 Na igen. Szóval, a statisztika soha nem volt erősségem, de itt szinte mindenki a folyamatos +2 tier-re panaszkodik, pedig ha mondjuk én 80%-ban bottom tier vagyok, akkor olyannak is lenni kéne, aki 80% top tier, csak ilyet eddig még nem hallottam. Mondjuk az ilyen ember nem szokott panaszkodni, gondolom. 
A mai 9 csatámból volt 1x saját tier, 1x +1 tier, az összes többi +2 tier. -
Így, hogy az oroszoknál volt valami event, maraton rá és behúzták pár tízezren, biztos buffot fog kapni, mert jól szétsavazzák amilyen szar az a tank, szvsz akár még jól is járhatsz vele
-
Plata #402633 Megvettem P43-at free xp-ből.
Állandóan 15-1 15-2 jó esetben 15-4 bukták,T7 mindig.
Su-152 meg hasonlók ellen megyek mindig. -
Igazad van,csak rossz helyen kerestem 

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Gyuszopapa #402631 Szerintem 5-5-5-ös sablon lenne a legjobb.Úgy hogy vezetve legyen ingame az hogy hányszor vagy top tier.Így lehetne minden 3 csata top tier. ne úgy mint most hogy 20 csata utáni 1 top tier agyhalottakkal való szopás. -
asolyom #402630 Na ja, talán még a 4-4-7-es sablon is jobb lenne, ha már ragaszkodnak a +/- 2 tierhez. Vagy ha már +/- 2 tier, akkor ne legyek már 80%-ban +2-ben. Tudom, hogy az 5 csata nem statisztika, de akkor is ez az érzésem...és nem csak nekem. -
Gyuszopapa #402629 Az a baj hogy kevés a top tank.Ha már 3-ból 2 agyhalott az már instant bukta.De már 1-nél is rezeg a léc. -
asolyom #402628 Továbbra is állítom, hogy gusztustalan a MM. Ma 5 csatából a P26/40-el 4xT6, és 1xT4. És hiába mondták itt többen, hogy nem olyan nehéz elkerülni a T6-os tankokat, csak három van belőle. Igen, csak három, meg még hét darab T5-ös is, hiába lövök ki több T4-es ellenfelet, ha a saját csapat top tankjai hurkák (márpedig ez nem ritka), akkor ezzel a T4-es "csotrogánnyal" esélytelen lehozni a meccset, pl. egy O-I ellen. Pl. a négy T6-os csatából háromban a 2. lettem xp-ben, és sebzésben a T4-es tankommal, ami azért nem kicsit durva a többiek teljesítményére nézve. Nem én voltam az unikum überkirály, hanem a többiek voltak übertrágyák. -
Megamax #402627 Már egy ideje én is ezt csinállom csak én pofátlanabbul, Type 5 el játszom, az elso áttoto gold loszer utánn otthagyom a csatát (nem használom már rajta a troll ágyut) Nem azért fejlesztettem ki a japán behemótot hogy aztán nminden jottment egy gomnyomással elvegye apáncélját.
-
tothgyorgy #402626 Én is többször abba akartam hagyni, de csak leredukáltam a játékidőt. Ha felbasz, 1xűen kilépek, és nem érdekel mit lehet nyerni. Persze ha egy valag kp-t adnának, toleránsabb lennék. Vagy legalább goldot. Az jó egyébbként, hogy sokminden kreditért elérhető. Kár hogy nem minden. Jó lenne, ha prémtankot is, meg legénység képzést 100%-ra is lehetne. Ilyen nem lesz, mert részben ebből jön a pénz nekik. De legalább a képzést megszinálhatnák kreditért. -
Holnap-holnapután 2x XP minden győzelemért (top10 musthave). Omnomnom így gyors lesz a T8, és lehet majd Frontline-ban nyomulni olasszal. :-) -
Legközelebb álcázd magad Mausnak, hátrafele nézel és hátrafele mész. :-D 10/10 beszopja! -
Kapjátok már be. :-D
Starting May 7 17:00 CEST (UTC+2), the four-week “Frontline: Road to Glory” event invites you to battle through 30 levels, rising from private to general, while earning bonuses including XP and in-game valuables. Battles will unfold in Tier VIII vehicles on a 3x3km map. Strategically divided into three fronts, it has one team of 30 people on the attack, continually raiding enemy territory, while the other group is on defense, repelling the attacks. Respawning mechanics, combat reserves, and repair and resupply zones—all designed specifically for this mode—should spice up your experience, offering a heavy-on-strategy alternative to Random Battles. Stay tuned for the full list of event rules & regulations coming your way this week and get battle-ready!
NOTE: Although the event is available in the game client upon release, it only launches May 7 17:00 CEST (UTC+2). -
Plata #402622 Van gold lőszer.
Ha nem lett volna akkor túlélem és kinyírok még egy AMX 50B-t is,de a gyökér golddal lőtt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Front Line benntvan már?
Ha igen vki screenshot-ot küldjön már róla. :D -
Szomorodjak meg,de én olyannal nem talàlkoztam:-/
-
Csak update óta... -
Mikor indul a frontline? Benne van màr a kliensben? -
ozbom #402617 Én is játszottam vele, de két hónapja leraktam. Nincs semmi ideg, nem akarom szétverni az egeret vagy a billentyűzetet. -
Megamax #402616 Mert nincs más -
ozbom #402615 Miért játszotok vele, ha ennyi frusztrációt okoz nektek? Nem jobb nyugiban lenni? :) -
Gondolom majd most a silver veszik pénzért még drágábban:D -
suba53 #402613 Na végre megszüntették a gold lőszert! NINCS GOLD LŐSZER, AMI ANNYI VITA FORRÁSA VOLT. 
Ami van, az a normális felhozatal, hogy a megfelelő hatékonyságút tudja választani az ember. -
asolyom #402612 Még egy majom csorda. Csak az AT-8 előzött meg sebzésben, de az sem sokkal. 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
asolyom #402611 Végre lenne ez a szerencsétlen csotrogánnyal egy értékelhető csata T6-ban, akkor meg ledob a szerver.
Jellemző!
-
asolyom #402610 A 6. csatára a P26/40-el végre beadta a IV-es tiert (korábban csak V-VI), és mindjárt össze is lapátoltak a fiúk egy Nagy Kaliber medált.
-
De jo is lenne,csak én kissé sokat vagyok t9ben a 13-57-el
-
asolyom #402608 Ezért játszom már egy jó ideje szinte csak 6-7-es könnyű tankokkal. Azok többször kapnak -2-es ellenfeleket. Az egyetlen kivétel, ami nem LT, és szeretek vele menni az a BDR, főleg a mostani buff után. -
tutyimutyi2 #402607 És megint kezdődik: ha esetleg 1-1 alkalommal 8-as tankkal full tier8-at látok(kisebbet soha) akkor biztos hogy a drágalátos játék minimum 1 perccel csata kezdés után hajlandó csak bedobni mindezt párosítva egy gyönyörű 15:2 és társaival, ráadásul azóta hogy vannak a progettók és az olasz ág előszeretettel csinálja azt az MM hogy az enemynél biztos hogy minimum 1-el több progetto van és ha nagyon kedveskedni akar akkor még egy fullos panterát is hozzá csap az enemyhez...
-
szefósok és a te kedvedért: 1 típusból ha eléri a 999-et, akkor mi van. -
Biztos érdekli őket,hogy van egy kretén a játékban,aki mindig elfelejti bekapcsolni ,és már nem számolódik nála 
Milyenek azok az egyedi boosterek? -
Sztem jelentsd vmelyik bugreportos totyikba. :-o
Vajon az egyedi boostereknél is igy van? Lehet, ezért fagyott le 1x RANKED közben az egész SZERVER!?%!??!?!!?!?!?!?!!
Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.05.06. 15:36:44 -
Összeszámoltam 4el több van 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
képet vagy meg sem történt. :-D