World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
https://tanks.gg/tank/vk-16801-p
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Sosem szoktam megnézni kinek mennyi a wn8.
Szerintetek lehet hogy a Vk168-ból jön még egy?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.12.28. 11:12:41
Az ilyentöl mit vàrsz,csak free dmg-k
Nézd,az a td rettentően pàlyafügő.
Nyilvàn egy Himmelsdorfon,eltaposol mint a sz@rt.
Viszont prohón,én csinàlok belöled tésztaszürőt,ugy hogy nem is làtsz.:-DD
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
De ezt a szét szedi hogy azt se tudom mi vagyok egy kicsit költői baromság.
Azt se tudjàk melyik a tank eleje,nem hogy àlca skil, felszerelés,vagy hogy müködik a bokor camo.
Egy normàlis S1,egy kedvezö pàlyàn ugy szedi szét a kis dràgaszààgodat,hogy azt se tudod, fiú vagy-e vagy làny.:-DDD
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
The Matrix has you...
A csapat meg ott röhög és szétszedi az ellenséget.<#hehe>#hehe>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://kepkezelo.com/images/c53m9c0euaj9jd4nxmif.jpg
El lopták előlem a legtöbb kill-t de nem bántam.állati vicces volt ahogy menekültek volna.
Ma a legtöbb sebzés ütközéssel amx65-be volt 955,felkentem a templomra otthagytam gondoltam Kv4-et leápolom majd vele is foglalkozom,erre csapattárs kilőtte.<#ravasz1>#ravasz1>
Libertével ugyanígy jártam,azt is felraktam hogy nyugiba legyen erre kilőtte mögülem gyökér.
Megint felderítő voltam.

UDES ha lő akkor max annyit látok hogy a nagy semmiből jön lövés.
STRV1 platoon az erdőben volt a házak mögött,legalább háromszáz méterre volt,mikor észrevettem az elsőt.Elindultam arra felé át a sineken és lőttem erre elkezdett futni mentem tovább erre felspotolódott a másik is.Sajnos nem tudtam őket megölni mert ahogy fel spotoltam az arty is meg a csapattársak is rájuk szálltak.Vicces volt ahogy tolatva menekülnek.Sajna elég gyorsan tud futni.
Nagyon sokan alábecsülik a kicsi Maus-t.
Tegnap T100 Lt lakeville-n meglátott a félpályáról elindult lefelé felém padlógázzal,azt hitte majd szétkap,első lövés 510-et sebzett belé és oda lett a lánca oldalt fordult kapott 530-at.Már nem jött tovább megpróbált bebújni egy szikla mögé de nem jött össze.
Egyébként jön még egy prém Vk168 asszem.Az ágyújára két Vk168 van írva.
Vk168.01 és Vk168.01P.
Hogy meglöttél 2db S1-et?
És ebből adódik,hogy az Udes jobb??
:-DD
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Nekem megvan az UDES és megvan a 10-es is (ami kb tök ugyanaz a gameplay mint a 8as prém). UDESnek tényleg brutál a camója, de sztem jobb az STRV.
STRV1 finom falat akkor is ha ketten vannak.<#vigyor>#vigyor>

Bár lehet bot-ok voltak,de menekültek mint a mérgezett egééér.<#mf2>#mf2>
Az erdőben próbáltak kempelni.
Azt meg kell hagyni hátra fele jó gyorsak.De nem eléggé.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.12.28. 01:42:44
Szemből viszi őket.

Tulajdonképpen egy dolog motivált. Minél több sebzést bevinni - ezáltal XP is jön persze -, aztán kész, megyünk a következő körre. Nagyjából lehet látni egy idő után, hogy kik az értelmesebbek és most az adott körből lesz-e valami vagy csak mentünk egyet és kész. De ez szerintem normál játékban is így van, csak ott 14 agyhalott társam lehet, nem hat...
Egyébként volt olyan random banda aki simán szétszívatta az agyunkat és volt olyan klán akiket mi aláztunk meg, de nagyon.
Utoljára szerkesztette: pett3rson, 2017.12.27. 23:54:58
The Matrix has you...
Kezd kicsit sok lenni az idióta.
Folyton meghalnak szinte nulla sebzéssel.

Jah mellesleg asszem találkoztam egy igazi majom magyarral.
Először is harc közben csapattársát lőtte telibe,utána a nagy célozgatásba bele esett a tengerbe.<#buck>#buck>

Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.12.27. 23:39:28
De az biztos hogy ha valaki idegből játszik az csak szívni fog.Saját tapasztalat.
Még néha én is felbosszantom magam,a hüjéken,és utána jönnek a rosszabbnál rosszabb körök.
Az meg az én saját döntésem, hogy 2:11-nél nem kívánok részt venni a szenvedésben.
Mondjuk ez a saját balf@szkodásom mellett még jobban húzza le a statot.
Na akkor... jössz szakaszba?
😊
Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2017.12.27. 20:40:08
A Tigris, az mindig egy jellem,
sőt jellem és Tigris, az egy!
A fejéből süvít a szellem,
a lába meg ugrik, ha megy.
Tarka-barka nyalka farka, bam-bam-bam-bam-bam!
A szellemes, kellemes, jellemes Tigris, az én vagyok magam!
A Tigris a karodba simul, kedves és ragaszkodó,
vitába sose száll veled, jófiú és szófogadó.
Egy Tigris, az maga a csoda, mert neked és veled örül,
s elég ha ujjadal intesz, máris az öledbe ül.
Néha ugri, néha bugri, mégsem gondtalan,
Mert a szellemes, kellemes, jellemes Tigris, az én vagyok magam!
Éééén csak egymagam! <#action>#action>
Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2017.12.27. 20:30:33
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®
A tapasztalat:-DD
Anno a hoaxban mentünk1-2 kört szakaszban.
Eléggé megmaradt az élmény:-D
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®
A konkrét esetben nem oltottam őket, csak mivel kell egy T6 is ezért azzal mentem a csatába. Wojtek ezt nem érti, jön a teamkill.
Sőt még a csöveteket is össze érinthetitek:-DDD
Ugye ott a csapat összeàllitàskor làtszik kinek mennyi az értékelése.
Ha SiemkaPavel t8al akart menni akkor juszt se cserélt.
Olyankor egy értelmeseb cserélt le 6ra.
Gondolom màr ott adod nekik az ívet,igy kezdéskor törlesztenek:-DD
Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2017.12.27. 19:47:35
Az igazsághoz hozzátartozik, hogy ki lehet fogni nem fogyatékosokat is.
Viszont a lengyel simán hátba lő, ha hozol egy T6 szintű med vagy light tankot mert mind T8-as heavy-vel akar menni.
6 szláv barom közül 4 megy előre mint a barom, az első 15 másodperc alatt megdöglik és szar angollal elkezd rinyálni a csata maradék részében.
2 másik retard elmegy minél messzebbre.
Az a csapat nyer, ahol az IQ 60-at meghaladja és van olyan szláv, aki sebez.
STRV1-et ki lehet szúrni udes-t nem nagyon és az udes ágyúja mintha jobb lenne.Igaz szemből legtöbbször ha ésszel lövök nem csak vaktában akkor átüti mindkettőt.De udes-nél már volt hogy szemből csak modult lőttem ki sebzés nulla.Strv1 ha felspotolódik és nem tud elfutni ház vagy egyéb hely mögé akkor gyorsan kampó.
Amúgy ennek ellenére nem rossz az udes, bár sztem a prém jobb. Cserébe gyorsabban közlekedik jóval, mint a prém és jobb is a camója, viszont páncél használhatatlan, és ostrom módban szarabbul mozog az UDES.
Én megtartottam, mivel később még jól jöhet küldikhez, bár jobban örülnék ha meglenne a prém.
angelus1991ster.blogspot.hu
Sajnos valakinek volt annyi esze hogy spotoljon<#szomoru1>#szomoru1>
Utoljára szerkesztette: joe662, 2017.12.27. 16:32:19
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Közben befigyelt egy ilyen is:

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png