A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Erre csak azt tudom mondani, hogy a te szemléleteddel (és személyes véleményem szerint az ezzel a szemlélettel ide irkálók többségének a látásmódjával van a baj). A te tankod DPM-je T8 körül már eléri az 1500-2000et, ezért egy 4 perces csata alatt ki kellene tudni köhögni magadból a HP-dat. Az első 1-1,5 perc arról szól, hogy az első 30 mp-ben felmért csapatok (fontos skill, amit gyakorolni kell, pl az előző példádban nem megyek oda a Maus-JGPz halálosztaghoz) alapján eljutsz valahová, ahol köpködni kezded a lőszert. Szóval egy 4 perces csata alatt van 2-2,5 perced, ami 3-4000 potenciális sebzést jelent. (T8 a példa még mindig). Ha ennek a felét kiosztom, nálam már jó vagyok, más véleménye meg a témában (csata első percében megdöglő spotter? Psshhh, pitch plz) hidegen hagy.
A) Nem lehet minden csatát megnyerni, ezért winrate szart sem ér ennek mérése... Tök felesleges. Egyedül tankgrind és Xszerező esetén számit, pl aki prémtankoknál nézi a winratet, az egyenesen egy barom (7k kredit egy 100-150k-s körnél, hagyjál már). De egy játékosnak, akinek x% a 40k csata alatt a winrate-je, annak adott tankkal is x% (jó, plusz-minusz pár %) lesz. Nem adott napot, hanem a tank élettartamát kell nézni, ezért ilyen kiragadott példákkal CSAK magadat (és esetleg a fórumos társakat) ingerled. Haszna nincs, igy el kell dobni.
B) A csatában - számomra - nem az MM a legnagyobb gátló tényező, hanem azok a dolgok, amik a fentebb említett sebzés kiosztásában megakadályoznak.
És ez még csak nem is az ellenséges, akarom mondani saját csapat. Név szerint 2 dolog van, ami miatt a falra tudok mászni, az a random (átütésben, szórásban, és -tankok kivégzésének elmaradása eseténi alacsony rollból fakadóan néha, hogy a k...a anyját- sebzésben), valamint újabban a pingben-packetlossban bővelkedő szerver(park). Mind a kettő a WG hibája szerintem (ranked előtt legalábbis nem nagyon volt ilyen gond, csak azóta, de még a ranked vége óta is fennmaradt...).
(Azt meg, hogy miért tudod tiertől függetlenül kiosztani ugyanazt a sebzést, előző hsz-ben leirtam. Sok tanknak TX ágyúja van már T8-ban is.)
Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.03.17. 23:12:59