A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Ilyen meccsek régen is voltak. Tehát az én szememben egyik hibát kijavitották, másikat nem. Igy még mindig az új MM van előnyben.
Értem, hogy arra akarsz utalni, hogy mivel "csak" 3 v 5 T10 lehet a csatában, igy felerősödik a szerepük... De tényleg csak ennyi, felerősödik a szerepük. Ha a régi MM-en belül történik meg ugyanez, ugyanúgy van egy tanknyi HP előny. A régi MM-ben ugyanúgy balfaszok voltak a játékosok.
Egyébként az a T10 tanknyi HP előny, ha figyeled a csata elején a Team HP barokat, nem nagyon szokott érvényesülni, mert általában akkor a csapat többi része puhább lesz (jó, egy olyan 5-800 HP-nyi eltérés néha van, de ez még mindig a harmada a Maus hp-jának) , a másik csapat alsóbb tagozata meg több HP-val rendelkezik. És értem én, hogy azt akarod sugallni, hogy T8-T9 életképtelen T10 páncélozott tankok ellen, de azért ha szétnézel, a legtöbb T9, és a T8-ak nagy része már TX gunokkal mászkál, nagyon sok ugyanazzal, mint a fejlettebb T10es társaik. Szóval nálam, amiben más egy T10 tank egy (elit) T9-től, az az alakja, meg a HP-ja.
És az a mágikus O 268 4 is egyre kevésbé tud érvényesülni a goldammo áradat közepette...
Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.03.17. 22:54:21