banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Plata
    Nem véletlenül t betűs neted van?
    Állítólag azzal van valami gond.
    De nekem mára tele lett a hócipőm a játékkal.
    Mentem volna olyan jó csatákat de szoptam mint állat,folyton vagy kicseszett telefon vagy valakinek valami hülyesége támadt.
    Az előbb is tök jól ment a csata egymás után pattant rólam sok gyökér én meg osztottam rendesen,erre először a mobil csörgött azt felvettem akkor valamelyik tetves vonalason is hívás.
    Pedig tényleg élvezetes csata lett volna,jó volt hogy megszorítottak öten és nem tudtak fogást találni a minimaus-on,ha nem csesztettek volna közben telefonon meg egyéb módon a skorpiót is kinyírtam volna.De felcsesztek és inkább hagytam a francba.
    Panther m10 golddal nem tudott belőni sehol.Menekült volna mint a mérgezett egér,de azért is lezártam előle az utat falnak meg háznak nyomtam.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.03.14. 09:06:54