418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Mostanság én is,mondanám hogy csapathatnánk szakaszban mint régen,de ez a heti teljesítményem. 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Én újabban borulok,de most felvettem a repertoáromba,a szikláról való lecsuszásít is
Nem tudom miért van,de többször előfordult már,hogy nem állt meg a tank,hiába fékeztem.Olyan mintha jégen csúsznák,azt potty
-
Lucifer001 #402520 Igen jó visszagondolni ezekre . Azóta az EU1 et egyedül szoktam kilőni .
( Feltéve ha éppen nem úsztatom a vasat ) 
Azt hiszem Xotyi0224 volt a másik okos
-
Én simán elmegyek a medekkel még Defeenderrel is,ha van Japo tehén,v Maus 
Utoljára szerkesztette: joe662, 2018.05.03. 20:59:48 -
asolyom #402518 Ha szerencsém van, akkor nem. De adódhat olyan, hogy egyszerűen nem lehet elkerülni. Főleg HT-kal problémás, mert T8 HT-kal is kénytelen vagy a heavy soron menni, és ha a saját T10 HT kolbász, akkor reszeltek. Ha nincs T10 heavy a csatában, akkor még mindig ott vannak a szinte nehéz tankként is bevethető orosz TD-k, amit megint soha a büdös életben nem lövöd be még T8 prémium lőszerrel sem. -
Én prokhon mosattam Is7-et igaz?
Hoax-os IM küldik,de jók is voltak azok,mennyit röhögtünk
Ha jol emlékszem talán neked kellett valami szakaszos Td küldi pár killel.
Bementünk 3db E25-el,top tierként,azon az amcsi pályán,ami ilyen bányász vagy fűrész telep volt,már nem emlékszek a nevére.
megálltál a vasúti síneknél a bozótba,majd kérdezted hogy innen sznájpoljunk,vagy valami hasonlót,de mi már közben a hevi sor felé robogtunk
-Ja jó akkor nem kempelünk,és elindultál Te is
Valami 9-vagy 10 killel zártunk 3an.
Azok de jó csaták voltak
-
Myke28 #402516 Napi első csata:P Damage rekordom :) Replay
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
pett3rson #402515 nekem még mindig 3 lőszert ad be -
Lucifer001 #402514 Én is úgy vagyok vele , ha esélyem sincs az a tízes ellen akkor kerülöm . Tank mosás még régen
az E-25 el kezdődött
-
Nem értem,3db 10es tank van most.Ezzel szemben régebben mi volt??
Ha szerencséd volt akkor nem egyedüli 8as ként b@szott be a csatàba.
Olyan nehéz kikerülni azt a 3 darabot?? -
És màr le tudod mosni öket?:-DD -
asolyom #402511 Tény, hogy elég deprimáló T8-as tankokkal 10-esek ellen menni, akik 1.5-2 lövésből kiszednek, és csak röhögnek, amikor a qrva drága prémium lőszereiddel csak csiklandozod őket.
-
Lucifer001 #402510 Most a járművek dinamikus koszolódásával vagyok elfoglalva.
-
Madarakkal,bagolyokkal ezek szerint minden rendben?
:-DD -
Lucifer001 #402508 Régebbi kép TK sokról
-
Lucifer001 #402507 Bizonyíték , hogy az MM el baj van .
Lepkékkel is baj van . Eléggé gagyi .
Játékosokkal is baj van , hogy hátrafordított toronnyal felálló csővel megy harcolni.
Végül egy romantikus háttérkép
-
Alapjáraton a printscreen gomb,és a wot screenshots mappába menti. -
asolyom #402505 Most még jobban lehet trollkodni a BDR-rel. Kapott egy kis buffot, pedig eddig sem volt rossz.
-
Ez de beteg 
-
hejj gádzsók
hogy tudok screenshotot csinálni?
olyan rég toltam ezzel a játékkal, hogy elfelejtettem
most hogy a fossal megcsináltam a mastert, csinálni akarok screenshotot -
pett3rson #402502 menj má...gondoltam hogy fogják nerfelni, de azért így kibaszni vele...egyébként sem volt olyan sok az átlagsebzése, de így mi lesz? hát, muszáj leszek alkalmazkodni.... -
tutyimutyi2 #402501 Most nézem a játékban hogy mégis mikor vettek el 1 lövedéket a Pantera tárjából??? Így két lövedékes megoldással ez a töltőrendszer máris nem tűnik olyan jó dolognak és mindezt úgy hogy a honlapon a patch-et bejelentő hírben írtak olyat hogy mennyivel buffolták a tier8-9-10-nek a szórását de azt egy szóval sem említették hogy a 8-as 2 lövedékes verzióban kapja meg az ágyúját. -
pett3rson #402500 Erre jó volt a Ranked szezon. Szerintem ott már jobban érvényesült a skill, mert bizonyos Tier fölött nem láttam piroskákat, sőt még sárgákat se nagyon. Na az már játék volt a javából, nekem nagyon tetszett az az időszak. Igaz, hogy sokba került, mert azért pénztemetők az X-esek, de élményre nagyon adta :) -
Hú gyerekek,oké hogy kaptunk egy olasz tankot...de miért nullázódott le a creditem mennyisége?? -
asolyom #402498 Néha az az érzésem, hogy a WG sem tudja, hogy mit is szeretne kezdeni a prémium tankokkal. Volt egy vonulat (Skorpion G, Defender) ami a bekerüléskor mocskosul OP volt, aztán az új MM-ben (legalább is a Defender) tök átlagos tank lett. Aztán pl. behozták a VK168.01-et, amit a régi szokás szerint picivel gyengébbre csinálták, mint a fejlesztési fában levő VK100.01P-t, ráadásul raktak rá egy rakás gyenge pontot. Fene se érti, hogy egyszer a T8-as prémet gyengébbre, máskor meg erősebbre csinálják, mint a fejlesztési fában levő T8-as párját. 
Az már csak költői kérdés a részemről, hogy a közel 70 tonnával nehezebb VK168-nak miért van kevesebb páncélja, mint a VK100-nak?
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2018.05.03. 12:21:16 -
Sir Charles #402497 Ez a legnagyobb probléma a játékkal sajnos, hogy sose az lesz a WG célja, hogy egy igazán kiváló, Op tankoktól mentes, jól balanszolt, skill alapú, és ügyességtől függően felosztott játékosállományú játékot csináljanak, hanem a pénz.
Ezért marad meg így ez a game, minden fél évben új, OP prém tankokkal, amire vérpisti azonnal küldi a pénzt, szar balance-al, hogy a fizetőképes, nagy többségében béna játékosnak is legyen sikerélménye.
Ez van, ezt kell szeretni, vagy nem szeretni. -
asolyom #402496 Nem csodálom.....ilyen ez a játék.
-
tutyimutyi2 #402495 Megjött az új patch ennek örömére kis és nagy tierben is újra feltüntek a hétvégi retardáltok és kb másfél órája nem kapok győztes csatát csak azt amiben kifagy a játék és semmit nem csinálok. hip hip hurrá -
asolyom #402494 Hm...ha nagy nehezen egyszer kapok T8-as tankkal egy top tier MM-et, akkor ugyanúgy automatikusan jön a top retardált csapat, természetesen az én oldalamon.
Más. Nem kéne talán egy külön lengyel szervert üzemeltetni a WG-nek? Az a rengeteg bot nagyon jól elszórakozna egymással, és nem mások játék élményét rombolnák. Komolyan mondom, hogy legjobb lenne, ha bizonyos "personal rating" elérése előtt nem lehetne szintet lépni, és akkor a sok vérpiros 85 WN8-as bot nem hemzsegne T8-ban. Persze ez csak illúzió, mert ugye az üzlet az, hogy Pistike megveszi a vadi új T8-as prémium tankot, hogy majd mekkora "jani" lesz, aztán persze többnyire egy lövésre futja a tudásból, vagy még annyira sem.
-
pett3rson #402493 Vicces pillanatok mindig akadnak, főleg amikor idegből nyomom :D Tegnapelőtt még hagyján, akkor még jól is adta, 60% fölötti winrate volt, de a tegnapi napot inkább nem is streameltem, 1 órát ha nyomtam, de elég is volt. Olyan homályokat lőttek a tankjaim, hogy öröm volt nézni..illetve pont hogy nem volt öröm.
GB-t meg Scheff-et néztem inkább. Utóbbi Progetto-val Malinovkán 4000 fölött szpotolt egy bokorba beállva, nagyon fun volt. Közben elemezgette a WOT-ot, már nem is tudom pontosan miről volt szó, de vicces volt ahogy nem szpotolódott.
Amúgy még mindig tetszik a Progetto, szerintem nagyon jó kis tank, néha olyanokat pattint, hogy csak lesek. Az automata löveg pedig nagyon fun, nekem bejön, lehet vele taktikázni. -
Gyuszopapa #402492 Látom valaki már elverte a free xp-t a panterára. -
Rájöttem hol rontom el ezzel a tankal. Türelmetlen vagyok,és mindenáron sebezni akarok
Még amikor spotolok akkor is
Ha egy kicsit kivárok,mindjárt normálisabb csatákat megyek.Igaz még nem ász de talán nemsokára
Kár hogy a Frontline csak május 7 töl kezdődik
-
asolyom #402490 Ha már szó esett arról, hogy az AW "lemásolta" a WoT-ot modern tankokkal, akkor most fordított az eset a "Frontline Mode-"-dal, mert ez gyakorlatilag a "Global Operations" klónja.
-
Pedig tegnap is láttam vicces pillanatokat
-
velem napok óta -
pett3rson #402487 ma valami extrém dolgokat művelt velem is ez xar :D -
Oké,mindjárt vàltok is 20k aranyat free Xp-re,azt holnap reggel kihúzom a 10est.:-DD
-
Lucifer001 #402485 Amíg pihensz vegyél pólókat . Kihagyhatatlan , és a pihenés alatt sem feleded a gémet
-
13 Hp-ról pattintott a 30 méterről lőtt 80mm-s ágyúmból HE-lövedékemet, túl élte, megölt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Angelus1991ster #402483 Ő nem rossz játékos, csak szart bele. A műsora kedvéért csinálta azt amit, létrehozott egy herby-hez hasonló sufnis panel gamer karaktert (hupka pléh enyhén retardált panelproli) a vlogja miatt. Szerintem ezt a sufniságot (sokszor durva paint rajzok, 360-480p) anno jatekpartizan/FreddyD hozta a legjobban. Sőt túl jól, azért is hagyta abba a csúcson. -
pett3rson #402482 az a baj, hogy szerintem pont hogy élőlény. ilyen szar statot még egy bot sem hozhat össze, az képtelenség...