World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Soha nem találkoztam vele, még nem is hallottam róla.
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Spotolni.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Jah T95-öt szemből belőttem.Sajna csupa nagyágyú volt,így nem sok mindent tudtam csinálni.

Egyenlőre T8 később tuti T10.
Tudtam.

Jah full mazsolákkal egész rossz még.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.12.24. 06:47:42
Foghíjas. T6-ig a tornyos harckocsi ág oké, meg még van talán t9-10-esük is. Autoloader Leopárd.
A TD ágban meg max t7-ig tudnak eljutni.
Kb. ugyanabban a helyzetben vannak mint mi. Sok sikert kívánok az olasz játékosoknak ezügyben, na meg a wg-seknek az ág megírásához.
angelus1991ster.blogspot.hu
Lengyel hááát na hagyjuk.
Hogyne, majd bent lesz a shopban valami spéci eseménykor. 😄
-Az E25 valóban túl erős
Eddig tartott rájönni? Akkor készüljünk hogy használhatatlanná nerfelik? 😄
-Két új európai nemzet érkezik 2018-ban (lengyel és olasz), az egyik új nemzetnek egy teljesen új játékmechanikája is lesz
Végre valami tényleges újítás, csak meg is maradjon addigra. Tippre itt olyat kéne elképzelni mint a svéd TD-nél a siege mód?
-2018-ban a kötvények tovább lesznek fejlesztve, lehet majd küldetésekből is kötvényt szerezni és lehet, hogy lesznek speciális tankok, amiket csak a kötvényből lehet megvenni.
-Az arty kábítását nem veszik ki a játékból
-Nem lesz olyan funkció, amiben kölcsönadhatod a tankodat a klántársaidnak
-Jövőre néhány új funkció érkezhet a tankokhoz
-IS-7 3 lövedékes töltőrendszerrel és egyéb egyedi funkciók a Tier X-es tankoknak: kísérletezünk velük, de időbe telik kiegyensúlyozni őket és szeretnénk, ha ezek a funkciók történelmileg hitelesek maradnának.
-Az E25 valóban túl erős
-Linux: túl kevesen használják ahhoz, hogy direktbe készítsünk hozzá klienst
-T-22M: nincsenek vele terveink. A mi hibánk volt, hogy bekerült, nem lehet többet megszerezni majd.
-Jövőre ismét lehet majd tesztelni a Frontline módot
-Két speciális játékmód érkezik 2018-ban, egy a Foci vb alkalmából, egy pedig Halloweenkor
-Két új európai nemzet érkezik 2018-ban (lengyel és olasz), az egyik új nemzetnek egy teljesen új játékmechanikája is lesz
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
DE már ha a fájlokban benne van a teljes pálya, meg az a 6 tank teljesen akkor én is szeretnék menni pár kört bármelyikkel,az nekem jobban adná.
I7 7700k, HyperX16GB ram (~2700 mhz :),Rx5700 8gb,120gb m2 win10(nem szeretem,de kell,nem megy minden w8.1 alatt) + 4 TB WD Red adat,Samsung 860 EVO 500GB játék.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Két lövéshez jutottam csak,egy Amx13-105 és egy O-Ho bánta.Egy lövés egy kill.<#idiota>#idiota>
De amúgy szar csata volt,az egész ellenséges csapat két helyen kempelt,heavyk medek lightok td-k az erdőben és a szigeten.<#wilting>#wilting>
Győzelem!
Csata: Prokhorovka
Járművek: Type 4 Heavy
Szerzett tapasztalat: 667
Szerzett kredit: 14 787
Küldetés teljesítve! Jutalom: Hozzáadva: Újévi ajándék (x3)
Ezeket kilőni is gáz volt.
Vissza is kaptam.Idióta csapatot kaptam én is.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.12.23. 19:14:14

Úgy néz ki jól optimalizálták, meg hát még van rá 3 hónapjuk amíg végleges formát ölt.
The Matrix has you...
Azt hittem majd csak közepesen elfut valahogy.
De nem.

Graf test
Én teszteltem,az eredmény meglepett,ennyire optimalizálták volna?
Anno sandbox-on,ha beálltam egy bokorba,és be zoomoltam,leesett az fps 15re.
Bát itt se volt bokorharc,de azért reménykedek.
Májusnál előbb nem lesz graf kártyám,addig marad az integrált<#falbav>#falbav>
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
<#idiota>#idiota>
The Matrix has you...
Ezt láttátok már?
Ha megnyitod a kampány ablakot akkor oda adja,nekem így volt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.12.23. 16:47:12
Nem valami jól viselte.Mégsem lett az enyém,ahogy tapostam ki belőle az életet kilőtték alólam.<#rinya>#rinya>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.12.23. 16:34:41
Katt rá.
WoWp-vel még a free xp is közös,meg a klán.
Sajna fogalmam sincs mennyit sebeztem bele,de nagyot,mert egyből eldurrant az agya.De nem számított csapat sebzésnek mert kék volt,így nem tudtam csata után megnézni.<#rinya>#rinya>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.12.23. 13:15:37
The Matrix has you...
vagy persze a lefH arty 😄
De miééért nem a 13-57 GéjjEffet raktàk be?
:-DDD
"Az élet egyik legkegyetlenebb leckéje, hogy alkalmanként rá kell jönnöd, hogy a bolondoknak is lehet igazuk." - Winston Churchill Youtube csatorna: https://www.youtube.com/scheffTV