World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prémiummal nem kevesebb a lóvé,csak prém nélkül 80k prémmel még +40k lenne.<#dumcsi>

Ez a T-22M valami CW reward tank?
Soha nem találkoztam vele, még nem is hallottam róla.
Nem jött Defender. Brühühüü. <#rinya>
ja, amúgy megvan a 9-es szint 😊)) yeaaahhh

The Matrix has you...

Azt hogy csinálod, hogy premiummal kevesebb a lóvéd, mint premium nélkül ? 😊

The Matrix has you...

T10 csatában túl sok Op tank ellett mit lehet csinálni?
Spotolni.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Jah T95-öt szemből belőttem.Sajna csupa nagyágyú volt,így nem sok mindent tudtam csinálni.

Van egy bringám végre.

Egyenlőre T8 később tuti T10.
Tudtam.

Jah full mazsolákkal egész rossz még.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.12.24. 06:47:42

Milyen lenne az olasz?
Foghíjas. T6-ig a tornyos harckocsi ág oké, meg még van talán t9-10-esük is. Autoloader Leopárd.
A TD ágban meg max t7-ig tudnak eljutni.
Kb. ugyanabban a helyzetben vannak mint mi. Sok sikert kívánok az olasz játékosoknak ezügyben, na meg a wg-seknek az ág megírásához.

angelus1991ster.blogspot.hu

Olaszok vajon milyenek lesznek,arra kíváncsi vagyok.
Lengyel hááát na hagyjuk.

-T-22M: nincsenek vele terveink. A mi hibánk volt, hogy bekerült, nem lehet többet megszerezni majd.
Hogyne, majd bent lesz a shopban valami spéci eseménykor. 😄

-Az E25 valóban túl erős
Eddig tartott rájönni? Akkor készüljünk hogy használhatatlanná nerfelik? 😄

-Két új európai nemzet érkezik 2018-ban (lengyel és olasz), az egyik új nemzetnek egy teljesen új játékmechanikája is lesz
Végre valami tényleges újítás, csak meg is maradjon addigra. Tippre itt olyat kéne elképzelni mint a svéd TD-nél a siege mód?
joe662
WG Fest hírek:

-2018-ban a kötvények tovább lesznek fejlesztve, lehet majd küldetésekből is kötvényt szerezni és lehet, hogy lesznek speciális tankok, amiket csak a kötvényből lehet megvenni.
-Az arty kábítását nem veszik ki a játékból
-Nem lesz olyan funkció, amiben kölcsönadhatod a tankodat a klántársaidnak
-Jövőre néhány új funkció érkezhet a tankokhoz
-IS-7 3 lövedékes töltőrendszerrel és egyéb egyedi funkciók a Tier X-es tankoknak: kísérletezünk velük, de időbe telik kiegyensúlyozni őket és szeretnénk, ha ezek a funkciók történelmileg hitelesek maradnának.
-Az E25 valóban túl erős
-Linux: túl kevesen használják ahhoz, hogy direktbe készítsünk hozzá klienst
-T-22M: nincsenek vele terveink. A mi hibánk volt, hogy bekerült, nem lehet többet megszerezni majd.
-Jövőre ismét lehet majd tesztelni a Frontline módot
-Két speciális játékmód érkezik 2018-ban, egy a Foci vb alkalmából, egy pedig Halloweenkor
-Két új európai nemzet érkezik 2018-ban (lengyel és olasz), az egyik új nemzetnek egy teljesen új játékmechanikája is lesz

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Sherman0070
Én is ezen gondolkoztam. Kb. ugyanez lesz. Teszten voltan még és ott megvolt a 60fps ultrán.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

McFrost
Van a teszten 2-3 tank egyszerre a képen. De mi lesz majd, ha 12-15 akciózik egyszerre?

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

A minimum nálam csak 76000 körüli.Az ultra meg 17000,szóval jól megy.
DE már ha a fájlokban benne van a teljes pálya, meg az a 6 tank teljesen akkor én is szeretnék menni pár kört bármelyikkel,az nekem jobban adná.

I7 7700k, HyperX16GB ram (~2700 mhz :),Rx5700 8gb,120gb m2 win10(nem szeretem,de kell,nem megy minden w8.1 alatt) + 4 TB WD Red adat,Samsung 860 EVO 500GB játék.

Sherman0070
Minimumon <#hehe>

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Most voltam egy csatában ahol 15-4 lett a végeredmény.
Két lövéshez jutottam csak,egy Amx13-105 és egy O-Ho bánta.Egy lövés egy kill.<#idiota>
De amúgy szar csata volt,az egész ellenséges csapat két helyen kempelt,heavyk medek lightok td-k az erdőben és a szigeten.<#wilting>
Győzelem!
Csata: Prokhorovka
Járművek: Type 4 Heavy
Szerzett tapasztalat: 667
Szerzett kredit: 14 787
Küldetés teljesítve! Jutalom: Hozzáadva: Újévi ajándék (x3)
Ezeket kilőni is gáz volt.

Vissza is kaptam.Idióta csapatot kaptam én is.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.12.23. 19:14:14

Sherman0070
Nekem is jól tolta.

Hát én nem játszom olyasmivel ami megenné.

Nekem is Ultrán fog menni, 24782 pont, az fasza. Pont olyan kártyám volt, mint Neked Plata, de nem voltam vele megelégedve. a 2 GB-ot megzabálta már minden. 1070-re váltottam inkább.
Úgy néz ki jól optimalizálták, meg hát még van rá 3 hónapjuk amíg végleges formát ölt.

The Matrix has you...

Köszi,kipróbáltam,nagyon szép.
Azt hittem majd csak közepesen elfut valahogy.
De nem.

joe662
Ha valakinek gyenge a gápe,itt le tudja tesztelni,hogy az uj grafikával milyen lenne majd.
Graf test
Én teszteltem,az eredmény meglepett,ennyire optimalizálták volna?
Anno sandbox-on,ha beálltam egy bokorba,és be zoomoltam,leesett az fps 15re.
Bát itt se volt bokorharc,de azért reménykedek.
Májusnál előbb nem lesz graf kártyám,addig marad az integrált<#falbav>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Húúúú. Akkor másnap olcsóbb lesz a kenyér és a tej is. 😄DD
Végre nem béta lesz.
<#idiota>

Most akartam kérdezni. Ma volt valami WOT-os stream, lehetett volna nyerni sok mindent, de aztán feladtam, úgyse jön össze gondolattal. Ezt a videót viszont 3-szor is leadták. Ezek szerint az új dizájnal akarják úgymond végleg kiadni vagy hogy is mondják ezt...

The Matrix has you...

Passzolom.
Ezt láttátok már?

Az nem úgy volt, hogy frissítésig lehet „be” toborozni utána, elveszik?
Nem sikerül. Konkrétan hol volt a kampány résznél ?
Azt is,de azt több mint egy hete adta,azt a kampány résznél lehet előguberálni.
Ha megnyitod a kampány ablakot akkor oda adja,nekem így volt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.12.23. 16:47:12

Azt a csajt, amit múlt héten adott csak úgy , azt is elő lehet bányászni valahogy ?
Én sem vettem ki a 8-as szintűt,hátha jön Vk168 és kell bele.

Nekem is volt ilyen,sacred valley map,csak type 4 és patriot,nálam volt type 4,patriot okos volt bement mélyedésbe hogy csak tornya látszódjon ki,én meg gondoltam belemegyek és kitolom,majdnem összejött,szimplán csak rámentem a patriotra.<#hehe>
Nem valami jól viselte.Mégsem lett az enyém,ahogy tapostam ki belőle az életet kilőtték alólam.<#rinya>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.12.23. 16:34:41

Köszi ! Már azt hittem leléptek ! :-)
Ott van hogy jutalom átvétele.
Katt rá.

Hogy lehet a csajokat toborozni, ha nem állítottam be a szintek elérésekor őket ?
Brutalis ez az rng. Patrioton ellottek az agyum. Jott a type 5 heavy lefele a dombrol egyenesen nekem. Mondom leszarom autoaim es truttyogok ra . ugy is lepattan. Zsinorban 4x beutottm. Oldalrol is olyan szogben hogy csak lestem. Ha akartam volna es celzok tuti lepattanok zsinorban.
Igen. Ezért nem értem.
Passz,de elméletileg közös.
WoWp-vel még a free xp is közös,meg a klán.

Az hogy lehet, hogy nick-et változtattam, a WOWS-nál megváltozott, a WOT-nál nem?
Napi első csatában volt egy homi skorpió platoon akik a csapattársakat lőtték,be is kékült így büntetlenül megúsztam hogy megkínáltam egy csapattárs homi skorpiót 152 milissel,jó poén volt,kipróbáltam milyen az közvetlen közelről T49-el hátsón durrantani egy skorpit úgy hogy nem vadászik rám.<#buck>
Sajna fogalmam sincs mennyit sebeztem bele,de nagyot,mert egyből eldurrant az agya.De nem számított csapat sebzésnek mert kék volt,így nem tudtam csata után megnézni.<#rinya>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.12.23. 13:15:37

Ha jól láttam már tegnap.

igen elölről kezdődött mindenkinek
Elölről kezdődött az újévi forgatag Nálam. Azért, mert vettem premium előfizetést vagy egyébként is adta volna? Nálatok mi a helyzet?

The Matrix has you...

Sherman0070
Van már elég tier8-asom. Valami 7-es jobb lett volna.
vagy persze a lefH arty 😄

joe662
Akkor,Fuu Wg:-DD

Mert azt már letörölték a hdd-ről. 😄D
joe662
A wg sohasem hazudik,ààà nem:-DD
De miééért nem a 13-57 GéjjEffet raktàk be?
:-DDD

Ez a Blackdog most baromi nagy dilemmát okozott. Nem is drága, a tank is jó, light is, amit imádok, viszont német, tehát nincs bele legénységem, valamint van 12k goldom és amúgy is veszek valamit most leárazva. Lehet ládára költöm azt a 7k-t, vagy várok és veszek majd valamit, amihez van legénységem is.
de a WG Final-es M41 GF-et betették 😛
Ma délután 15:00 órától élőben közvetítem a WoT világbajnokság moszkvai döntőjét az alábbi csatornán: https://www.twitch.tv/esporthutv

"Az élet egyik legkegyetlenebb leckéje, hogy alkalmanként rá kell jönnöd, hogy a bolondoknak is lehet igazuk." - Winston Churchill Youtube csatorna: https://www.youtube.com/scheffTV

Sherman0070
Ezek semmit sem raknak be holnap szerintem. <#nevetes1>