A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Sir Charles #401225 Tegnap végre rászántam magam és "elköltöttem" egy parancsot a T55 heavy 12. küldire(3X blokkolni a saját HP-t), mert kb fél éve nem sikerült megcsinálni.
Következő küldi: 3 tankot megölni 3 perc alatt , és túlélni
Na, mondom előkapom az AMX 50-120-at, tier 9 tank, gondoltam valószínűleg top tank leszek vele, tier 7-ek ellen. Első meccs Overlord map, top tier vagyok tier 7 ek ellen ahogy gondoltam.
Elindultam a dombos oldalra, gondoltam, medek és lightok lesznek ott. 40 mp-el a meccs kezdete után spotolta valaki az ellen artyt 1 lövés 1 kill, robogtam tovább, egy szegény AMX 13 75 volt még ott, két lövés és ütközés. 1 perc alatt 1 tárból két kill. Utána 2. tárból kitáraztam egy T44-re, ugyhogy 2 perc alatt megvolt a 3 kill. A vége 4500 damage 5 kill,túléltem győztünk.
+2 prémnap :)