418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Megamax #402441 a feneket, kaptam mailt valakitol az uj jelszoval es csak annyira kert hogy ne valtoztassam meg. valkitol aki szinten ide jar a forumra -
Megvetetted a Poorgettot,valakivel majd visszaállítottad az accodat 
Ügyes húzás
-
Megamax #402439 köszönöm is meg nem is akárki is volt.
Folytatódik az addiktív "játék"
cerna
cent 7/1 -
Zoolee1976 #402438 https://www.youtube.com/watch?v=JYoIgKxOK4A SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Én nem szidom, szeretem a sok HP-s tankokat, jó sok dmg-et lehet farmolni rajtuk. :-D -
Plata #402436 Jut eszembe,mindig szidjátok a Vk168-at,hogy az szar meg ilyesmi,de én a mai napig szeretem.
Jó nem egy turbó verda,lassú meg minden,de szeretem.
Néha nagyon jó tud lenni.
Monnyuk már első látásra bele szerettem,még valamikor tavaly nyáron mikor beraktak róla képet.
Szemétség hogy nem tudom szegényt festeni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.04.30. 14:48:33 -
Hmm, én az enyémet fel tudtam használni a 14%-al leárazott 8500 goldos prémnapos cuccra. :-o
De amikor megkapod, akkor az ablakban ezt le is írja (hogy mindenre felhasználhatod, vagy sem) -
Plata #402434 Naaa,arra én is jövök. 
Ide a szalonnát wazzeee.
De patriot meg t54 tényleg nem kéne. -
Ha jönne is bármiféle zsíros ajánlat, téged nem érint, mert azt a 30%-os kedvezményt csak olyan ajánlatra tudod felhasználni, ami nincs eleve leakciózva. -
Ott se lát senki a jövőbe.
Van most a Patriot, amihez egy kezdő (akinek fingja sincs a hulldownról, torony mozgatásáról lövések közben) inkább hozzá se szagoljon, meg van a T-54 mod 1, ami az alacsony penjével szintén nem való kezdőknek. És honnan tudná bárki is, hogy egy hülyebiztos (már ha valaki nem hülye a hátulkempeléshez is) Scorp G lesz-e pont a héten, vagy sem?
Ennél sokkal biztosabb opció a szalonnasütés.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.04.30. 14:35:57 -
Plata #402431 Ne hallgass ezekre a sületlen tökfejekre.
Kérdezd meg a wotinfo-n,ott talán tud valaki mondani valamit. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
yossarianHUN #402429 Most miért kell ezt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Teljesen egyértelmű, hogy a császárszalonna a nyerő. -
Zoolee1976 #402428 Köszönöm,sokat segitettél! -
Plata #402427 Azt tudom,csak arra gondoltam egy ilyen kinézetű tank a troll ágyúval t5 tankként nekem rohadtul kellene mert majdnem pont olyan mint a sima sörmi,amit nagyon szeretek.Oda is írtam hogy sörmi troll ágyúval prémként kellene.Ha ezen is troll ágyú lenne és t5 tankként adnák ki akkor kapásból kellene. -
Úgy hallottam, a sarki boltban leárazzák pénteken a mangalicaszalonnát. Szerintem a mostani időjárásban megéri sütni egy jó kis szalonnát estefelé! -
Zoolee1976 #402425 Sziasztok!7 éve regeltem a játékba és most kaptam egy 30% os kupont!Kérdésem az lenne hogy az elkövetkezendő hét napban tud e valaki valami zsiros ajánlatról ami jönni fog és megéri pénzt költeni rá?!Köszi. -
Elég sok a toxic player is bennük. Kb. 2 meccsenként egyik elkezd valakit lőni. -
suba53 #402423 Progetto cunami van. Oldalanként 3-4 minimum.
80% kedvezménnyel vettem meg végül is, de nem bántam meg. Jó kis tank.
Most egy darabig sok lesz belőle, főleg úgy hogy jön az olasz ág, és kell húzni a legénységet is. -
yossarianHUN #402422 Szar? A Firefly top ágyúja van rajta, ami az egyik legjobb, ha nem a legjobb mid tier ágyú a játékban. T6-ban már a hajadra kenheted a derpet. -
Plata #402421 M4 sörmit troll ágyúval megvenném.
Ez a sörmi is nagyon csábító,de az ágyúja szar.
Perzsa cica dettó. -
Plata #402420 Klassz.
Egy pofás sörmi.
Meg egy pofás perzsa.
-
Angelus1991ster #402419 Lassan jöhetne az új funkció, a reguláris tank prémiumosítása.
Kifejleszthető tankra ha jobb egérgombot megnyomjuk, akkor pluszként ott lenne a "megjelenít a garázsban" gomb alatt a "prémiumváltozat vásárlása". -
Angelus1991ster #402418 Egy igazán egyedi prémium tankok érkeznek:
https://thearmoredpatrol.com/2018/04/29/supertest-sherman-firefly-ic/
https://thearmoredpatrol.com/2018/04/29/supertest-t26e3/
https://thearmoredpatrol.com/2018/04/27/supertest-t-34-e-hd-renders/ -
TiborTamas #402417 Igazából már kihúztam őket tier 10-ig, csak nem adtam el, mert így küldetések nélkül új kihívásként azt találtam ki, hogy nem adok el tankot 3 gunmark nélkül. És ott rohadtak pár hónapja a garázsban, így bennük állt a kredit. Szóval most behúztam rájuk és el is adtam őket a 'csába. Még a 8-as maradt hátra, de már azzal is nemsoká megleszek.
Múlt hétvégén az AMX65t-t is eladtam, na azzal mazochizmus volt a köbön rátenni a 3 jelet a csőre... :D -
Najsz. :-D Vajon melyik ágat húzhatod, hmm. :-D -
Igen, a bokrok is HD-sítva lettek. Mivel részletesebbek, ezért jobban takarnak. :-) -

-
bekescsaba #402413 Valami változott a spotrendszernél? Mostanában egyre több és több az olyan tank, ami nem spotolódik olyan helyzetben lövés után, ami az 1.0 előtt szinte mindig. -
pett3rson #402412 na menj a pics*ba... :DDD
grat, szép munka.
-
Az komoly,Grat!
-
TiborTamas #402410 Benéztem a Vehicle ratingbe 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
bekescsaba #402409 Magasan van a léc a progettóval.
4600 sebzés és 5 kill csak 3-ad osztályt ér. -
Plata #402408 Tudod mi a röhej,hogy a Vk168 is jobban keres spot sebzéssel mint sebzéssel. 
Ha sikerül 3-4k körül sebezni ad rá valami közepes mennyiségű lóvét,aztán ha ez t10 csatában volt szuper páncélzott szarok ellen akkor cumi mert valszeg ellőttem 10 goldot,és szép minusz,ha meg sima lőszerrel akkor nem rossz,de ha spotolok ezzel a fossal 2k felettit akkor meg kapok egy rahedli lóvét.
Néha ezért szoktam előre menni.Úgyis több jön a spotolásért.
De amíg a T6 kínait szerettem és móka volt addig a t7 csalódás. -
asolyom #402407 Ahogy olvastam a WZ-131 a korábbiakhoz képest gyengébb, kapott egy jó nagy DPM nerfet az új metával, így aztán nem is nagyon sietek. Jó nekem ez a T6 környéke. A játéktudásomnak éppen megfelel, és itt még lehet kreditet is termelni. A Type 64-gyel tegnap 1100 sebzés + 1500 spot tisztán hozott 33k kreditet prémium fiók nélkül. A Type 62 viszont, ha éppen lehet kapni, most már jobb, mint a WZ-131, holott korábban tök egyformák voltak, eltekintve a prémium státusztól. -
asolyom #402406 Én csak az okozott sebzés átlagáról beszéltem, szóval az 59-16-tal sokkal jobban megy a játék, és ahogy Plata is írta talán a MM is kedvez neki. -
Plata #402405 De az 59-16 nagyon jól tud ám sebezni.
Sokkal jobb az MM-je mint az egy szinttel nagyobb WZ-nek,sokszor top tank és nagyon troll tud lenni.
Alt accon freeből mentem Wz-ig,de mikor a másikon rendes xp-ből kihúztam és élveztem vele a játékot vissza is vettem. -
yossarianHUN #402404 Mivel az átlagsebzésbe a spot is beleszámít. -
asolyom #402403 A T-34-85-tel nekem is volt olyan, hogy T8-ban harmadik lettem 3 sebző lövéssel. :)
Azt sem értem, hogy pl. a T-34-85-tel van 650 átlagaebzésem, míg pl. 59-16-tal meg 960. :-O -
Lehet:-)
Olvasom a màsikon,hogy fogynak a perifériák:-DD
Gondolom megint egekben a színvonal.