World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Ha jól emlékszem egy T25-öt sikerült oneshotolni,rhm-et meg svédet.T25 lelökött a magasból,de vissza mentem és meg küldtem,hát pechje volt.
Rhm meglőtt mikor előre mentem spotolni,ezen felhúztam magam és hazamentem,hát neki is cumi lett,a svéd meg seggbe lött mert nem oda mentem ahova ő akarta,hát megfordultam mögé mentem és fel állítottam az orrára erre ugatott,így kapott a hasába,hát neki is kampó.<#idiota>#idiota>
Bezzeg ha ellenség lett volna tuti nem sikerül.de mivel ők sebeztek először nem kaptam büntit.
Múltkor badger majdnem 300 hp-t elbukott mire felfogta hogy húzza a belét.<#hehe>#hehe>
Pedig csak lazán oldalra fordultam és felkentem a sziklára.
Type legénysége rammolós skillel is megvan áldva.<#vigyor5>#vigyor5>
Jah meg múltkor t54-be kötött bele hülye süketperzsa.
Belém is lőtt,de még is micsoda állati jó csata lett belőle.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.12.21. 20:31:25
The Matrix has you...
Az ilyen lökdösö f@szk@l@pokat,minimum 3hónapra kiraknàm,hogy gondolkodjanak.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Ha te megbököd a T49-emet úgy meg küldelek egy 152 milis puszival hogy meg gondolod a lökdösést tízszer.
Bár amikor sikerül egy t8-9 csapattársat át porlasztani a másvilágra egy jól elhelyezett figyelmeztető lövéssel olyankor kicsit ciki.
De mi a ráknak lökdös.<#hehe>#hehe>
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Nem játszottál kocsmai nyerőgépeken ? :)
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Low tier setup lőszer-kiosztással óhajtanám használni<#banplz>#banplz>
Utoljára szerkesztette: joe662, 2017.12.21. 16:26:19
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
pedal to the metal...
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Itt van az év azon időszaka, amikor speciális tankok árulásával összeszedhetnének egy halom pénzt de neeeem, mert idióta orosz cég vagyunk, akiknek semmi esze a marketinghez és olyan tankokat teszünk csak be, amik vagy hulladékok, vagy ebben az évben +5x volt árulva és már mindenkinek megvan.
Volt benne
PzB2 +Ac sentinel
11500gold
8 nap prém
5 garázs
1.8m kredit
Viszont amit nem értek,hogy 10es szintű let a hangolat,de a tx tank,és a 4 csaj valamiért inaktív<#fejvakaras>#fejvakaras>
Mit nézünk be??
Közben rájöttem a fos Oni eltakarta a ládát<#hehe>#hehe>
pett3rson #398303
Látom közben megválaszolták a kérdéseket.
Azért vannak így a skillek,mert úgy gondoltam,hogy amúgy is jo a tank álcája nem éri meg egyből mindenkinek,csak azt adni.
Úgy vagyok vele,hogy aminek nincsen páncélja annak a látótávját próbálom előszór kimaxolni.
Utoljára szerkesztette: joe662, 2017.12.20. 21:41:28
PozzDorja :)
Mi van ezekkel? Kalendárnak arról kéne szólnia, hogy speciális, évente egyszer kapható tankok legyenek benne. Cromwell B direkt D-Day-re lett megcsinálva erre ezt is ide szarják...
T92, E25, ISU-122S, M6A2E1...
20 nap alatt képesek voltak 4 speciális tankot betenni és ezeken kívül telehányták hulladékokkal az egészet.
Sokszor látok vele t7-et.

The Matrix has you...
Tesómnak próbáltam volna venni egy Cromwel B-t (még sosem csináltam ilyet), de nem engedi a vásárlást, csak valami paysafecard-al.
Kérdezném, hogy mi a franc ez és hogy lehet vele vásárolni?
Talán francia AMX-es felderítőknél érdemesebb álcázni, ha jól tudom. Annak magasabb értékei vannak, bokorban kuksolás többet előfordul. Mondjuk pont az AMX 1390-el csináltam meg a 2000 spot + 1500 HP sebzést, akkor 4800 körül volt a spotom és futkorásztam mint a mérgezett egér.
Utoljára szerkesztette: pett3rson, 2017.12.20. 13:05:49
The Matrix has you...
1/12 winrate,1 szoros kör a többi 3 perc alatt ilyen 0-1-2-3 vs.10.
egyszerűen sírva tudnék fakadni,annyira szopat ma a játék...nyilván én sem játszom jól,de ilyen körülmények közt nem is tudom hogy lehet.recent wn8am ha megüti a négy számjegyet már örülök mint majom a farkának.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D