banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• pett3rson
    hát az cumicecil, de legalább megvan tutira :)

szerencsére a 11-es rang már 2-es ligás helyezés, bár nem tudom a végére mi lesz, azért még szeretnék gyűjteni párat, legjobb lenne persze a 15-ös :) egyelőre nekem ez is nagyon nagy siker, egy szaros, 2 skilles legénységgel az E-100-ban...azért itt már vannak komoly csaták, 5000 pont alattiak nem nagyon vannak, mindenki tudja mi a dolga és itt már szerintem az RNG még jobban közbeszól. van hogy ugyanoda lövök a másik E-100-on és egyszer beadja, egyszer meg nem..tudom, nem lehet lemérni tolómérővel, csak mivel 20 méterről lőjük egymást azért az már látszik hogy hova megy :) olyan szép mikor így szétolvad a toronypáncélon és azt mondja, hogy nem ütött át :)) olyankor karmolom magamat :)
    ugyanez mikor IS-7 oldalán vagy hasonló, elvileg beüthető helyek...na azok a nagy élmények.
    Utoljára szerkesztette: pett3rson, 2018.03.06. 10:57:36