banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Maala
    Már hogyne csipázná, a kedvenc reverse Maus trap tankja is szegecselve van, mint atom. :-o

---

261-et én még nem láttam jól teljesiteni rankedban, sajnos kicsi az alfája, igy hiába tölt gyorsan... Meh. Az a baj, hogy nem tudsz vele a gyorsan eldöntött csatákban sokat csinálni, a lövés arc-ja is alacsony. Inkább randomra jó. Pláne Ensken és Himmelsen. :-D Mondjuk oda jó a sebessége miatt, menekülni. :-D

Mondjuk Rankedben először éreztem úgy, hogy tényleg féregség artyval menni, ott vannak a szembenálló felek, te eldönthetnéd a csatát egyszerűen 2-3 lövéssel... Ehelyett párat odalősz a 3-4 tankos csoportosulásba, hogy farmold a dmg-et. És csak később döntöd el a csatát, már ha nem oldották meg azalatt a 1,5-2 perc alatt maguk a zunikumok. :-) (Persze Rankedben mindenki magáért van, khm)

---

Ha akár le is vered a pajzsodat 3 bukással, de 4. csatában szerzel egy chevront, akkor visszaáll mind a 3 pajzs. És újból van 4 esélyed. De ez csak lefele érvényes, sajnos felfele egyben kell megszerezned a chevronokat. :-)
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.03.06. 05:29:26