A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Nem én látom jól vagy rosszul, elvileg a statisztikák alapján az a helyzet amit mondtam, a statisztikák a wg-től vannak, abban a múltkori nagy interjúban hangzott el aminek a fordítását nemigen nézegettem hogy abból mi ment át más nyelvekre. Konkrétan az MM-es kérdés kapcsán fejtegették ki hosszasan hogy ez a helyzet, persze régiókén vannak eltérések, de a lényeg az amit alul mondtam, abban persze igazad van hogy tier 5 ben vannak még többen, akik prémtank nélkül farmolnak pár meta KV-1 és társaiban (mondjuk nem lehetnek túl sokan mivel eddig csak az nem jutott hozzá ingyen tier 8 prémhez aki nem akart) szvsz pár meta tank minden szinten akad, kisebb szinteken még kirívóbb ez a jelenség, mert kb a többség használhatatlan szar és e mellett van pár op....az hogy xp grind van és húznak járgányokat egy 7 éves játéknál elenyésző szempont, a játékos bázis elenyésző részét érinti és azt is átmenetileg....persze vannak frissebb nemzetek meg tank ágak, de azért nyilvánvaló hogy nem az jellemzi a többséget hogy közép tiert húzna folyamatosan...xp boost, prém fiók, stb. vel eléggé lerövidül azoknál is akik pont ilyesmivel foglakoznak.