418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• asolyom
    Először vettem elő az O-I Exp.-et, mióta elvették tőle a 10,5 cm-es ágyút. A rövid 120-as csővel is mókás tud lenni, és ahogy látom elég komolyra sikerült a nerf, mert rögtön az első csata után (mármint a nerf óta első, mert egyébként vele van a legtöbb csatám) befigyelt a második gun mark.
  • Angelus1991ster
    Na-na-na..na. Az "Allahu acbar M44"-emet nem vehetik el!
    Mivel terrorizálnám akkor a WoT szivárványszínű népét?
  • asolyom
    A Balance 2.0-val jött be ez. Szerintem a WoT-nak sem ártana az arty mentesítés.
  • Plata
    Mi a szösz,mikor én játszottam vele lehetett artyzni pvp-ben is.
  • asolyom
    Az AW orosz szerverén lehet játszani, de én általában Globalt megyek, vagy PvE-t. Persze retardáltban itt sincs hiány. Annyi pozitívum van, hogy a tüzérek csak PvE-be mehetnek, így nem kell attól félned, hogy fejbe vágnak.
  • joe662
    Anyàdékkal ellentétben,ti majd minőségi óvszert hasznàljatok.
  • Angelus1991ster
    Mutatni ellenség töltésidejét is?
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ja az tiltva vagyon... :'( , pedig milyen hasznos volt az anno.
  • magyi76
    Koszi szepen figyelmetlen voltam...
  • Angelus1991ster
    Az pozitívum és korrekt, hogy az arannyal való vásárlás lehetőségét a drága lőszer (+arany fogyócikkek) esetében kiveszik. Mert a kutya nem fizetett már arannyal a drága lőszerért amióta bevezették az alternatív kredites fizetéses módszert, csak a figyelmetlen szerencsétlen játékos.

Bármit is tesznek majd ezzel a gold/drága lőszer rendszerrel, a lőszerkapacitásosdit is újra kéne gondolniuk. Egyszeri aranyért való bővítés lehetősége, vagy csataközbeni tankolás (mindkettő könnyedén megvalósítható).
    Az ilyen 3-5-7-es leosztások bottom tankjai több 2-es lőszert fognak kilőni (/spamelni) úgy, hogy már nem lesz az ár a többszöröse az alap lőszerének, ami miatt hamarabb kiürülhet a lőszertáregység (persze ez is majd csak a végjátékokban merülhet fel, de mindenképp gyakoribb eset lesz majd a lőszerekkel nem telepakolt tankok esetében).

Tényleg az AW Pvp-je még megy? Mert multkorában nemigen akart besorolni.
    A PvE tényleg kiherélte azt a játékot, pedig csak korlátozniuk kellett volna a napi limitre a PvE módot.
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2018.04.23. 19:39:58
  • joe662
    Nézd meg a képet amit beraktam,azt a beàllitàst keresd meg te is a kliensben,és ott kapcsold be.
    Ennél többet nem tudok segiteni.Ott van minden a képen.
  • magyi76
    Vagy lehet hogy az amerikai szerveren meg nics a jatekba berakva ez a lehetoseg? mar hogy a jatek kiirja hogy milyen lovedeket hasznalt azellen....
  • Sherman0070
    Régi KV-1S feeling megvan 5 skilles legényekkel.
  • magyi76
    Nekem nem ir ott semmiit bekell kapcsolni vagy esetleg a Jaktor mod amithasznalok abbankell bekapcsolni?
    Hogy lassam hogy mivel lonek .
  • Plata
    Kapcsold ki hogy bárki rád írhasson és probléma megoldva.
  • Master91
    "Give players free 1000k credits,10 place per day,all in WWW.AOAUE.COM"

Feljövök és állandóan valami bot rám ír ilyen fassággal. WG mikor akar velük kezdeni valamit ??? Vagy ők szponzorálják... ?
  • asolyom
    Jut eszembe, az AW-ben sokkal jobban megcsináltak, hogy a nagyobb átütésű lőszert ki kell fejleszeni, és mindenki hozzájut szabadon. És ott azért prémium fiók nélkül is lehet haladni. Legalább is jobban, mint a WoT-ban.
  • asolyom
    Én is ha éppen kedvem tartja, akkor előveszem a BDR-t, vagy Pz. IVH-t. Ezekkel néha jól esik mókázni, de eszembe nem jutna most valamilyen ágba belefogni, vagy ebbe az olasz maratonba.
  • besti
    A fejlesztett grafikát kb. 3 nap alatt megszokja/észre sem veszi már az ember (a fejlesztett rombolásfizikát és az új zenéket még hamarabb kikapcsoltam), miközben az általd említett dolgokban (+gold ammó balance) nincs előrelépés. Engem az is kicsit zavar, hogy jóval kevesebb pálya van jelenleg (és ebbe sajnos pl. Párizs is benne van:). Nem tudom mennyi munkaórát öltek ebbe bele, de annak egy kis hányadával valószínűleg lehetne orvosolni a fő gondokat.
    Azt nem értem miért nincs akár gyakoribb +/-1 tier MM, ha már ennyire feltorlódtak a tankok magas szinten - miért kell a T8-nak folyton T9/10 ellen menni.
  • Plata
    Nekem az a bajom hogy vk168 1.0 óta főleg t6-7 csatába kerül.
    Ami szar.Kevés bevétel és lassú.
    Na meg folyton hülyék.
    Esküszöm frász elkap ha látom top vagyok.
    T9-10 jobb neki.
  • Sherman0070
    Én most csak a régi KV-1S feelingért kezdtem el játszogatni.
    Tier5-ösök ellen még mindig vicces a KV-85 122milis löveggel. :D
    Amúgy mobilitás nerfet is kapott még anno?
    Mert 33 felé sosem gyorsul.
  • asolyom
    Rápróbáltam az 1.0-ra, és hát.....

A grafika tényleg szép lett, de amúgy minden más jellemző maradt változatlan.

* Szinte állandó +2 tier
    * Borzalmasan balanszolt csapatok, rendszeres 15-2, 2-15 eredmények
    * Szinte mindig 3 tüzér mindkét oldalon, akiktől gyakorlatilag lehetetlen játszani
    * Prémium fiók nélkül szinte lehetetlen nem mínuszos csatát menni

Egyszóval annyira nem csábít vissza a játék.
  • joe662
    Be van építve már,gyárilag
  • Plata
    Alapból kijelzi.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.04.23. 14:39:57
  • magyi76
    Sziasztok van olyan mod ami jelzi hogy mivel lottek a tankom, tehat arannyal vagy sem?
  • joe662
    Nem.
    Azé fulladnak meg,mert a vízbü akarjàk kivenni a zoxigént.Teccikérteni??:-DDD
  • Angelus1991ster
    Legalább az az oldal letesz valamit ama asztalra. Világszínvonalú és festménybe(/hez)illő végeredményt.
  • Lucifer001
    Látványos . Fejlesztenek szépen.
  • Angelus1991ster
    Evvel az új motorral gondolom azt is megtudják majd csinálni, hogy ha majd behozzák az időjárás effekteket akkor nem csak lentről felfelé fog koszosodni/havasodni/vizesedni a tank, hanem oldalirányokból és felülről is.
  • Megamax
    a Wotinfo oldalt messze el kel lkerulni, ha valami nem tetszik Jaktornak akkor elosszor csak torli a hosszászólást , másodszorra meg kibasz.
  • Lucifer001
    Tudom te is " tesztelgetsz " teszt szerón . Azt olvastam , hogy
    - A járművek dinamikus "koszosodása" tovább lett fejlesztve.
    Nekem Steppes poros pályán Type 5 Már a csata elején tiszta por . Rakok róla képet .

Szóval az érdekelne , hogy a továbbfejlesztés után is ilyen koszos lesz ? Csak azért kérdezem , mert le akarom majd festeni
    U.I.: Ha belemegyek a vízbe az lemossa , csak Steppesen olyan sekély , hogy nem lepi el a tankom .
    Az is lehet , hogy a sok koszos tank miatt fulladnak olyan sokan vízbe ?
  • tothgyorgy
    Most már a híreket látom, de bejelentkezni nem merek
  • tothgyorgy
    Wotinfo.hu-ra akartam belépni, és belépés helyett ezt írja ki:
    You are a spammer, hacker or an otherwise bad person. If you are the administrator of this site and have blocked yourself on accident please visit http://www.wotinfo.hu/administrator/[email protected] where [email protected] is the email address of your (Super User) account.
    Ez mi? És ip cím ban? Mert ha csak a Wotinfo.hu -t meghívom, ez jön ki.
    Ha ip, akkor majd nézegetem a munkahelyről, hozzászólás nélkül eddig is elvoltam.
    Utoljára szerkesztette: tothgyorgy, 2018.04.22. 20:50:29
  • Maala
    Gratula!
  • Angelus1991ster
    Csórókra is gondolva egy t6-os P43Bis+pizzásdobozok t6-os prémiumot kitalálhatnának arra az ágra.
  • Rammsch31n
    jaja, de én 40k expet nem fogok tudni péntek délig összeszedni... úgyh suli van hétköznap :DD
  • Angelus1991ster
    Hát a csomag a festést kivéve tényleg egy túlárazott cucc. Kreditért beszerezhető cuccokért minek fizessek.
  • Rammsch31n
    ha csak a tankot adják meg a garázshelyet.... megvettem volna 60% offért, de így túlárazva, csomagban kell a fenének. :D
    és asszem hétfőig lehet csak megvenni vagy nemtom....
  • Angelus1991ster
    Csak legyen megvehető az a cornetto-s csomag elért akció%-al a maraton után is egy-két hónapig.
  • Rammsch31n
    na végül csak a 6. szintig jutok a spagetti prémium maratonnal -.-" de közben kifarmoltam kb egy 10-esnyi exp-et a T-10-el, meg kifejlesztettem az AMX M451-et... viszont a 7.-hez, ami az álcát adja se időm, se kedvem, se türelmem.... :D a tankot meg kenjék a hajukra.
  • Angelus1991ster
    Gyorsító+Venti és periszkóp (+Bia és a két látótáv skill (az egyik csak 82%-os)) kombónál 454 m-t ír.

Viszont ha a ventit kiveszem és a helyére távcsövet teszek, akkor 445-ös beragadt rossz értéket ír.
    Mennyi lehet a valós érték? 363 m +10 % (=399,3 m) és +25% = 499 m?