A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
robogo81 #400966 Erről az a régebbi sztorim jut eszembe,amikor a su-100y-al airfildre tett egyszer,beálltam fasza helyre,első lövés hetzer:lánc le,végigvárja,senki nem lövi,lánc fel elindul,eltűnik a középső dombon,2. lövés:elc amx,lánc,azonnal fel,elmegy(senki nem lövi),3. lövés:kv-85,tolat le oldalt a dombról,leszoritják,oldalt full teljes szükölve,telibe a hátső görgöt,pont 2 pixel volt a célkereszt sarkában(azt se lövik oldalt,csak szemből,de pont pattogott),én betöltöttem,ő meg pont eltünt a dombon megint,felfelé persze mert szemből nem lőtték ki.eddigre már tudtam volna reptetni az egeret is,okosabb lett volna repesszel indítani,elbasztam 4 teljes betöltésnyi időt,és semmit se sebeztem,ez elég fusztráló volt,még most is lúdbőrözök ha rágondolok.