418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Plata #402159 Érdekes filmnek igérkezik,bár ruszki így elég valószínű hogy a sztori miről szól,a nagy hős honvédő ruszkikról. -
bekescsaba #402158 Sosem mondtam, hogy ebből tájékozódom, sőt, azt hiszem, a II. VH-ról szerzett tudásom megállja a helyét. Csak érdekességként mutattam, kikapcsolódásként. -
kipeti #402157 Miért, melyik filmnek van értelme? -
A 2.vh-ás filmeknek semmi értelme inkább olvass könyveket, vagy wikipédiát. Lol a nagy orosz hadsereg, meg a hős amcsi, még szerencse hogy a hős franciákról még nem készült :D , szal ha már sci-fi-t nézel akkor inkább ezt: SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
bekescsaba #402155 Na talán most:
talán -
Plata #402154 Az első nem jó.
A webhely nem érhető el -
bekescsaba #402153 Filmajánló:
Trailer
Itt a film magyar felirattal
A film
Utoljára szerkesztette: bekescsaba, 2018.04.20. 18:19:15 -
Simulacrum #402152 Szerintem most, meg úgy általában is T7 a legjátszhatóbb, illetve a T9, ha valaki magasra akar törni. Nem sok prémium tankot próbáltam, de a nemrég akciós 1357 nagyon bejön, eddig ezzel élvezem a legjobban a játékot a prém tankok közül. -
Gyuszopapa #402151 Szánalmas a játékosállomány nagy része.Ezek jó része valami álomvilágban él.Valahogy nem értem mi abban az élvezet hogy folyamatosan alázzák őket?
Azt gondoltam hogy van vége ennek a béka segge alatti játékosállománynak.De mindennap szembesülök hogy már lassan olyan mélyen vagyunk hogy már Brinkmann professzor sem tudna onnan kioperálni egyeseket.
Valamelyik nap is top tankunk E-100.Csata elindul az E-100 kisétál a nyilt terepre,a két arty leláncolja pattint egypárat és vége.Magyar gyerek volt,ráírok hogy ez most mi.Válasz a pattintós küldit próbálom meg csinálni.Ok mondom neki és irány a víz.WTFUCK.No comment.Pedig narancs volt. -
Ez aztán a csapat,5en nulláztak odaát,mégis mi kaptunk ki 
Nekem spec elfogyott a löszerem
.lehet a többieknek is
Így nem nagyon lesz Poorgetto
,igaz majd 1 hétig nem játszottam.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
besti #402149 Probléma lehet, hogy a legjobbnak mondott prémtankok (Skorpion, Patriot, Defender, stb.) nem kaphatóak in-game shopban, csak a honlapon és speciális alkalmakkor, így a meglévő aranyadat azokra nem tudod elkölteni (nem akarják, hogy pl. a megnyert és nem pénzért vásárolt aranyat elkölthesd a legjobb tankokra, azokért mindenképp fizetni kell). Így csak a tech-treeben nézelődj - azt azért nagyjából be kellene lőni, hogy melyik osztály és játékstílus tetszik, melyik ágon akarsz tier 6 fölé menni, mert úgy érdemes a prémet is venni.
Utoljára szerkesztette: besti, 2018.04.20. 14:54:33 -
Megamax #402148 Csak olyan járgányt vegyél aminek jó a mobilitása, és a tuzereje, hogy ne kelljen gold loszerre váltanod mert az viszi rendessen a kreditet (persze mondom ezt én aki soha nem lo semmivel sem goldot , ezt a részét inkább ignoráld). A páncél nem sokat , meg ha lassú vagy hiába van páncélod a tuzérségi loveg megtaláll és egész végig baszogatni fog és nem tudom te hogy lennél vele de egész csata alatt egy fal mogott kuksolni nem éppen nagy élvezet. Ha prémium tank akkor legyen mozgékony, jó ágyu és minimális védelem hogy aki netánn nem tolt azonnal goldot az még tudjon pattanni a tankodról ( nem kell aggódni 1-2 lepattanó utánn automatikussan váltanak goldra a játékosok) Javaslom ezt az oldalt tanks.gg ahol a tankok páncélzatát konnyen meg tudod nézni így nem kerulsz hátrányba azokkal a tankokkal szemben amiket még a játékonn belul sem tudsz megnézni mint a Clan Wars tankok vagy a speciális prémium tankok amiket nem lehet játékonn belul megvásárolni goldért. Ha tuto milyen áttutése van az ágyudnak és tudod az ellenfél páncélzatát akkor már csak az ugyességedenn mulik hogy hogyan helyezkedsz hogy azt a tankot ki tudd iktatni. ésatobbi ésatobbi -
Megamax #402147 Jelenleg nem a játékról szól ez a WOT nak nevezett "játék". Miota a maraton van lecsokkent nagyon az élvezeti faktor és ezt én is belátom , hogy most nem azért játszom hogy szórakozzak. E-25 el játszok ha a tanknak kedvezo pályát kapok, de ha nem akkor a fene fog szopni 300 koruli XP ért. Olyankor gyors berohanok az ellenfél kozé megdoglok és megyek másik tankal. Tier 9 el aminek páncélja van nem érdemes játszani , mindenki kopi az aranyat és azért hogy 5 percik szopjá és kiszurja a játék a szemedet 300-600 xp vel azért nem éri meg. Azért mondom mert 2K sebzésre az E-25 el kapok 1200 koruli XP-t egy jó nyilt mapon ahol a tank tulajdonságait ki tudom használni. Ha lessz idom akkor kockulok továb bés megszerzem a Spagettót, ha nem akkor sem fogom megvenni nincs az az isten hogy a bannolás utánn egy fityinget is koltsek rá ha tudom hogy bármikor elvehetik tolem amiért fizettem. Mondom ezt azért mert igen használok modokat de semmi olyat ami a játékban elonyhoz juttatna mégis kaptam bant amit meg is értenék ha megmondták volna miért kaptam de basztak a fejemre. Így játszok ameddig tudok. Jelenleg nekem ez a véleményem a "játékról" -
Köszönöm a tanácsaitokat!
Kezdek hajlani arra, hogy így még a legracionálisabb az lesz, ha hozzácsapom pár jobb sör árát, és jóárasítva újítok valami T8-ast. -
Plata #402145 Nekem ha jól emlékszem 53 tank van a garázsomban és van 22 nem használt garázs hely.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Fejből így rémlik,van kis szintű és t6 t8 prém tankom is,kis tierű prém tankokat általában eladom a francba vagy megtartom legénység raktárnak,de nem játszom velük,sajnos low tierben nem túl jó játszani,sokan akik bénák magas szinten le járnak low tierben gold lőszerrel pedozni.
T6 prémet sem sűrűn veszek már elő pont ezért,de T8-at már inkább.
A sima nem prém tankok általában pont T7 vagy inkább T8 szinten kezdenek érdekessé vagy élvezhetővé válni.
Van oylan nemzet aminél a t7 t8 alatti tankokat utáltam és inkább free xp-ből ugrottam át.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.04.20. 13:08:04 -
Rammsch31n #402144 ha egy fikarcnyi eszed van, ballaszt nem leszel... nyugi, a 10-es szint is tele van polák vérpistikékkel, meg botokkal... némelyiknek apuci vett prémtankot is... majd belejössz... -
Rammsch31n #402143 Na most járok a spagetti prémium maraton felénél... és lám pont a fele telt el az egésznek... végül is... nekem a cél a 7-es szint, hogy az álca meglegyen a 10-esre... de megvenni nem fogom, mert a rohadt WG felárazta a csomagot... az meg kell a gyásznak...ha csak a tank lenne olcsóbb elgondolkodnék rajta. -
Ugyanaz érvényes tier 8ban mint tier 5 ben, tier 8 prémmel legalább értelmesen tudsz farmolni ha csak nem veszel valami kis penű-alfás gépet, én a Scorp G-t ajánlom erre, de azt csak akciókban lehet venni. Persze érdemes megnézni melyik nemzetet preferálod, mondjuk az orosz nehéz, med ág a legeredményesebb csak sajnos azon az ágon jelenleg nemigen vannak értelmes prémek, mondjuk az is igaz hogy a tierlimiteseket ebben az évben elkezdik balanszolni és akkor lehet hogy az is6 használható lesz. Annyi biztos Legénység képzésre, free xp beváltásra nem érdemes aranyat költeni, én a helyedben max pár garázshelyre szórnék féláras leárazáskor és addig sokat tolnám a KV-1;2 vel vagy amcsi, kínai tier 4-5 td-kkel amiknél rágyúrnék a látótávra és tennék bele kukkert. -
Ha a commandered serult, akkor nem fog felvillanni. -
Hm, rendben, köszönöm!
Az is egy opció végeredményben, hogy ha már itt van a deviza, akkor hozzávágok még valamennyit, és akciós T8-ba fektetek, ha ennyire mondjátok, hogy megéri; a fő ellenérvem inkább csak annyi, hogy nem szívesen lennék a csapat ballasztja magas tier-ben. -
Plata #402139 Az a te hibád.
Kiégett az izzó a hatodik érzék lámpájában de elfelejtetted kicserélni. XD -
tutyimutyi2 #402138 Hogy is van az hogy 10-es tankkal játszok 3 skilles legénység és az egész kibaszott csata alatt egyetlen egyszer sem hajlandó villanni a hatodik érzék? -
Plata #402137 Garázsra ne költs,azt kapsz úgyis dögivel.
Az aranyat tedd félre jól fog jönni,vehetsz belőle valami akciónál tankot vagy egyebet.
Egyébként érdemes elmenni T8-ig.
WoT-ban a jobb és élvezetesebb tankok T8-nál jönnek általában.
WoWs-ra sosem költöttem,de sajna WoT-ban van jó pár prém tankom.
Hogy melyik tankot érdemes megvenni leárazáskor azt nem tudom megmondani,az attól függ ki milyen játék stílust szeret.
Ha t6-ban akarsz maradni akkor ToG2-t biztos ne vegyél. -
Kollégák, bátortalanul felvetnék egy kérdést.
WoWs-os vagyok, de át-átnézek az accommal WoT-ra. Némi öniróniával élve, WoWs-ban nagyon ismerős tüneteket mutatok (irritál a vereség, f*sz a csapat, önkéntelenül is figyelek a statomra, minden tutaj pöccig optimalizálva van a metára stb.), de talán pont emiatt egészen kellemes, kötetlen és viszonylag pörgős agy-eleresztésnek élem meg a WoT-os állatkodást, ami pedig hasonlóképpen szórakoztat, de messze nem veszem annyira "komolyan".
Na, WG be is kapatta velem a horgot. A fent leírtak miatt (vagy épp ellenére, ahogy vesszük) nulla hajlamom volt arra, hogy WoT-ra költsek, azonban a játék hozzámvágott egy 75%-os opciót három felkínált csomagra. A leg"drágábbat" választottam, mint legjobban "megérőt", minthogy így gyakorlatilag árában kaptam egy hónap prémet, amit, ugye, a WoWs-ban (is) faszán fel tudok használni, és ezen felül """ingyen""" egy Pz.Kpfw. T 25-öt és három és félezer aranyat. Próbáltam informálódni előtte a T 25-ről, túl sok szépet nem olvastam, de tenni rá, ezenkívül úgyis csak ajándék prémjeim vannak, jobban mondva azokból is csak egy mostanra, a Toldi III, mert a többi volt olyan kedves garázshellyé alakulni útközben.
A több köbméternyi szájtépés után maga a kérdésem:
Ti mi a lőcsöt kezdenétek gyakorlatilag f2p, és azon felül T6 fölé amúgy sem különösebben tendáló* játékosként három és fél rugóval? Egyelőre az a tippem, hogy egy kis részét félreszúrom leárazásokra és kényelmi dolgokra (pl. garázs, legénység), jórészének meg a seggére verek,amennyiben a tech treen látok valami értelmes, lehetőleg leárazot prémet. De melyiket? Oké, értem én, milyen játékstílusra, nemzetre izgulok, milyen szinten vagyok stb. - de mégis. Kábé. Mit érdemes figyelemmel követni, és mit baromira nem?
Vagy ne prémezgessek, ennél sokkal bölcsebben is be tudnám forgatni a zsetont?
Csak ismételni tudom magam: Ti mit tennétek?
Köszi a véleményeteket!
* T6 fölé nem csupán a kreditvonzata miatt nem másznék jóideig, hanem azért sem, mert gyakorlatlan vagyok a játékban, inkább maradnék alacsony tier-ben tanulgatni. Az mondjuk már más kérdés, hogy úgy tűnik, annyira azért a T6 sem különbözik a T3-tól, amikor a faszi betolja a Pz. B2-est, szarásig tömve arannyal... -
Megamax #402135 Ha jót akarsz magadnak és nem akarod hogy az idodet rabolja a játék akkor nem huzol nehéz vagy páncélozott tankokat de a legjobb ha bele sem kezdesz nem éri meg , egy COD nagyobb szórakozást jelent mint ez a játék. Én is csak emiatt a hulye Spagettó miatt játszom most, amint meglesz megint egy jó hosszu pihenore rakom.
-
Plata #402134 Nem nem kerestem,tudom hogy tavaly kaptam 60%-os kupont,ha lesz rá kedvem vissza keresem,addig van elég vm aki keresi. 
-
Angelus1991ster #402133 Trollkodik mint mindig. Ne etesd. -
TiborTamas #402132 Ha keresnéd, sem találnád meg, mert nincs. Mindenki 30%-os kuponról írt tavaly áprilisban a 6. évforduló kapcsán, ahogy te is. Ezt linkeltem be először.
Nagyon erős lehet a kognitív disszonancia, ha még a saját szavaidnak sem hiszel. Élj csak tovább a mesevilágodban, befejeztem. -
Plata #402131 Jah kedves Gyr barátom ez Löwe-s,de szerintem keress rá a 60%- szóra és megtalálod,bocs nekem nem volt időm,mert mással voltam elfoglalva,de keresgess csak nyugodtan tovább. 
Majd csak meg találod ha nagyon keresed,ha nem akkor szar ügy.
-
Platáról régóta tudjuk,hogy mindent amit mond el kell osztani kettővel.úgy pont kijön
-
TiborTamas #402129 Olvastam. Inkább neked kéne visszaolvasni, ha már ennyire el van ferdülve a tudatod. Itt a májusid is.
És a kép is, amit betettél róla.
Soha nem volt 60%-os kupon. De ugye az emlékek megszépülnek... Meg hát régen minden jobb volt. -
Plata #402128 Olvass tovább BF.
-
Én is a TVP-re gondoltam, de még 50k XP meg a leárazás... :-( Bár STB-1-el majdnem sikerült, de csak 7-et sebeztem...
Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.04.19. 19:39:34 -
TiborTamas #402126 Én még a régit csináltam meg a sajátomon, de azóta másnak már megcsináltam az újat is kitüntetéssel. Az enyémet anno Bat-tel, az újat TVP-vel sikerült. -
Nah, úgy tűnik, a hétvégi overplay (+70k free XP) utáni WoTundor ellenére nem felejtettem el játszani. :-D Előbb egy 6,3k-s kör, most meg ez. :-o (HT-8 másodlagossal \o/)
TibiTomi, te mivel csináltad meg az MT-15-öt? Vagy még a frissített küldetéstábla előtt csináltad meg? -
TiborTamas #402124 Ennyire vagy hiteles... -
Plata #402123 Mi a túró én meg T5-6 prémekkel toltam az elsőt. 
Meg nagyobbakkal. -
Kronos79 #402122 Az elsőhöz inkább minimum T4-es kell. A többi stimmel.
Edit: hacsak azóta nem változott
Utoljára szerkesztette: Kronos79, 2018.04.19. 12:52:49 -
Plata #402121 Minimum Tier 5 az első kampány,többihez már 6-7-8 vagy magasabb ajánlott.
Minden kampány asszem t5-ről indul,ahogy haladsz úgy magasabb tier. -
yossarianHUN #402120 Milyen tankjaid vannak?