World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Volt stat mod,és reggelente szoktam csodàkat làtni,volt olyan,hogy1100 wn8-at csinâlt:-DD
De túlnyomó részben a piros és a narancs dominàlt.
A középső àgyuval tolta,màsik 2 tank tàrsasàgàban,azok valami prém szutykok voltak.
Volt olyan csata ahol 2.8k sebzett és ezzel top lett T10 ben:-DDD
Reggeli közben néztük a vissza a replayt a fiammal,majdnem megfulladtunk a röhögéstől:-DD
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
#398010 Tigris 1-es talán t5-ös meccsben frontharcos tank, annál nagyibb csatákban inkább háttérhatalmi harcos. De abban jó is.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.12.12. 20:06:39
angelus1991ster.blogspot.hu
Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2017.12.12. 19:45:48
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"
"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Fő accon is lehet trollkodni.
De ronda basszus.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Hála az égnek<#worship>#worship>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: ozbom, 2017.12.12. 14:42:42
Még akciósan megvettem a WZ-131-et. Na ez eddig 2 T8 és 4 T9-ben ment, de sokkal jobban tetszik az előzőnél.
Venti + távcső van rajta egyébként stock:
Győzelem
Cliff
WZ-131
Szerzett tapasztalat:2 038 Szerzett kredit 23 973
Csatában elért kitüntetések Szárnysegéd, Kiváló sofőr jelvény: "III. osztály"
Küldetés teljesítve! Jutalom:
Hozzáadva: Automatikus tűzoltó készülék (x1)
Total: 23 973 WN8: 1 835 (64)
Semmi különöset nem csináltam, csak bujkáltam a qrva nagy TD-k elől.
Kinai light gurukat kérdeznék a harmadik felszerelésről, a fejlesztési sorrendről és általában a cuccról. (Wotinfo-t olvastam.)
Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2017.12.12. 13:22:23
De a nyitott vagy kevésbé páncélozott cuccba sokat sebeznek.
Bár tegnap ha T10 fv td-be két lövéssel 1365 sebzés ment be.
De az olyan mint az RHM vagy grille és a többi nyitott cucc az még mindig csemege.
Vagy mond annak a Type 64-nek akit td módban párologtattam el full hp-ról.
Lehet hogy rng,nem tudom,de néha artyval nagyot lehet sebezni,vagy van hogy t32 tornyába sebezel 12-t.
Sokkal jobb az arty mint volt. Egyrészt nem basz szét lucky rng shootal fullHP-ról, másrészt játszani sokkal jobb, mert konzisztens lett a sebzés. Gyakorlatilag az artyból kivették az rng-t, ami sztem nagyon jó dolog. Támogató lett az arty, és végre tényleg olyan érzés, hogy tüzérség lő, és területet sebzel. A régi 1hitelős hülyeség sokkal rosszabb volt, minden szempontból.
Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.
T4NKYOU
pedal to the metal...
Bombavetőt is kaptam meg gore meg a jóisten tudja mi is az amikor túl sok ellenséget sebzek meg.
Meg az is baromság hogy szikla mögül nem lehet már kicsapni az ellenséget.Rhm-et fel spotolták szikla mögött,oda lőttem és három td lapult ott nem is egy.<#vigyor>#vigyor>
Kéne egy amcsi t8 prém arty,hogy legyen mivel küldizni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.12.12. 08:51:36
Sok gyökér megvette mert a Chrysler meg Defender op.
Tegnap sokat artyztam mert megakartam csinálni végre a küldit.
Láttam akkora gyökér defendert meg chryslert,azért amikor chrysler nagy bátran rámegy két e100-ra vagy type4-5 párosra olyankor érződik hogy ez a csata már nem lesz jó.
Megjöttek az agyhalott prémek.
Neki chyrslere van meg gold ammója,mit neki pár T10 tank.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.12.12. 08:21:22
pedal to the metal...

persze az első skill végén kezd működni a tank,de akkor aztán fusson ki merre lát,és én egy sima 1300-1700 wn8 közötti barom vagyok.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
150 másodperc stun kellene,de mindig megdöglenek.

De ez csa spekuláció.
Néha olyan jó érzés artyzni.
Főleg ha az ellenfél olyan penge.
Bár ez a penge nem volt penge,inkább nevezném kempernek,aki sötét mint az éjszaka.

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Köszi!
De nekem nagyon kifacsart ízlésem van.
Például én gyűlölöm a type 64-et, a type 62 meg a legkedvesebb prém tankom.
Utoljára szerkesztette: bekescsaba, 2017.12.11. 18:43:04
Valamelyik nap 10. csatára tudtam leduplázni úgy hogy 4-ben epic medálom is volt.Yamada toshido meg ilyenek.Egyszerűen vonza nálam a hülyéket.Ezek aztán mindent lőnek csak spottot nem.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Battle: Serene Coast
Vehicles: Type 64
Experience received: 5 994 (x2 for the first victory each day)
Bonds received: 4
Credits earned: 102 128
Battle achievements: High Caliber, Confederate, Patrol Duty, Orlik's Medal, Mastery Badge: "Ace Tanker"