A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Ha úgy fejleszted a crewt, hogy az első töltőst lecseréled, miután rá tudod rakni a BIA-t, akkor a második töltőnek is meglesz a BIA-ja, mire eléred a T10-et. Csak ez előre tervezést igényel. :-)
Aztán 2. skillnek mehet a situational awareness.
Egyébként nem gyengébb az APCR, mint a heat, csak más. A már meglévő weak spotokat tudod biztosabban átlőni, és nyit egy pár újabb weakspotot. (Pl. SConq. ágyú alatt) Meg kell becsülni az ilyen HT-ket, nem sok van.
Nyilván, ha IS7-el úgy akarsz játszani, mint T-10/O.257-el, akkor gyengébben teljesítesz, én is bele estem ebbe a hibába pár100 csata erejéig, és nem szerettem az IS7-et. Aztán rájöttem, hogy kb. egy mozgó torony az egész, a testét el kell rejteni, és azóta jó haverok vagyunk. Csak a statját addigra már elkúrtam. :-D (első T10 tankom volt)
Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.02.24. 12:42:25