418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Progetto küldik,ha nem mutatná ingame. ahogyan nekem sem. -
Hmm, az én akciós (30%-os) kuponomat bármire be lehetett váltani. :-s Be is váltottam akciós 5,5k gold + 30napos cuccra (-44% összesen), eladtam a T34-et, és így lett STRV S1-em. Sry akkor.
Nem kell venned Gepettót, mert meg lehet majd küldikkel csinálni, szal no para. De a 20%-os kupont ne hagyd veszni, úgy hallottam amúgy is, hogy a WG jobban feji a cuccost, mint asszony... :-P -
Hát eböl a kuponból nem lesz Gepetto
ugyanis akciós dolgokra nem lehet beváltani
Szóval ha valakit érdekel egy 20% kupon akkor írjon rám azt megügyezzük.
Meg aztán megígértem magamnak,hogy az idén nem költök a wot-ra,amíg a karácsonyi arany kitart,ebből veszegetem a prémet.
A 13-57 az tervben volt már vagy 2 éve,úgyhogy az nem számit
-
7 éves wot évforduló.
Lesz valami esély shopban az 5-ös prém francia artyt találni? -
Nem tudom hogy jön ide a francia td, vagy a svéd vagy cseh 6 os prém med, 6 os prémmel nem lehet értelmesen farmolni.
Farmolásra a legjobb a Scorp G. -
Remélem annyira nehezek azért nem lesznek :) Mindenesetre ez egy egészen szép gesztus a WG-től :) -
Francia TD-k azóta is szopnak hogy a lóbaszó nagy weak spotjaikat 3 tierrel lejjebről is átlövik szemből hiába van kvázi jól bedöntve az a front páncél, nem beszélve a papír oldalukról és az artisták álltal kedvelt tetejükről.... -
Nézd, ilyen kérdésekre keresd a randomban a választ,(talán értelmesebb lenne megfordítani a kérdést és kideríteni melyik tud egyáltalán az lenni) amivel nem találkozol ott az nyílván nem OP, más szóval a batchat, skodan kívül nemigen terem babér a tárasoknak, persze ha nem vagyok anyira szőrös szivű akkor még a játszható kategóriába belefér pár francia light, talán a top amcsi-francia heavy, bár mostanság ezek is eléggé kikoptak, meg a prém lorrain (souma nem). Az olasz táras külön kategória, ha ez neked nem tűnt fel akkor feleslegesen vitatkozunk... -
Mindegyik. -
Malarki #401990 Amúgy engem is érdekelne, mert már lassan minden ágon T9-nél járok és kellene valami ami nem csak viszi a creditet hanem hoz is valamennyit.
Amin gondolkozom az a francia TD, a svéd med és a cseh ág, nem tudom ezek közül melyik lenne a legjátszhatóbb jelenleg.
Utoljára szerkesztette: Malarki, 2018.04.10. 23:37:24 -
yossarianHUN #401989 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Malarki #401988 Hát van köztük egy-két FOS
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Mondj egy tárasat, ami nem OP! -
yossarianHUN #401986 Franci TD-k milyenek mostanában? -
Angelus1991ster #401985 Kíváncsi vagyok mennyire kell majd megszakadni ezért a Prognetto 35-ösért. Biztos nem T25 pilot1 maratonhoz hasonló könnyed küldetéssorozat lesz. -
Hja bocs, ha neked minden táras op akkor vedd nyugodtan, majd várom azokat a frenetikus ász köreidet vele, meg rekord sebzést és csilió kreditfarm jelentést is rakhatsz nyugodtan hogy lássok mekkora op
-
Vigyázz, mert meglátja, és bannol a csetjéről. :-D Ő mindig is komolyabban vette, mint én, és ezzel nincs is semmi baj. (Bár sztem utóbbi időben már ő sem csak a játéknak él, de azért még jó húzni :D Fiatal volt, mint mindannyian egyszer) Én csak olyankor tudom magam felpörgetni, ha megtetszik valami... Mindjárt 50 csata WZ TD-vel... :-P
Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.04.10. 21:16:11 -
Tudom,hogy nincsen semmi hatása,de nekem ez olyan visszataszító volt,mert az At csak azt tette amit fordított esetben ö is tett volna..
Én rendszeresen nézem MrCif-et
,nekem
-nak még tud újat mutatni,neked nyilván nem sokat,mert egy szinten vagytok.Legalább is én így gondolom.
Skillt szoktam még nézni,de az az akcentus kikészít,le is halkítom sokszor
Valamelyik nap pont a 13-57el tolta a Gm-et. Úgy rektelte meg a fél csapatot rendszeresen,hogy csak lestem.

-
Rankeden mikor először voltam vele, meglőtt (csak trackelt), mert átmentem előtte a 268 4-emmel. :-D De szerintem a mi fajtánk (frusztrált 30 év körüliek, omg politikai tartalom #plzdontbanme! jk) már csak ilyen. <3
Úgy sincs semmi hatása a reportnak, a lelke meg megnyugszik, és különben is, 5 perc múlva elfelejti már nehezen jut eszébe a csata is.
Én Quickyt hallgatom játék közben. :-) Fakin 6th sense pittyegés idegesítő, pedig nekem Lord Sauron szeme van egyébként. :-D (Ne mondjátok el neki, de off napokon még MrScheffbe is belenézek(?) háttérzajnak) -
Du néztem ezt a Dakilzor gyereket,ok hogy jó jàtékos,de azért feljelentget embereket mert meglövik,ezt màr nem elöször làtom töle.
Most Malinovkàn rögtön kezdéskor elindult àt az ellenséghez a viz mellett.Vk72vel.Persze féluton elkezdték szórni rà az àldàst több kevesebb sikerrel.Viszont egy At15 perma-track en tartotta,amig kb 300hp ja nem maradt.Ekkor az rng megkönyörült rajta,feltette a làncot,azt be a vizbe,onnan meg màr védve volt.Ekkor elnyomott 3 reportot az At-ra.Ekkora gyökeret,és még közvetiti is:+/ -
Nah, Gepettot meg lehet majd 10 ingame missionnel is szerezni. Nem kell fizetni.
*Heavy breathing cat.gif* -
Ahh, amikor 4%-ot ugrik egy csatával a MoE, annyira kielégítő... :-D Plusz, tank ász. -
Plata #401977 Last replay van,asszem artys.Próbáltam m53-at le duplázni.
Jah alt accról úgysem tennék be.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.04.10. 19:17:21 -
Ez a T9-es kínai WZ TD a nagyágyúval valami iszonyat brutális. :-D -
És egyikről sincs replayed. :-( Tök vicces lenne az ilyeneket megnézni.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.04.10. 18:58:59 -
Sir Charles #401974 Tudhatnád már, hogy amit Plata mester már egyszer kilőtt a Type 4-el, az a fajta tank attól a pillanattól kezdve nem hogy nem OP, hanem egyenesen a szar kategória neki.
-
Plata #401973 Az a jó japánnal nagyon ritka az ilyen,inkább az arty ami szar mostanában,szerintem erősebb lett.
Bár azért néha röhejes,ma T10 arty goldal kevesebbet ütött belém mint T8 simával.
És igen akkor is örülök amikor kettő bat meg a tök tudja mi fog közre és lószar a sebzésük.
Jó szerintem a legtöbb ilyen hülye auto aimmal lő tárasból.Ma is volt ilyen csatám,négy retardált vett körbe nem nagy eredménnyel,de csúnya rossz conway golddal a rák tudja honnan átlőtt mint a szart.Nem is láttam meg hogy honnan lőtt.
Jah másik,ma táras szarral szintén auto aimmal át lőttem dombon.Bc 12-vel lőttem három medet de auto aimmal lőttem közben cikáztam,a kis fost megdobta valami átrepültem domb másik oldalára de a lövésem így is sebezte még,pedig a találat már azután volt hogy a kis domb másik oldalán lezúgtam.Másik anomália ENSK-en a városban E75-el át lőttem egy házfalon és mögötte sebeztem valamit,T10 amire rálőttem nem találtam el de T10 mögött volt ház és az mögött td azt meg sebeztem.
Szerintem egy rakás hiba van még a pályákon. -
Gondolom akkor is örülsz neki, amikor egy nem retardált vezette táras seggbe kap 2 töltés között, és kitáraz, majd oda a 2/3 HPd. Neki meg ugyanannyi van, mint előtte. -
Plata #401971 Azért amikor lóri japán tehénbe nullát sebez gold tárral azt nem nevezném Op-nak.
Valódi jutalom falat amikor az idióta beléd lő egy rahedli aranyat és nem ér vele semmit,cserébe egyből lekapod fél hp-ját legalább.
Az meg külön vicc amikor még meg akar kerülni és olyan hülye hogy szűk utcában próbálkozik. -
Progetto-t egylövetűnek kell majd használni, csak akkor szabad tárazni, amikor tudod, hogy kilőhető az enemy hp-ja 1 tárral és bajban vagy. -
Aha. Hisz egyetlen táras tank sem OP a játékban. :-) Csak az összes.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.04.10. 16:56:08 -
Progetto majd beáll szépen a Mutz, Panther és hasonlóan felesleges prém medek sorába, azzal a különbséggel hogy mindezt tárasan tudja... -
Hát nem tudom,hogy kell e nekem az a tank,Skill is csak szenvedett vele,ahogy elnéztem,akkor én mit fogok csinálni?
-
Inkább várd ki a 7 napot, hátha bejön a Progetto erre a szerverre is addig. T92-t már végleg a shopban marad, ráérsz majd a lejárat előtt eltolni rá a kupont. Szerintem. -
Kaptam egy 20% os kupont, OneHandGay-ek irtásáért 

Ezen gondolkodom,megéri ez így nekem??
Nem nagyon látok ilyen tankot,valakinek akinek megvan,vélemény róla?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
pett3rson #401964 Joe, ez Neked is megy igazából, meg mindenkinek. Konteó ON :)
Tegnap csak a 122-es löveget használtam a T-44-en, mert állítólag azzal könnyebb kigyújtani a tankokat. Most vagy a tegnapelőtti folyamatos szopás ellenkezőjét kaptam és mindig Én voltam top tier-ben vagy az ágyú miatt rakott folyamat legjobb tier-be nem tudom, de hogy valami nagyon érdekes zajlik a WG-nél az tuti. Ma megint csak azzal fogok menni, kíváncsi vagyok mit dob mára :) -
Na làtod ezt én sem értem,pedig ugyanazzal a jàtékkal jàtszok,viszont rendszeresen vagyok top.igaz nem túl sokszor de vagyok,ràadàsul még Lt-vel is
Ilyenkor mi van???
-
Gyuszopapa #401962 Csak tier 5-ös tankokkal játszottam több napig.0 azaz 0-szor voltam top tier úgy hogy nálam kisebb tankok vannak.Csak úgy voltam top tier ami nem az igazi hogy mind 5-ös tier.Ez az MM egy hulladék sokkal rosszabb mint a régi.Gyakorlatilag az van hogy te nem alázhatsz de téged van lehetőség alázni.Azt viszont nem értem hogy ezt hogy dönti el a játék.
Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2018.04.10. 10:23:48 -
Ma találkoztam én is Mr 42k 45% Kv2-vel.Ügy vàgott ki a sarkon kikandikàló ful hp-s 13 57böl,hogy még meg sem àllt a tornya.:-/ Mindezt +200m-röl.:-/ -
yossarianHUN #401960 Mint újkeletű superheavy tulajdonos, támogatom