World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A mostani mm-el az a gond, hogy a 3-5-7-es , az 5-10-es és a azonos tierű csata mellett nem csinál 1-4-10-es meg 3-12-es csatákat.
angelus1991ster.blogspot.hu
Miért mész el? Mert nem tudsz érvényesülni és csak idegeled magad egy játékon, amit a kikapcsolódás miatt kezdtél el. Nem az a baj, hogy idegeled magad, vagy hogy elmész, hanem hogy a többi itt marad és szétcseszi a csatákat. Nem attól lesz bot egy játékos, hogy szar. Van aki elfogadja, hogy sosem lesz jó és nem jár nyihogni a fórumokra, nem anyázik a csatában, nem kezdi lőni a társait, nem löködi őket stb. Az a baj, hogy szétcseszték a játékot? Nem a készítők cseszték szét a játékot, hanem az állandóan rinyáló idióta barmok. Miért vannak 15-0 csaták? Mert ekkora óriási különbség van a játékosok között, ami szintén amiatt van, mert elkezdődött még nagyon régen a nyihogás. Nem volt 1 éves a játék és már akkor is tele volt az összes fórum a rinyálásokkal, behozták a gold lőszert kreditért, mert a szarok nem tudtak CW-n és ESL-en goldot lőni (a nyilvánvaló bevételnövekedést most hagyjuk) és le voltak alázva állandóan. Aztán jött a nyihogás a MM miatt, mert a 6-os nem tudott mit csinálni a 10-essel, lett +2 MM, most már emiatt is nyihogtok! Régen +4 volt a normál tankokra és még gold sem volt, mégis lehetett sebezni bőven, most meg +2 van és még ott a gold lőszer is, mégsem tudtok egy nyamvadt egeret használni. Ennek a játéknak mindig is az volt legnagyobb baja, hogy a játékosok túlnyomó többsége buta. Ha tetszik, ha nem, ez az igazság. És sajnos a hozzád hasonlók nem fognak elmenni, pedig mennyire jó lenne végre úgy játszani, hogy van taktika, izgalom, lenne kitől új trükköket tanulni... ez sajnos csak egy álom marad.
Remekbe sikerült mondatot sikerült összeeszkábálnod. Saját produktum vagy segített valaki?
Tudod az elejétől követem a fórumot de nem nagyon emlékszem nagyképű beszólásokon kívűl bármire is tőled. Annyit azért hagy tegyek hozzá, hogy ha a hozzám hasonlók elpályáznak akkor játszhatsz a többi redline xaszó, csapattársat lövésbe toló "unicum" ellen. Akkor nem lesz ilyen könnyű a többieket alázni és mi marad majd neked? Mi fogja bearanyozni a hosszú estéket?
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
http://wotreplays.eu/site/3975369#ruinberg-angelus1991ster-tur_n_iii_protot_pus
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.12.03. 20:50:59
Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2017.12.03. 19:43:21
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Még is hogy játszak egy olyan tankkal amire berlin van pingálva?
De mikor jön ki?
Statistics:
Tier: HT-8, Germany, premium
HP: 1700
Engine: 780 hp
Mass: 168 t
Maximum load: 175 t
Power-to-weight: 4,64 hp / t
Max speed/Min speed: 20 / -15 km / h
Hull turning speed: 18 °/s
Turret turning speed: 15,6 °/s
Terrain resistance values: 0,767 / 0,863 / 1,918
View range: 400 m
Radio range: 740,4 m
Hull armor: 180 / 130 / 100 mm
Turret armor: 230 / 160 / 100 mm
Gun: 12,8 cm Kw.K. L/50 A
Alpha Damage: 440 / 440 / 630
Penetration: 220 / 260 / 65 mm
Rate of fire: 4,171 rounds/minute
Damage per minute: 1835,4
Reload time: 14,384 s
Accuracy at 100 m: 0,384
Aiming time: 2,59 s
Depression/Elevation: -8 / +25
More pictures:
https://thearmoredpatrol.com/2017/12/03/9-21-test-vk-168-01-mauerbrecher/
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.12.03. 15:15:45
vagy találj olyan tankot, amivel jó vagy és élvezed
Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2017.12.03. 14:48:44
MA 12 csatából 0 normál volt...
Nem volt nagy szám csata de valami olyasmit láttam amit eddig nem,T-34-85m furcsa módon közlekedett és nem lehetett becélozni vagy eltűnt,az egyik pillanatban a bázisuk mellett láttam próbáltam becélozni,de auto aim nem tudta befogni,sniper nézetre váltottam és eltűnt a tank csak valami fekete piros sziluett szerűség maradt,ezen meglepődtem vissza váltottam normális nézetre és eltűnt majd mögöttem volt majdnem a mi bázisunknál,kb 5 másodperc alatt ért oda,újra auto aim-al akartam lőni de nem érzékelte a játék,mintha nem volna ott semmi,sniperben megint szarra sem mentem így csak úgy rá táraztam érzésre.

Nem tudom hogy most tényleg csaló volt-e,vagy az Eu1 szivat.De az hogy pillanatok alatt a bázisukról mögém került a mi bázisunk mellé,na azt nem tudom hogy csinálta.
Én sem mászkáltam sokat,de azért nálam van megtett távolság.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.12.02. 21:42:25
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2017.12.02. 13:00:29
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Néha annyira hiányolom a régi artykat. Lehet el kéne kezdenem ezt a páncélozott arty ágat.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
pedal to the metal...
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
csak buktam 1 nap premiumot és a tegnapi küldetés jutalmakat...
Utoljára szerkesztette: pett3rson, 2017.12.02. 06:28:33
The Matrix has you...
The Matrix has you...
[GYLK] GY?ri Lepattanók Köre
pedal to the metal...
pedal to the metal...
The Matrix has you...
ha ez sem akkor talán a reinstall,de ez eltart egy ideig,addig meg megy a prém a semmiért.
Talán a tűzfalból kitörölni a wot exéjét,és újraengedni,de akkor eddig sem ment volna a szinkronizálás sem.
Utoljára szerkesztette: robogo81, 2017.12.01. 20:41:47
I7 7700k, HyperX16GB ram (~2700 mhz :),Rx5700 8gb,120gb m2 win10(nem szeretem,de kell,nem megy minden w8.1 alatt) + 4 TB WD Red adat,Samsung 860 EVO 500GB játék.
The Matrix has you...
I7 7700k, HyperX16GB ram (~2700 mhz :),Rx5700 8gb,120gb m2 win10(nem szeretem,de kell,nem megy minden w8.1 alatt) + 4 TB WD Red adat,Samsung 860 EVO 500GB játék.
Frissítsem a klienst.De WG game center szerint a legújabb verzió fut.De így meg nem enged be mert nem frissítem,de frissíteni nem lehet.Szal nem tom.
The Matrix has you...
De nem talál frissítést.
The Matrix has you...
Asszem csúnya nagy minusz lett neki a csata.Gold ellenére 3550 sebzést felfogott a type 4 eleje.

779 sebzés no meg torony,motor,lánctalp,rádió,parancsnok és töltő elszállt.<#idiota>#idiota>
Vesztes csata ellenére T49 megint hozott pénzt
Iszonyú rossz csapat volt,megint mindenki egy oldalra ment.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.12.01. 11:53:52
Kevés mint sünben a vaj.
T92

Most abban afkol a T49 feltápolt rammolós sok skilles legénysége,T49-ben meg egy rakás zöldfülű gyökér.<#idiota>#idiota>