A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
asolyom #400720 Úgy őszintén kedves fórum társak, ti azért néha szoktatok ebben a játékban nyerni is?
Nem tudok másra gondolni, mint arra, hogy elfelejtettem játszani ezzel a játékkal, mert szinte mindig a szopó oldalon vagyok, akármelyik tierben, akármelyik tankkal is megyek. Régebben azért sikerült kicsit több, mint a csaták felét megnyerni. Mostanában állandóan 30-40% WR között vegetálok jobb esetekben. Tényleg én lettem ennyire béna? Lehet, hogy ez is benne van, viszont amikor 1.5 perc után, mire mondjuk megközelítem az ellenfelet, 0-5 áll az eredményjelzőn, akkor talán felmerül bennem az, hogy ismét csak nőtt az amőbák serege ebben a játékban, és 0-5 után már nem csak én vagyok a hülye, ha nem tudom lehozni a meccset, akármilyen lila WN8-at is lövök össze.