World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És nagyon lassú,emellett még lassú is.<#idiota>#idiota>
Arra nem jó hogy medként használd,mert úgy viselkedik mint egy T8 heavy amire raktak egy T6 light ágyút.
Az angol Fv4202 jobb nála,több pénzt hoz.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.11.26. 11:22:13
angelus1991ster.blogspot.hu
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Wz jó camo, t8-ban jó átütés egy tdnek. Közelharcban is tud pattintani. Szar célzás idő. Jó mobilitás.
Wz-vel egyszerűbb játszani Strv jó kezekben nehéz ellenfél.
Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.
Kérdés: Strv-S1-et vegyek, vagy a kínai kitalált csodát, a WZ-120-1G FT-t.
Véleményeket kérnék melyik az ütősebb.
A svéden gondolkoztam, mert szerettem az UDES-sel játszani.
Köszönöm, hogy a véleményemet kéred, de vannak nálam sokkal okosabbak itt, már mint ami a játékmechanikát érinti. Én úgy gondolom, hogy ha nem ért külső modult (s az ábra szerint nem) akkor penetrálni kellett volna. Na most ha ezt tézisként kezeljük, és alappal feltételezzük, hogy a játék nem "csal", akkor az a legvalószínűbb, hogy az általad használt megjelenítő program modellezte le rosszul a lövést, s valójában láncot ért.
Amúgy modulsérülést (sárga lánc) jelzett a csata végén?
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Meg kilépked a csatából,de úgy hogy a tankot is berakja a garázsba<#wilting>#wilting>,valami hiba üzenettel
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
pedal to the metal...
The Matrix has you...
Így olvasva legalább is, aztán majd az első fecskék megírják a tutit.
Utoljára szerkesztette: suba53, 2017.11.24. 08:52:44
Jól értelmezem,hogy minden csata 2x Xp?
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
EMIL II alaplőszer, távolság 50 m. A tanks.gg szerint itt 23 mm a páncél, és 100 chance az átütés. Köszönöm szépen.
Utoljára szerkesztette: viper07, 2017.11.23. 16:21:37
https://na.wargaming.net/shop/wot/vehicles/
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Más az amcsikból minden pénzt megpróbálnak elszedni a fekete péntek által: egy olyan csomaggal ami most fél!!! áron csupán 909.99$ és 81 darab prém tankot tartalmaz <#taps>#taps>
Igazából nem is értem mire kell most válaszolni, de ITT van a weboldala, amit már biztos olvastál...
Tier-enként van felosztva és persze nemzetenként is. A játékon belül ott van a kis kupa a tank fölött (ahol a mission-öket is mutatja), ott tudod megnézni, hogy hogy állsz már. Én elég szarul 😊
The Matrix has you...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
9-esig simán bejönnek a megszokott helyek, itt meg a káosz.
I7 7700k, HyperX16GB ram (~2700 mhz :),Rx5700 8gb,120gb m2 win10(nem szeretem,de kell,nem megy minden w8.1 alatt) + 4 TB WD Red adat,Samsung 860 EVO 500GB játék.
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
De egynémelyeik elég vicces<#hehe>#hehe>
Object 257 - Tier 10 Russian HT - $165.00
Object 260 - Tier 10 Personal Mission Rewards Russian HT - $101.00
Object 777 Version 20 - Tier 10 Russian HT - $101.00
Object 268 Version 5 - Tier 10 Russian TD - $165.00
Type 59- Tier 8 Chinese MT - $14.00
Chieftain T95 - Tier 8 British MT - $13.00
VK 7201 K - Tier 10 Clan Rewards Germany HT - $27.00
121 B - Tier 10 Clan Rewards Chinese MT - $27.00
M60 - Tier 10 Clan Rewards US MT - 25.00
T95E6 - Tier 10 US MT - 27.00
Object 907 - Tier 10 Clan Rewards - $101.00
M48A2 - Tier 10 US MT - $101.00
VK 10001P - Tier 8 Germany HT - $13.00
KV5 - Tier 8 Russian HT - $8.00
M6A2E1 - Tier 8 US HT - $8.00
IS-5 - Tier 8 Russian HT - $13.00
Kirovets 1 - Tier 8 Russian HT - $8.00
E 25 - Tier 7 Germany TD - $7.00
T92 Ilt - Tier 8 US LT - $11.00
And a whole bunch of bundles selling gold ammo.
The Gold Ammo are also very, very strong.
Jagdpanzer E-100 - 420mm pen.
WZ -111 - 330mm pen
Mondjuk ezt zokszó nélkül kipengetném<#idiota>#idiota>
Nem tudom miért nem lehetett ezt is úgy lecserélni mint az utána következőket<#levele>#levele>
Én nagyon bírtam ezt a müszert<#idiota>#idiota>,habár,a stat nem valami fényes,de csak funra használtuk az akkor még 7-8 éves fiammal együtt<#banplz>#banplz>
Az első csatát elnézve azt hittem,kapott valami álcát,mert nálam képes volt Prokhon a kezdőkörben s világítatlan<#hehe>#hehe>,de csak a csávónak nem volt lámpája.
Szintenként kapom a jutalmat ha benne vagyok a top1000-be, vagy nemzetenként is ad szinten belül jutalmat?
Az a pár milla plusz kredit meg csak hab a tortán. <#vigyor0>#vigyor0>