A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Pedig a Maus sok helyzetben jo lehet szerintem.Mivel rengeteg hp-ja van,pattint is néha,és ha a vesztes csatában sokáig tartod magad,garantált a top xp
Tegnap néztem MrCif-et,rankedezett,S Conqi-val kifogott egy aránylag jó szériát,még amikor csak jóformán kóválygott össze-vissza akkor is továbbjutott.
Persze azért nem 0 sebzéssel,de volt olyan csata ahol talán még 2k sem sebzett bukták,és top xp-vel továbbment. Rengetegszer megy a sebzés helyett az asziszt-ra,az dobja meg rendesen az xp-t +a kill.azt is érdemes lopkodni
Sebzés önmagában nem sokat ér,fölég ha hátulról osztják
Most kipróbáltam én is a Conqit,de ezt még mindig nem értem hová tűnik ennyi páncél kb 4 perc alatt??
5 volt a csata de kb 1 perc mire találkozik a 2 csapat. Mind1 legalább tovább jutottam-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!