A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Hát, mindent összevetve, és leszámítva a 4 artys küldetés +4*200k kreditjét (hurrá, megvan mind a 60 másodlagossal!), meg hogy 8000 kreditről indultam tegnapelőtt 4kor, +750k körül járok. Persze én nem nagyon lövöldözök goldot, de...
Tegnap nem volt EU1, EU2-re meg nem tudtam belépni, mert azt írta, hogy csatában vagyok... Így felmentem twitterre, hogy írnak-e vmit, és ott QB streamjére volt valami link. Aztán a sok pedozás közben kérdezték a rankedről is, és ezt mondta: Nem véletlenül adnak 15. rankig 40 órányi +50% kreditet (nézzük el neki, hogy csak 26 órányit kapsz valójában), és ebben igazat kell neki adni. Nekem egy +50%-os cucc 1-1,5m kreditet jelent a 2 óra alatt (klán nélkül vagyok, így nem tudom igénybe venni senki bónuszát, úgy 2-2,5m volt anno Trigg-ben, pedig eléggé bot vagyok a csapat módban (C) DNASH)
Szóval a 13 bónuszos cuccal 13-20m-ányi ellőhető kreditet adnak (annyi azért korrekcióra szorul, hogy a döntő többségét 9. rangtól felfele kapod). Emellé még kapsz majdnem 3,5m kreditet is kézhez, plusz a napi 21 csatás 150k kredit, ami 21 nap alatt megint 3,1m kredit.
A szezonvégi bónusztól most eltekintek, mert azt szezon közben nem tudod felhasználni, de valamennyit visszahoz a "befektetésből", ezért meg kell jegyezni.
A rankednek a lényege a bond szerzése lenne, és ehhez szerintem minden segítséget megad a WG, jól ki van találva. Még ha én nem is szeretek goldot spammelni agyatlanul, a lehetőséget megadták hozzá, hogy én megtehessem, hogy te megtehesd, hogy bárki megtehesse. Onnantól kezdve már csak a saját és a szerver képességein múlik, hogy mihez kezd magával rankedben.
Persze a szerver megint nem tőled függ, és ha valamiben, most ebben ludas a WG. Mert valamiben mindig lennie kell.
Aztán még nyomott QB egy rantet, hogy perpill az első helyezett Daskillzor (asszem ez a rendes neve, mentem vele egy csatát, és leláncolt, mert át akartam menni előtte 268 4-el :D), meg a 2. helyezett között kb. 2x-es játékidőbeli különbség van. Magyarul a skilles játékosokat a bénább játékosok utol tudják érni, ha nolife-ban tolják mind a 7 órában (ami az én statomon is látszik egyébként, ~40% chevronszerzési arányom van asszem).
Én csak azt nem értem, hogy ezzel mi a baj? Mondta, hogy pl. LOL-ban nem lehet xy ligás a játékos skill nélkül, csak seggeléssel. Ez nem LOL, itt csak bondra megy a játék, 15. szint elérése után 5 chevron kell 25 bondért, ami egyébként tekintve, hogy nem kapsz rankedben a csatákért külön bondot, elég szegényes. Marad a szezonvégi ligabónusz, amit a legjobb 10-25-50% játékos kap meg.
Egy szó, mint 100, szerintem nincs semmi gond azzal, hogy a WG mindenkinek megadja a lehetőséget a bónuszok megszerzésére, vagy így, vagy úgy.
Aztán a legjobban nyilván az átlagnál kicsit jobb nolife játékosok járnak. Köszi WG. :-D
Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.02.21. 12:30:44