418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• joe662
    Ez vmi megkésett Àprilisi tréfa??
  • joe662
    Csak a lényeget hagytam le E25 :-DD
  • Maala
    Majd megy a Progetto szakaszozás, aztán már ki se kell verni egymásnak közben, annyira öröm lesz. :-D
  • joe662
    Màr ràjöttem,hogy hétvégén,csak balanced jàrmüben vagyok hajlandó jàtszani:-DD
    Amivel ha ki is kapunk legalàbb kiszorakozom magamat közben.
    T67,Hellcat,Type64,13-57,252u,SkorpioG,és CromwellB,bàr ezt hanyagoltam mostansàg
  • Gyuszopapa
    Jó ez a minden csata nyerő dupla XP.Csak nyerni nem lehet.Ilyen 17 meg 36 wn8-as majmok ülnek a top tier tankokban.A másik meg az hogy ha nem az aktuális meta tankban üldögélsz akkor szinte csak szopás a játék.Van 400+ tank de nem használható 10%-uk.A többiben csak vért izzad az ember.
  • robogo81 #401873
    Mátyáshun: kb. havonta 1x ír ebbe a fórumba,pedig szokta néha kapni,de visszajáró beteg.
    Ő odateszi a vasat(vagy valami ilyesmi az aláírása).
    ja megvan tigrincses a nick neve.

Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség" «« ? ( matyashun ) ®
    Utoljára szerkesztette: robogo81, 2018.04.06. 12:22:00
  • pett3rson
    jaa, téényleeeg. Hopka mesterrr :DDD

akkor nem tudom ki ez a Mátyás :) de biztos király volt Ő is...
  • joe662
    Ja Mittengard volt,de Hopka mester még felborulva is kilötte Cif-e,ha jól emlékszem:-DD
    Ö fennt röhögött a kezdö ponton:-DD
  • robogo81 #401870
    Az szerintem a hopka mester volt.
    de lehet nem,nyomták más pályán is,de a völgyesben is.
    Utoljára szerkesztette: robogo81, 2018.04.06. 10:58:09
  • pett3rson
    Arról a Mátyásról van szó aki megborult amikor Scheff ellen tolta? van az a dombról induló és középen város van pálya, csak kis tierű tankoknak. Azon játszottak, arra emlékszem, csak nem tudom, hogy ez a gyerek volt-e.
  • pett3rson
    Grat, este megnézem, de most már nagyon felkeltetted az érdeklődésem a T-100 felé, csak káá messze van. MT-25-nél tartok és nem is szoktam játszani vele, amcsi meg francia könnyűket tolom inkább.
  • pett3rson
    Most már eskü elkezdem nézni a vesztes csatáim statjait, mert ez eszméletlen, hogy Neked milyen retardáltak jutnak
  • pett3rson
    majd nerfelik ezt is, mint ahogy mindegyiket szokták. amikor már megvan az eladás, meg kell az új premiumnak a lóvé, akkor ezt nerfelik az újat meg persze szarrá buffolva adják ki.
  • Gyuszopapa
    Ez a tank nemkicsit túl op a saját tierű light-ok ellen.Egy WZ-131-el semmi esélyed nincs ellene.
  • yossarianHUN

Wow.
  • R3nton
    Hé, itt vagyok még, csak nem nagyon játszok már a játékkal :P Utóbbi 3 hónapban kb 2 csatát. Am az új orosz med meg a TD nagyon jó, toljátok vele. Most inkább steam könyvtáramat görgetem fel. Végignyomtam újra witcher1-t, akkor Xcom-al toltam, nagyon tetszett. Most újrajátszom a Fallout3-t. Nyugisabbak a kampányok. :P Mátyáshun vs Ilsalon volt az amúgy. És himmelsdorfon kiment középről a megbeszélt helyről a Mátyás. És így recsegve beszól a mikrofonba, hogy várjál egy pillanat, ammoracket kaptam, meg kell javítanom, addig ne lőjj :D :D :D És 2x vagy 2x nyert az Ilsalon, de ő azt mondta, hogy döntetlen lett. Ja és e75 vs t32 volt :D
  • TiborTamas
    Azt hiszem ilsalon volt az ellenfél az egyik alkalommal, de ha jól emlékszem Scheff-fel is 1v1-eztek egyszer. :D
  • yossarianHUN
    Voivod még néha felbukkan, de igen, R3nton és Foxi már kikoptak, pedig nagy WoT-vének voltak :D
  • Master91
    Háh :D

a 4 karakterből csak én maradtam itt nem?
  • MrSnail
    Progetto ÉLŐBEN
  • Maala
    Hát, nekem is ez lett a legtöbb, eddig a 113 tartotta a csúcsot még a nagyon régi Karelián ~11k-val... De az aktív spot volt. :-P
  • joe662
    B@szki,nekem ebből a spot mennyiségből,meglenne 3 küldim is Grat!
    Csóri Grille is,második kinézésre -1500
    Utoljára szerkesztette: joe662, 2018.04.05. 21:14:19
  • Maala
    Huh, ezzel be is fejeztem az LT-s küldiket másodlagossal. :-D

Első alkalom 1.0 óta, hogy Prochorovka keleti oldalt adta Standardban... És még így is sikerült majdnem elkúrni. :-D

Ahogy vonyítottam, mint egy kismalac, amikor az E4 lerohant a végén... :-D:-D:-D
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.04.05. 20:26:28
  • Maala
    EZ a T8-as olasz Progetto nagyon jónak tűnik, megdobogtatta piciny szívemet. Then again, lehet, hogy bármelyik táras T8 prémmel így lennék, ha eleget nézném. :-D De ennek -9° depressionje van... <3
  • joe662
    Azokat mindenképpen bànyàszd elö:-DD
    Van igény rà hidd el:-DD
    Meg lehet nézni,csak fel kell telepiteni az adott klienst.
  • Malarki
    Mátyásunk csodálatos 1v1 csatáit se felejtsd el, bár már nem is emlékszem hogy ki volt ott az ellenfele. :D Nem veszek rá mérget, de talán azok a replayek még megvannak az előző gépemen, hétvégén ha lesz időm előbányászom őket, bár nem tudom meg lehet-e azokat nézni valahogy.
  • Maala
    No para, anno én is noob voltam, és gyűjtöttem ~200-200k xpt az IS-7re meg az IS-4re, mire rájöttem, hogy létezik az XP crewnak ajándékozása gomb... :-D

De fejlődtem, most a 430U-n már 10k (SZERK: 18k, a 10k az a 268 4...) XP után észrevettem!

Egyéb fuckupok: Grille15 68k xp, Badger 10k, Foch B 13k... :D:D:D:D:D
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.04.05. 18:18:00
  • joe662
    Bakker télleg:-DD én meg majdnem elkezdtem jàtékkal összegyüjtögetni az Xp-t:-DD
  • Maala
    25k goldból azért elég jól felhúzhatod a legényeket. :-D
  • joe662
    Cw tankot úgy sem kell vennem,így eltoltam egy ventire a kötvényt,bár a v-stabon is gondolkodtam,mert távolra szór rendesen,de a venti alapjában többet ad a tankhoz szerintem.
    Most már csak a legénységet kell kikupálni
  • yossarianHUN
    Elmorzsolok pár könnycseppet. Milyen szép idők is voltak azok. De tényleg, heves nosztalgia fog el, ha visszagondolok R3nton heves anti-TD szónoklataira, Foxi kocsmázós sztorijaira, Jeff savazására, aki aznap már a harmadik full goldos Ace Tanker kört teszi fel, vagy Matyi általános gyökérkedésére :D

Na meg a Type 59 krízisre még emlékezhetnek páran, de a T-44 krízisre már nem mernék fogadni :D Az akkor zajlott, mikor elkezdtem írni a topikba valamikor 2010-ben. Zárt bétás idők voltak, T9-T10 medek nem is voltak még, és mikor megjelent a T-44 az (akkor még) 120 millis frontjával és lightos mozgékonyságával, az akkori viszonyok között esélye nem volt ellene a legtöbb tanknak, heavyket is beleértve. Ki hitte volna akkor, mi power creep lesz itt még az évek során :)
  • yossarianHUN
    Értem én a mögöttes marketinglogikát, de azért túl öreg róka vagyok én ahhoz, hogy bedőljek az ilyeneknek :) Elvégre én voltam az, aki 4 évet várt az FV215b lecserélésére, aztán elajándékozta az accját két héttel azelőtt, hogy ténylegesen sor került volna a cserére
  • Megamax
    Persze hogy érdemes volt hiszen nekik nem kerult majdhogynem semmibe azt oda berakni de a játékosoknak van ott egy érdekesség. Hiszen téged is érdekelt hogy mikor lessz majd felfedve hogy mi kerul oda nem? Namost ha 5 évig is ott lessz a lefedett tank akkor is izgulni fognak a játékosok és gyujteni fogják az XP-t a kovetkezo tankra.
  • Malarki
    Lol, mit találtam a pendrive legmélyén :D
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Ha jól emlékszem ezt még csoszi87 csinálta anno, a dátum szerint 2013-ban. Régi szép idők :D

• yossarianHUN
    Akkor érdemes volt berakni őket a tech treebe letakarva :)
  • pett3rson
    what?? ergo nem ebben az évben?? loool...

mondjuk így is van már elég tank szerintem, de akiknek már mind megvan azoknak ez rossz hír :)
  • Pityu0
    lehet hogy a leo 1 táras lesz?
  • Pityu0
    RU server forum moderator Yeuse confirms that the tanks which were supposed to come after the T-10 and Obj 430 II won’t come before the Polish line, ergo not this year.
  • Gyuszopapa
    Ez az IS-M tank egy szutyok.Az még hagyján hogy retardmágnes 18 csata 4 win.De hogy lehet egy 8-as HT-nak kisebb drágalőszer átütése(240) mint a 8-as medeké.Egy O-HO-t ríva bírtam belőnni vele weakspoton, 4.-re sikerült.addigra lefaragott a tomato ágyúval rólam 1000-et.
  • Gyuszopapa
    Üdv a klubban.