World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És sajnos szót is fogadtak neki<#wilting>#wilting>
Gondolom volt valami terve,csak nem jött be<#idiota>#idiota>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Nagy kaliberű he lőszerrel jutalomfalat.
M40-el egy lövéssel hármat csaptam meg szikla mögött.Igaz csak az egyik sebződött de stunt kaptak.
Főleg mikor gold lőszerrel pattan Type 4-ről és menekül mint a mérgezett egér,megvan a nagy ágyú végre type 4-re,ha mellé lövök akkor is kap vagy 300-at.De ha telibe akkor repül.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.11.19. 18:23:24
Szerintem próbáljátok ki.
The Matrix has you...
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Érdemes Live nézetre váltani akkor gyönyörűen látszik.
F
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
Mondjuk nem értem benne a logikát. mert ha szemből lövöd, akkor sem ér tank testet mégis sebez ? Akkor ez hogy van ?
Ha megnézed a görgő azon részét lövöd meg ami kilóg a test mögött. Leszeded a láncot de a lövedék elmegy a semmibe nincs mit sebezni.
10 centivel beljebb lövöd akkor már sebez ott még pont nem.
F
Kv2 bement a ház alá ahol az átjáró van azt gondolta kijön meglő és majd visszavonul,jah,ellőttem az első láncát oszt ki csontoztam.Kv1 csapattársa amikor láncolva volt próbálta kitolni,ami ment is de addig nem ért ki hogy rám tudjon lőni,de ő is megkapta a magáét.

Akkora gyökérségek vannak benne hogy csak na.A mai nap legjobb poénja hogy Sheridant le akartam duplázni,végül is sikerült,de type 5 ágyúja lepattant toronyról és ellenséges T95-öt sebezte.<#idiota>#idiota>
Mert bementem a kemperek közé jah.
Nyugodt és higgadt faszi vagyok, de ez most kibaszta a biztosítékot. Hol lehet reklamálni ?
Utoljára szerkesztette: viper07, 2017.11.18. 21:07:27
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
angelus1991ster.blogspot.hu
De nem vagyok benne biztos hogy kell.
Ma Bc12-vel szemből kilőttem egyet,ő meg ellőtte a láncom,na ez viccnek is rossz.
Wz111 1-4 Jagdtiger és jagdtiger 8.8 szemből szépen ment neki.
Artyval meg atom mázlim volt,pont akkor tolattam vagy mentem előre mikor rám lőtt így mindig mellé,csak a láncom sárgult be.
De asszem meg kéne neki venni a jobbik motort,mert azt még nem vettem meg,csak a stock van neki.<#vigyor>#vigyor>

Bár asszem hagyom a motort a csudába,az sok xp.De most hátrány volt hogy hátul kullogtam.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.11.18. 13:59:42
Erre kiírja a játék hogy T34-be 773-et sebeztek a felderítésemnek köszönhetően.
Nem is láttam T34-et.Nézem térképet T34 a pálya közepén van kb,rá sem láthatok.Mert az utcában állok ami nem is arra néz,végül 1310 spot sebzésem lett.<#hehe>#hehe>
Jah Prém Fv-vel voltam.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.11.18. 13:32:41
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Úgy sem volt nagy.
De kaptam valamit.

240 volt a sebzése nerf előtt 5-ös tárral. Most egy szemét lett.
Nem volna rossz,dupla csöves cuki arty.<#whatever>#whatever>
Már évek óta hisztizel a vacak huba meg töhötöm kevés lőszere miatt.
Témalehetőségek közé be lehetne tenni hogy miért kevés az álmos meg előd lőszere.
Miért nem kérsz nekik 500 miliméteres páncélt meg 15000 millis halálcsillagot végtelen lőszerrel 0 töltés idővel?
Ha már itt vagyunk akkor miért nem nevezik át a Tas-t valami magyarosabb névre?
Vas-u-tas.
Végül is vasból van,utas is van benne meg tas is.<#idiota>#idiota>
De akkor már én kérem az ikercsöves ruszki artyt aminek 250 milis lövegei voltak.<#szeret>#szeret>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.11.18. 09:43:01
175 penes ágyú 225 sebzéssel 3 lövedék a tárban ami 25 másodperc alatt tölt újra,ehhez 900 hp és T8.
Nerfelték a látótávolságát,a löveg szórását és célzás idejét.
Ezt a kis fost meglövi egy T9 nagyobb tank darabjaira hulik.
Prém lőszerének 215 penje van,mire megy vele T10-ben?
Egyébként az FV 183-al igen jól fognak járni, akiknek megvan... az ammo kapacitás felmegy 20-ra omg. 😄
Tetszik ez az uj pálya is.
Lehetett volna jobb is a kör,de valamiért egyszer csak kilépett a játék,mire visszaértem már kiszedtek<#lama>#lama>
Mikor kiszedtem az Fv4005-t az ojjekt140 rám jött,de a 6.3 töltéssel nem számolt<#idiota>#idiota>
Mondjuk szerencsétlen Fv td 838at kapott He-vel<#hehe>#hehe>