A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Attól függ, hogy játszol... Repair 2.-nak (első ugye bia mindenhol, 2. commanderen 6. érzék), ha aggresszíven, ez esetben venti helyett gld-t és vert stabot raknék rá a minél gyorsabb és pontosabb célzásért. Ha kevésbé aggresszíven, akkor repair helyett 3.nak commanderre sit. awareness, bár sokkal jobb úgysem lesz a látótávolsága, csak majd reconnal együtt. :-D Ekkor már mehet venti gld helyett. Nálam legalábbis így van, aztán mégis aggresszíven játszom vele. :-D
Távcsövet én max tárasokra szoktam rakni, vagy lightra. :-)
---
Nekem WZ kivételével (még <100k xp kell) a 4 másik 10es light , type 5, pz 7, amx 30b vár megvételre, no meg o430 II, meg az emil 1. A többiben is 8-9. tierben járok, ami nincs meg, még 5 fa. A maradék ki van mind fejlesztve, 374/386. :-D
---
Végül a WZ 5-re vettem rammert a bondokból. :-)
Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.02.19. 16:02:43