World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nyilván ez egyszeri és megismételhetetlen volt, amúgy úgy hoztuk le a meccset, hogy az ellen top3 tankja engem lőtt a dombok mögül, és 1-2 tank volt a városban, így a mieink simán áttörtek és nyertük a meccset.
Azóta egyszer KV-5-el próbáltam ezt, kb 20 mp alatt lőttek ki. <#nevetes1>
Ha hülye az ellenfél, akkor tovább is tudnak ott élni, bár az igaz, hogy nem sűrűn látok heavy-t azon a részen 😊 vállalkozó szellem feltámadt és úgy tűnik bejött neki ez a taktik..van ilyen.

Egyébként mindennek megvan a fordítottja is, mert Nekem volt már olyan is, nemegyszer, hogy felderítettem egymás után a tankokat a társak meg basztak lőni őket...pedig volt közte olyan ami tisztán látszott, csak mondjuk ahhoz kellett kicsit kockáztatni is és nem csak fedezék mögül lőni...

Magam részéről mindig arra hajtok, hogy minél többet sebezzek az ellenfélen, főleg top tier-ként, de még ha light-al vagyok és látom, hogy kurvára nem jól mennek a dolgok, akkor inkább beavatkozok és felspotolom saját magam egy-két lövéssel, csak legyen már látszatja is ennek a mókának. Ha vesztünk is, a saját részem megtettem, úgy érzem.

The Matrix has you...

furi, amikor én játszot, akkor csapatonként van 4-5 LT, nehéz elképzelni hogy egy sem akar menni felderíteni.Ha Top tierként mentél Lakevillen középen, akkor ki volt a városban? Nehéz tanknak ott nincs helye, mert lehet h szereztél 5k lepattanót, de max 1 percig élnek ott tankok.
Az a vicces, hogy én múltkor Mauschen-nel kaptam Lakevillen scout medált, elindultam középen és kész. A vége 5000 lepattintva,Steel Wall meg Scout medál<#buck>
Gyere velem,én szoktam kapni Is7-el meg tpye 4-el felderítőt.<#buck>
Is7-el úgy szoktam rohamozni mintha lightban ülnék,padlógáz és pucoljatok gyökerek.<#smile>

Én a legnagyobb problémát abban látom, hogy a játékosok nagy része úgy félti a tankját, mintha elveszne a tank, ha kilövik.
A vesztes meccsek nagy százaléka ott megy el, hogy azok a játékosok, akiknek az lenne a dolga, hogy támadjanak(jellemzően a heavik és a erősen páncélozott TD-k) egyszerűen nem csinálnak semmit. Elmennek a pálya egy jól bejáratott pontjára, ott megállnak és várják a csodát.
Az a vicces, amikor látja az ember, hogy a mi oldalunkon 5-6 tank toporog, szemben meg van 1-2 ellen, és képesek 4-5 percig ott állni és szarakodni.
Jó múltkor volt egy ilyen esetem, annyira tipikus volt, hogy benne maradt a fejemben.
Malinovka, normál csata, északi oldalon kezdtünk. A vizes oldalon nálunk 2 tier 8 heavy és egy med, meg én, a tier 6 svéd TD-vel.
Szemben 1 db VK10001P állt a kis domb mögött és onnan ugrált elő. 2 percen keresztül írtam a "csapattársaknak", hogy rohanjuk le , mert nincs ott senki más, mert mindenki a hegyen van. Nyilván nem mozdult senki, tehát nekem, a papír TD-nek kellett vezetnem a rohamot.
És lőn, átrohantam, mögé kerültem, belelőttem vagy kettőt, elhaláloztam, de addigra a tökölők is átértek és kilőtték az ellent, elfoglalták a bázist és nyertünk. Voálá, ilyen egyszerű játék a WOT.
Sajnos legnagyobb probléma a játékosok 0 játékismerete.Pályaismeret 0 járműismeret 0.Ha top tierként bejön 7es csatában egy T 28 HTC vagy egy Oni kész vége van a világnak.Képtelenek ellenük harcolni.Símán el tudom hinni hogy jórészük azzal sincs tisztában hogy vannak gyenge pontok.Olyan játékosok is vannak ezerszámra akik klánban játszanak kómában fekvő állapotukban.Ránéztem egy-két ilyen klán játékosaikra hát totál életképtelen volt nagy részük és ezek tanítják egymást a hülyeségekre.Nemhogy fejlődnének egyhelyben topognak.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

HTS s3rg1nh00
mostanában valahogy felettébb elkeserítő lett a játék a csapatok leosztásában,4 napja reménykedek egy normális valamiben de az átlag 13 csatából 4 win,ma 10-ből 2 asszem...és a kreditszorzókkal is mókoltak,régen a saját hp felének lesebzésével simán megvolt 20k kredit vesztes csatában is t8 prémmel,ma saját hp sebzése alatt simán mínuszosok a körök,ennyit a drágán vett prém tankokkal való kib@szásról...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Dehogy piszkálom, de a zero sebzés (lövés nincs) 500-700m mozgás azért kicsit idegesít.
Mi a tökömért játszanak? A tankokat a garázsban is nézegethetik...
Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2017.11.13. 22:24:36
joe662
Szerintem csak a Leviatant várják,ne piszkáld őket<#hehe><#idiota>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Csak egy példa: rendszeresen vagyok top sebző + felderítő T8 csatában... 59-16 szutyokkal.
Mind vereség. A győzelmet a hármas polák platoon jelenti, ami ravaszul befoglal 70-130 sebzéssel.
Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2017.11.13. 21:35:32
Én már jó ideje nem szarok be a játékosállománytól, nem tudnak meglepetést okozni. Az agyamat sem baszatom fel, a napi második bukónál alt+f4-el távozok. Napi 2 bukóval is megvan időre az FV, így inkább vigyázok az egészségemre.

"...de addig elleszek itt a sarokban a top tier prémmel"
Beszarok az új szláv mozgalomtól: "nem lövök, majd lesz valami".
kigyi
8-10 csatára jutott egy győzelem.... Én nem tudtam tolerálni a tegnapi szereplést...

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

De jókor jött ez a 15% leárazás a tier X tankokra. Megvettem az FV td-t, így 5200000-ből lesz két tier 10 tankom kövi peccsnél.
Vicces kis tank, kár, hogy nem vettem meg hamarabb.
joe662
A tegnaptól én is tartottam,de elég vállalható volt.Több mint 100k freeet sikerült összeszednem,az 5x nek és a boostereknek köszönhetően.<#hehe>
62%wr mellett<#wow1>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

kigyi
Én nem szoktam írogatni az ellenfélnek, ha kilőnek az az én hibám. Nekem a csapattársaimmal vannak gondjaim 😄
A hétvégén kritikán aluli csapatokba kerültem, vasánap olyan hihetetlen mélységeket sikerült átélnem a játékban, hogy már én is felidegesítettem magam, pedig alapjában véve haláli nyugodt ember vagyok.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Sherman0070
Amúgy tegnap oldottam fel azt az opciót, hogy írhassanak-e baráti listán kívül rám.
Háát jó ötlet volt <#idiota>

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

joe662
Engem valamelyik nap a Type46el küldtek el anyámba<#hehe>
Szegény Tigris2 nem bírta feldolgozni,hogy látatlanban filéztem ki<#idiota>

Sherman0070
T-43al elég sokszor voltam top tier és akkor ütöttem is mindent vele. Lehet nem tetszett neki, hogy szar tankban adtam. 😄

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

ROMOTO
Top tier MM szépségei...<#nyes>
Sherman0070
T43-al játszottam ma. 😄
Lehet a statisztikáim szúrták a szemét. 😄

ROMOTO
ahogy nézem kb. szabad fordításban:

5 tierben te vagy a jani mi?

dögölj meg mint egy koszos kutya te teleszart pöcegödör

<#vigyor><#banplz>

Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.11.12. 19:03:26
Sherman0070
Nem tudom ki ez (csatán belül nem láttam ilyen nevűt)
Valaki tudja fordítani mit mond? 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Sherman0070
Ez de rohadt jó. 😄
Most lett meg a T44 és jött ilyen kis segédlet. 😄

Sherman0070
Bat ághoz azért kellett free, löveg, motor, lánc egyiken sem volt meg.
Majd legközelebb így farmolok akkor free-t. 😄
Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2017.11.12. 18:19:01

Nem mondod, hogy arra az ágra költöttél free-t?! Bárhogy is nézem a Bat AP-n kívül másra nincs értelme költeni, de még az is kérdéses. A T54-re jelenleg ~83k kell, hogy használható legyen (torony+löveg), az sem nagy dolog, pláne egy 5x hétvége után, amikor simán 15k free-t össze lehet farmolni nem egész hétvégén tolva, sőt, ha van reserve-ed, akkor a 20k sem lehetetlen. Csak, hogy ne kelljen még1 postot írnom. Egy átlagos 5x győztes csata legyen 7500xp, abból 375 free jön, ha csak 15 tankot viszel, akkor is ott van 5k. Régebben minden 5x hétvégén minden tankomra amin volt legénység megcsináltam az 5x-t. Lett is 834k free-m pár hónap alatt.
Én múltkor véletlen elköltöttem WoT free xp-t WoWp-ben.
Elfelejtettem hogy közös.

Jah ezt nézzétek,eszement voltam Fv-vel gondoltam ha már ilyen gyors akkor kamikazee.<#idiota>
Su 152 és st emil lőtt rám de sérülés nuku és a játék sem érzékelte,jpanther el sem talált.Arty tudott sebezni csak.
Fogadok ha ésszel játszottam volna és nem durrbele egyedül td-k közé szét lőttek volna,de a játék úgy gondolta ez úgyis hülye hagy legyen jó napja.<#vigyor>
A jelentésben sincs benne a találata a su-nak.
http://kepkezelo.com/images/ollxlcg29tveex19veys.jpg

Arty leugrott előlem a tengerpartra bele a vízbe,én meg utána hogy majd rammolom,erre kilőtték alólam mielőtt ráestem volna.<#bohoc>

Sherman0070
B-C25t ág. 6-osról felhúztam 10-esre egy héten belül.

Miért nincs? Hová költötted el? Én nem tudok vele mit csinálni már egy ideje.
Sherman0070
+100k free exp a T-54. Annyim bocs de nincs.

Ti mit csináltok a free xp-vel, ha nem a tankok moduljaira költitek el? Miért kellene mindig minden tankot végig stock állapotban húzni, ha ott a rengeteg free xp?
Sherman0070
Sajnos a 9-esek elég drága dolgok xp alapján.
Már félek előre mi lesz velem a T-54 húzásánál.
Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2017.11.12. 17:28:44

Jó móka a Type 4,ha a csapat nem totál agyhalott,csak az ágyúja nagyon sok xp,a második ágyúja meg egy rakás szar még,majd a harmadik lesz a jó.De még 30k xp.

Elfogadta nekem.
De persze sokra nem megyek vele.
Győzelem!
Csata: Erlenberg
Járművek: Type 4 Heavy
Szerzett tapasztalat: 2 833
Szerzett kredit: 13 458
Nem láttam semmit,ez tetű dombos talajon megy vagy 10-el,is7 S conqueror meg csupa gyors heavy volt,majdnem lófingot sem láttam.Csak egy type 5-öt tudtam kilőni,mert az is csiga volt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.11.12. 17:25:07

Sherman0070
Nem fogadja el.

Sherman0070
Amúgy a gold nem sokat ér a japán tehén ellen. Viccesnek tűnhet de ha nincs 330 alap átütésed azt a dagadt szart nem fogod sokszor belőni szemből. 😄

Sherman0070
Papír FV TD-vel próbáld. RNG robbanó prém lőszere van. Ha a játék úgy akarja minden bemegy azt simán meglesz neked az a 8k sebzés.

Nulla ész + gold ammo=Acélfal. <#mf2>

Jó lenne ha már meglenne a jobbik ágyú rá.

ROMOTO
<#eljen><#vigyor1>
T49 még zombi tudású legénységgel is szereti a skorpiót.<#idiota>

ROMOTO
Az obj.263 ágat is megvariálják, a mostani 10 es megy tier 9 be és így tovább lefele, a mostani tier 7 es asszem kuka vagy prémium lesz. Korábban linkelt 10 es tierbe egy agyonpáncélozott med dinamikájú masztodon kerül nem túl nagy alfával.
Hallod amikor bejött eszement jó volt,ugye ez volt az első forgó tornyos,akkor még gyorsabban is forgott a tornya,néha majd le estem a székről röhögéstől mikor az ellenséges med oldalamba akart jönni mert azt hitte onnan nem tudom lőni,meg látta fordul a torony menekült mint a mérgezett egér.Nem egyszer inkább vízbe vagy szakadékba ugrottak előle.<#vigyor2>

ROMOTO
Én nem mondtam hogy szerintem a legjobb, sőt szerintem is manapság már elavult konstrukció, de régebben elég népszerű volt a lila statosok között. A srác a forgó tornyot mondta előnynek és azt hogy gyakorlatilag heavy tank, de ezt régen is tudtuk, meg is lepődtem hogy ezzel példálózott.
Én megmondom hogy miért,már évek óta a garázsban alszik,nulla camo,lassú,lassan tölt,szemből belövik,a tornya alig fordul el.Ha messziről tud szikla mögül sniperkedni jó,de az ágyúja bár papíron pontos olyan lepattanókat és mellé lövéseket tud csinálni hogy a hajad égnek áll.Régen mikor még t6 tankokkal is összedobott mm azokról is hajlandó volt lepattanni.Nagyon régen volt pár pálya mai nagyon feküdt neki.De azokat vagy ki vették vagy elcseszték.T30 jobb nála fényévekkel.

Az E4 messze a legrosszabb TD, itt egy összehasonlítás, hogy miért
Jah ha valaki csinál T49 egy klassz Kor reskint vevő vagyok rá.De EBC is járjon hozzá.Mobilon nincs smile. 😞

Mi a lekváros bukta.
Aszittem orosz.
Ránézésre olyan mint a szarmata.

tigrincses
Ez egy modern lengyel tank, miről beszélsz?

╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®