418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Nyugodtan rakd fel,ha esetleg nem jönne le,akkor állítsd vissza a windózt tegnapra 

-
suba53 #401797 Nem arra, hanem most a Grand Extravaganza esemény során kapott három darab négy évszakos álcafestésre.
Az már kiderült, hogy ez úgy három, hogy a csőre, toronyra, testre is megvan, és úgy négy évszakos, hogy minden pályán ugyanaz az álcafestés lesz a tankon.
Azt remélem hogy ez is le-fel pakolható, de biztosra szeretnék menni, nehogy rajta ragadjon egy később eladandó tankon.
A játékban meg erről infót nem nagyon találtam. -
pett3rson #401796 Ha arra gondolsz amit a legutóbbi, éles Rangsorolt csaták után kaptunk, azt lehet cserélgetni szabadon. -
suba53 #401795 Sziasztok!
Az az álcafestés, amit most kaptunk az szabadon feltehető, levehető a tankokról?
Vagy örökre vasalva arra, amire először felteszed? -
pett3rson #401794 Nemtom, nekem annyi tapasztalatom van, hogy ha szarul állok hozzá, csak úgy puffneki módon játszom akkor szar lesz a meccs is. Ha meg kicsit koncentrálok leszarom, hogy éppen vesztettünk, adott tankkal jól mentem, akkor jó érzésekkel szállok ki a buliból. Többre nem figyelek már.
Nagy ritkán akadnak normális, sőt szuper csapattársak. Volt olyan aki meccs után rám írt és elnézést kért, mert nekem jött, miközben Ő halt bele...mindketten hibáztunk, de ha éppen olyan ember, akkor el is küldhetett volna a picsába. Meg van más pozitív példa is, de persze az agyhalottak többségben vannak, még az a szerencse, hogy ilyen a másik csapatban is van. Azokat egész jó levadászni :DDD
Nálam nagyon sok múlik a hozzáálláson. Rengeteg olyan példát tudnék sorolni mikor már feladtam magamban, le is álltam a tankkal, hogy kilőjön az ellenfél, mert nem jött össze amit akartam...aztán nem történt semmi, gyorsan odakaptam az egérhez, durr és sikerült kilőni...szal...good RNG -
Semmit sem változott. Ugyanolyan meccsek vannak, mint voltak eddig. -
Plata #401792 Én 1.0 óta alig játszom.
Az eventet is kihagytam.
Nagyon odabasz az hogy a csapat folyton botból áll. -
tutyimutyi2 #401791 Meddig elérhető sandbox-on a battle royal? -
pett3rson #401790 Szerintem is inkább emberfüggő, nekem speciel a nehéz tankok a kedvenceim...
Igazából mindegyikkel lehet játszani, csak van amivel kurvanehéz :D -
Sir Charles #401789 Hát azért hozzáteszem, hogy a VBAddict szerint tier 6- ban és tier 7 ben többen duhajkodnak, mint tier 10 ben.
"ez a helyzet egy 7 éves játékkal hogy mindenki túlesett a tankhúzáson vagy nemigen húz új ágat hogy szopjon, vagy xp boostal letudja a grindet"
Ezt csak a saját accodra igaz. Bátyám 5 hónapja játszik, nem túl sokat naponta, tier 4-5-6-nál jár különböző nemzeteknél.
Stat -
Népi megfigyelések level 99 mester szint 
-ha a játék elején fekete füst jön a jármúból tuti bukó a csata
-
Simulacrum #401787 Van benne igazság, de egyrészt most a ToT-ban light ág van, nyilván sokan játszanak velük, másrészt Twitch streameket nézve úgy látom, hogy a jó játékosok tudnak érvényesülni a nehéz tankokkal is.
A 3-5-7 tényleg átgondolandó, mert a top3 dönti el nagyrészt a csatákat és ott nagyon nem mindegy milyen szintű játékosok állnak a két oldalon. -
Már volt róla szó hogy hiába az új MM, mindent tiret felránt mert alul nincs sok játékos és nem hajlandóak hosszabb várakozási időt kreálni a wg-sek, ha bemégy tier 1 be akkor még így is percen felül várakoztat hogy betegyen 10-10 tankot oldalanként...ez a helyzet egy 7 éves játékkal hogy mindenki túlesett a tankhúzáson vagy nemigen húz új ágat hogy szopjon, vagy xp boostal letudja a grindet és tier 8-10 ben duhajkodik, amíg kb. játszhatatlan a tier1-7 és nincs várakozási idő, addig azt a keveset be fogja rántani a nagyokhoz, pláne ha med, light... -
Regisztràlni kell,majd hozzàrendelni a wot fiókot,mint az xvm-nél.Progit letölteni,megadni neki a wot msppàt,és kész.:-) -
Angelus1991ster #401784 A ház/sziklafalra való felcuppanás a legröhejesebb. A felborulások nagy része emiatt van. Aztán a fal mellett oldalra esve maradhat a csata végéig a tank, segítségért kiáltva. A szar fizika miatt egy talpraállító mechanizmust is bevezethetnének, vagy csak javítsák ki. És ne legyen több pókemberes mutatvány.
Csata leosztás 3-5-7 mellett lehetne 1-3-11 és/vagy 2-2-11. Kicsit jobban megírhatnák ezt a formulát vagy mit.
Bár ennél a cégnek nevezett valaminél úgy látszik csak a grafikai és zenei részleg dolgozik 99%-osan, a többi csak mereszti a seggét és naponta beír vagy 5 karaktert aztán műszakvége...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Persze ha a szíriuszi tankok staccát kijavítanák, leszarnám a többi problémát... -
Nem ezt ígérte anno a WG az új mm-el...
akkor halt meg a játék fun faktorja teljesen -
Új mm óta sajnos. -
Hogy működik ez az oldal? :D -
ozbom #401780 Én már nem játszom a játékkal. Belefáradtam ezek miatt. Inkább csinálok mást. -
yossarianHUN #401779 Egyébként a T6 mikor lett véglegesen ilyen T8 free food tier? Pár napja írom a csatáimat VK3001P-vel, mert gyanús volt, hogy irtó sokat vagyok T8-ban, gyakorlatilag a csatáim túlnyomó többsége ott zajlik. Így néz ki most a sorminta: 8-8-7-6-8-8-7-7-6-8-8-6-7-8-6-8-8-6-8-8-8.
Ez százalékokra lebontva közel 60% T8, 19% T7, 21% T6. Én érzem a legnagyobb nosztalgiát a 4 tieres MM iránt, de ott legalább az ember kb. annyit volt top tank, mint a lista alján. Amit a rendszer fél kézzel elvett, visszaadta a másikkal. Ez így most viszont elég unbalanced. -
Szerintem 3 dolgot kéne rendbe rakni végre
Tier 8 MM- szinte az émelyítő hányingerrel egyenlő az állandó tier 10 főleg a "régi" tier 8-as tankokkal, már a prém tankos farmolástól is elmegy az ember kedve mert egy cseppet sem szórakoztató.
3-5-7 -es leosztás, ez is egy nagy kalap fos ha kapsz 2-3 agyhalottat fölülre akkor lefosod a bokád hogy esélyed legyen.
Vagy több weakspot az op szarokra vagy a szórást vegyék vissza a régi szintre és akkor talán kevesebb lesz a sírás a goldammó miatt is.
(meg néhol a tankok fizikája is siralmas, felmászik a ház falára , a sziklák csúszósabbak mint a jég , és a kedvencem a rosszul modellezett sarkok amik benyelik a lövéseket.) -
ozbom #401777 El kell engedni a játékot. Keresni kell más elfoglaltságot. Ha csak idegeskedsz nem éri meg. -
Én ebben csak azt találom elkeserítőnek, hogy ezek még el is hiszik magukról, hogy jól játszanak, pedig csak a legnagyobb önámítók, akik csalással érik el a "sikert". El tudom képzelni, hogy a való életben is mindenki hátán, minden áron keresztültörtetnek, csak , hogy nekik jobb legyen.Aki egy játékban nem tud becsületes lenni, (ahol semmi tétje nincs a győzelemnek, legfeljebb az egója, amit fényeznie kell a kisebbrendűségi komplexusa miatt.) az milyen lehet a komoly dolgokban? -
Megamax #401775 Nem tudom miért csodálkoztok ezen, a játékosok nem játszani és élvezni akarják a játékot hanem minnél gyorsabban tullenni a csatákon és ezért megtesznek mindent. Orulok ha van pár csata ami 5 percnél tovább tart de már nem éri meg koltenem prémiumra sem ez már nem élvezet. Amint páncélba utkozik valaki már tolti is a goldot , ( ez jellemzo a normál játékosokra) a "jó játékos meg sem probáll normál loszerrel loni. Mivel szar a netem ezért nem tudok streamelni de mikor az IS2 es valagára a Type 64 goldot tolt az elso lepattano utánn az már vicc. Vagy a KV-85 az oldalamrol lepattan de a második lovedék már szintén gold. Ha nem koltottem volna olyan sokat a játékra már rég otthagytam volna (meg ha lenne hasonló játék) -
Most nézem, hogy a 2. meccsről írtad, amire válaszoltam. Az IS-7 volt elöl, csak miután kapott a dombról kettőt, gyorsan visszavonult, a többiek meg kihaltak mellőlem. Én meg ugye, a Type-al a 15km/h-s valódi sebességemmel nem igen vagyok alkalmas a visszavonulásra. De tökmindegy lett volna, mert már a seggünkben voltak vagy öten. Nem tudom, van -e Japán Heavy-d, de az a helyzet, hogy a meccs elején , muszáj elindulnod valamerre, különben neincs időd beleavatkozni a csatába, mert vagy mindenki kihal, mire odaérsz valahová, és hiányzik nekik a tűzerőd, vagy kiirtanak minden ellenfelet, mire lőhetnél egyet. Arról nem is beszélve, ha a felvonulási útvonaladon elfoglalja a pozícióját az ellenfél, te már nem mész sehová. -
Tegnap este egy streamet nézve kicsit elgondolkodtam a dolgon, régen még nagy kunszt volt az ha egy medium gyors(kivéve a Centurion sorozatot meg ha jól emlékszem a Patton is "lomha" volt), kb tudtad kikre számíthatsz bizonyos pozíciókba mikor odaérsz számolva a pofonokkal, de amióta a TD-k(Grille , Skorpion , Obj variánsok) ,sőt néhány Heavy(obj 257, Wz-111-5A) is be tud érni olyan helyekre ahova régebben csak lightok meg medek azóta felboult az egész, Grille15 első nerfeletlen verziója olyan helyekre ért be,hogy ő fogadta 750-es puszival a spottereket, most meg itt van a Obj 268 V4 , hiába 0.4-es az ágyú szórása ha bele tud mászni bárki arcába miközben röhögve pattintgat és feltart egy egész oldalt. Talán vissza kéne egy kicsit venni a sebességből, mert szépen lassan eltűnik a "kasztokra" jellemző egyediség.
Vagy mindenki rongyolhasson 55-60-al legyen páncélja és legyen minimum 490-es alfája, hangyafasznyi weakspot valahol a bal bokája mögött és győzzön a legjobb. -
IS-7-ünk nem volt, szerintem az IS-4-re gondolsz, de nyílt terepen nem élsz meg Type-4-el az artyk miatt, (láthatod a következő képen). Egyébként, nem mentem sokat előre, inkább oldalra. Ezt a mapot még amúgy sem igazán ismerem, amióta átalakították. De a lényeg a lényeg, néha olyan érzésem van, mintha kivették volna a játékból a normál lőszert.
Utoljára szerkesztette: voivod32, 2018.04.02. 13:01:03 -
1. képen én tuti E6-ban kezdtem volna, magaslat, is a weakspotokat jól el lehet ott rejteni a szemben lévőktől, mégha a várost bukjuk is.
2-3. meg te mentél előre, mikor az IS-7et kellett volna előre engedni. Ha nem megy, akkor te sem mész, ilyen egyszerű. Nem mindig csak a támadás, támadás, aztán nyilván a fail. -
Nem, az okozza, hogy az a csapat veszít, ahol több a nehéz tank, mert lassabban töltenek és mozognak mint a lightok, azok viszont golddal bármit átütnek, és sokkal gyorsabban töltenek. Egy rakás fos az egész Nem is értem, miért nem veszik ki a heavy tankokat. Ja, de . Kell a sok HP a sok, olcsó sikerélményre vágyó, goldfosó kis buzinak, akik így folyton tolják a prémium accountot, mert másképp nem lenne pénzük DRÁGA LŐSZERRE! -
" Játék" nehéz tankkal.Ez két, egymást követő csata volt, de bármelyik lehetett volna. Aki szerint ez rendben van, annak szerintem , valami gond van a fejével.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: voivod32, 2018.04.02. 12:09:23 -
Simulacrum #401768 Nemrég kezdtem újra játszani és ahogy régen is most is úgy látom, hogy a hétvége okozza ezt a nagyon aránytalan meccsek sokaságát. Hétköznap sokkal jobb csatákat lehet játszani. -
Pedig már itt totyorgok az ATM-nél 
-
:( A matyar levijatán nem eladóóóó... -
Leviathan a shopban:-DD 
Már csak a WtfE100 miatt is megveszem
Utoljára szerkesztette: joe662, 2018.04.01. 22:41:10 -
Damn, a pillanat, amikor rájössz, hogy tegnap 25 wint letoltál 430U-val anélkül, hogy egyszer is figyelted volna a missiont: 8k dmg (egyéni/szakasz)... volt azért 7k feletti dmg is bőven. T_T -
Ha valakit érdekel a stat buzgárkodás Wot Numbers már van Wn9 is 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
75% wr-je van ma,mit akarsz még 
-
pett3rson #401761 jujujujjujjjj, ez már nagyon beteg...220-nál is több tank és ilyen statok..áztákibeba****kérem kapcsolja ki...
ööö, volt klántag is...öööö
Utoljára szerkesztette: pett3rson, 2018.04.01. 20:45:41 -
Ehhez az Extravagànyos àlcafestéshez mit kell csinàlni,hogy megkapjam?
Vagy ide màr több kell 40valahàny bélyegnél?:-D -
2100 csatája van, ebből még lehet akármi is, ha lenne 20.000 csatája azt mondanám jogos amit mondasz. Nekem hozzá volt szerencsém top tierként, na itt már vannak bajok.