World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azóta egyszer KV-5-el próbáltam ezt, kb 20 mp alatt lőttek ki. <#nevetes1>#nevetes1>
Egyébként mindennek megvan a fordítottja is, mert Nekem volt már olyan is, nemegyszer, hogy felderítettem egymás után a tankokat a társak meg basztak lőni őket...pedig volt közte olyan ami tisztán látszott, csak mondjuk ahhoz kellett kicsit kockáztatni is és nem csak fedezék mögül lőni...
Magam részéről mindig arra hajtok, hogy minél többet sebezzek az ellenfélen, főleg top tier-ként, de még ha light-al vagyok és látom, hogy kurvára nem jól mennek a dolgok, akkor inkább beavatkozok és felspotolom saját magam egy-két lövéssel, csak legyen már látszatja is ennek a mókának. Ha vesztünk is, a saját részem megtettem, úgy érzem.
The Matrix has you...
Is7-el úgy szoktam rohamozni mintha lightban ülnék,padlógáz és pucoljatok gyökerek.<#smile>#smile>
A vesztes meccsek nagy százaléka ott megy el, hogy azok a játékosok, akiknek az lenne a dolga, hogy támadjanak(jellemzően a heavik és a erősen páncélozott TD-k) egyszerűen nem csinálnak semmit. Elmennek a pálya egy jól bejáratott pontjára, ott megállnak és várják a csodát.
Az a vicces, amikor látja az ember, hogy a mi oldalunkon 5-6 tank toporog, szemben meg van 1-2 ellen, és képesek 4-5 percig ott állni és szarakodni.
Jó múltkor volt egy ilyen esetem, annyira tipikus volt, hogy benne maradt a fejemben.
Malinovka, normál csata, északi oldalon kezdtünk. A vizes oldalon nálunk 2 tier 8 heavy és egy med, meg én, a tier 6 svéd TD-vel.
Szemben 1 db VK10001P állt a kis domb mögött és onnan ugrált elő. 2 percen keresztül írtam a "csapattársaknak", hogy rohanjuk le , mert nincs ott senki más, mert mindenki a hegyen van. Nyilván nem mozdult senki, tehát nekem, a papír TD-nek kellett vezetnem a rohamot.
És lőn, átrohantam, mögé kerültem, belelőttem vagy kettőt, elhaláloztam, de addigra a tökölők is átértek és kilőtték az ellent, elfoglalták a bázist és nyertünk. Voálá, ilyen egyszerű játék a WOT.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Mi a tökömért játszanak? A tankokat a garázsban is nézegethetik...
Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2017.11.13. 22:24:36
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Mind vereség. A győzelmet a hármas polák platoon jelenti, ami ravaszul befoglal 70-130 sebzéssel.
Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2017.11.13. 21:35:32
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Vicces kis tank, kár, hogy nem vettem meg hamarabb.
62%wr mellett<#wow1>#wow1>
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
A hétvégén kritikán aluli csapatokba kerültem, vasánap olyan hihetetlen mélységeket sikerült átélnem a játékban, hogy már én is felidegesítettem magam, pedig alapjában véve haláli nyugodt ember vagyok.
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Háát jó ötlet volt <#idiota>#idiota>
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Szegény Tigris2 nem bírta feldolgozni,hogy látatlanban filéztem ki<#idiota>#idiota>
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Lehet a statisztikáim szúrták a szemét. 😄
5 tierben te vagy a jani mi?
dögölj meg mint egy koszos kutya te teleszart pöcegödör
<#vigyor>#vigyor><#banplz>#banplz>
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.11.12. 19:03:26
Valaki tudja fordítani mit mond? 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Most lett meg a T44 és jött ilyen kis segédlet. 😄

Majd legközelebb így farmolok akkor free-t. 😄
Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2017.11.12. 18:19:01
Elfelejtettem hogy közös.
Jah ezt nézzétek,eszement voltam Fv-vel gondoltam ha már ilyen gyors akkor kamikazee.<#idiota>#idiota>
Su 152 és st emil lőtt rám de sérülés nuku és a játék sem érzékelte,jpanther el sem talált.Arty tudott sebezni csak.
Fogadok ha ésszel játszottam volna és nem durrbele egyedül td-k közé szét lőttek volna,de a játék úgy gondolta ez úgyis hülye hagy legyen jó napja.<#vigyor>#vigyor>
A jelentésben sincs benne a találata a su-nak.

Arty leugrott előlem a tengerpartra bele a vízbe,én meg utána hogy majd rammolom,erre kilőtték alólam mielőtt ráestem volna.<#bohoc>#bohoc>
Már félek előre mi lesz velem a T-54 húzásánál.
Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2017.11.12. 17:28:44
De persze sokra nem megyek vele.
Győzelem!
Csata: Erlenberg
Járművek: Type 4 Heavy
Szerzett tapasztalat: 2 833
Szerzett kredit: 13 458
Nem láttam semmit,ez tetű dombos talajon megy vagy 10-el,is7 S conqueror meg csupa gyors heavy volt,majdnem lófingot sem láttam.Csak egy type 5-öt tudtam kilőni,mert az is csiga volt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.11.12. 17:25:07

Jó lenne ha már meglenne a jobbik ágyú rá.

Aszittem orosz.
Ránézésre olyan mint a szarmata.