A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Angelus1991ster #400547 "Most már ilyen erdőben lesz a tank és tábori körülményeket faragtak köré, nem garázst, de ott voltak a legények, fát vágtak, ültek a tábortűznél, meg ilyenek..hangulatos :)"
-ezekkel az NPC katonákkal a régi garázsba is vihetnének életet :) szerelnék a tankokat, káromkodnának :D stb.
"Mellette a többi, ahogy figyeltem a saját garázsodban lévő tankok"
- ha a sátor alattiakra gondolsz, szerintem azok is prémiumok. Pl. egy IS-2-t, egy SU-122S-t és egy T-54 mod 1.-et látok a sátrakban. a 4. tank meg ma egy Skorpion Gay. helyesbítek: ami speciálisként bennt van a shop-ban. A csata után egy Chrysler jelent meg.
", meg egy premium amire rá is lehet klikkelni, hogy beadja a tulajdonságait és mivel nincs meg akár meg is veheted. Jó kis basztatás, hogy mutogatja Neked a tankot, de nem mehetsz vele. Szerintem sokan bele fognak esni és növekszik a premium tankok eladása :) "
- nem akarom ismerni azt azt az alakot aki csak e miatt venne meg egy prémium tankot :D
de ilyen a Sabaton tankos event idején is volt :)
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2018.02.18. 09:28:53