banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• davidbog
    Jó másfél év kihagyás után gondoltam megnézem milyenek ezek a normál tornyos francia nehéz harckocsik, 3 (vagy 4?) éve annyira vártam őket.
    Free xp-ből kifejleszettem ezt az AMX 65t-t. Az első csata után egyből fejlesztettem free xp-ből a futóművet és a motort mert játszhatatlan volt. De igazából nem lett jobb. Hiába van 1100 LE-s motor benne olyan talajellenállást kapott (főleg soft és medium talajra) hogy úgy mozog mintha folyamatosan egy E-100-at vontatna. A DPM is nagyon rossz és a lövegek is lassan céloznak. Utálatos egy harckocsi, nálam ez a legrosszabb tier 8 HT. A régi önmagamhoz képest elég gyengén is játszok az igaz, de azért az elég durva hogy az átlagsebzésem közelében sincs a a harckocsi HP-jának. Jah, mondjuk lehet, hogy sokat segítene ha a csaták 80%-ában nem tier 10-ben kéne bohóckodni.

Szerintem jobb a játék mint régen volt. A premium lövedékek átütésén is változtattak, vannak új vantasy meg papír harckocsik, a HE legénység kiütése is új. Szerintem az SPG is kevesebb. Van egy csomó új beállítás a HUD-hoz. Volt valami olyan hogy a "történelmileg nem hiteles elemek elrejtése". Mondom persze bekapcsolom aztán örökre elsőtétül a képernyő a WoT-ban. De nem, kiderült hogy mást jelent. Meg harckocsikat is jó benne nézegetni, az előnézetes dolog nagyon tetszik.
    De azért annyira nem vagyok elragadtatva a játéktól, hogy visszajöjjek stabilan tolni. Egy kis tankos lövöldözéshez még jó, ha épp nincs más játék. Marad a hajós rész a fő online game.