banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• nemtudommivan
    Nekem azzal siralmas a játék. 41%-os vagyok vele. Anno pont ezért adtam el. Decemberben tudtam meg hogy jön a csere, akkor visszavettem, azóta játszok vele, de még egyetlen alkalommal sem adta be az 1750-et. 1500-1600 volt pár alkalommal, de azt is egy kezemen meg tudnám számolni hányszor.Győnyőrűen becélzom a papír szarokat, vagy a gyengébb pontokat és bemegy a láncba és 700-at sebez. Tegnap egy 10-es WZ seggel állt nekem. Megvártam a cálzást durr, és be a láncba. Hát mondom ilyen nincs. Vagy a másik verzió, hogy mire becéloznám alig marad hp rajta. AP-val sokkal sobban adja. Na jó , láncba azzal sem adja :) De ott találatnál legalább biztos az 1000+ sebzés. Is7 oldalába is 400 hesh fossal.... Na meg az a mozgáskultúra..... Mint egy beteg elefánt.
    Be is raktam szegény szerencsétlent tartalék üzemmódba, hogy ne is lássam