A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Játékon belül "Destroy internal modules or injure crew members, totaling at least X modules or crew members". És mellé Destroy Y vehicles másodlagosnak.
Én mindig feltételeztem, hogy ez periszkóp és lánc nélkül értendő... Megkeresném, amikor megcsináltam T-10el a küldit, de már nem tudom, melyik volt az. :-( Majd ha meglesz az O.260-as, és neked addig nem, akkor szólok. :-) Most úgyis a HT-k jönnek a 3x-ozóban, hátha sikerülni fog az 5 kill. :-)
Itt a T62a-s replay, de semmi extra, csak noobrape. Bár ma abból feltűnően sok van, O.140-el is Radleyt mentem, meg most amcsikkal is 3-6 killes csaták vannak. :-o Nagyon vissza fog még ez a fagyi nyalni. :-(
Ehhez az artys küldihez nagyon leadom a szintet, már lökdösöm őket, hogy meglegyen a 3x-os sebzés, aztán elég csak egyet kinyírni... Csak nem megy a win-survive. T_T
Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.02.17. 12:11:17