A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
endrodiz #400450 Na igen. Hat eloszor is, mi nem egy ligaban jatszunk khm. Nekem iszonyat nehezen ment az ismerkedes a T-44-el, de minthogy a T-43-al is es a vegere megkedveltem, ezt sem adtam fel. Nagyon ritkan jatszottam vele, igy nehezen tudtam csak kifullozni es jol el is b@sztam a statjat. Szep "sarga" stat volt. Viszont most a grind alatt sokat mentem vele, igy mar kezd kinezni valahogy, kerult ra 2 szep kis csillag es jelenleg k.rvajo tanknak gondolom. Es nem tudom, hogy az MM kivetelezik-e vele, ehhez mas tankokat is ugyanigy ki kellene vallatnom, de egy biztos: a WN8 csak ugy dzsal vele felfele!
Jelenleg 340 meccsem van vele es kb. a 310. kornyeken lett "elit" tank. Es meg megyek vele asszem 13 meccset, akkor lejon rola az alcafestek es a legenyek elo lesznek leptetve T-54-re. De mar most gondolkozom rajta, hogy nem adom el, hanem megtartom "Stat-karbantarto" statuszban.