418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
yossarianHUN #401638 Persze hogy nem lett jobb, a játékmenet majd akkor lesz jobb, ha a játékosok nagy része agyat növeszt, de erre szerintem ne várj tűkön ülve :) -
Rammsch31n #401637 Na kipróbáltam én is az 1.0-ás pöcs-t... a játékmenet semmivel nem lett jobb, max nem leszek olyan ideges, mert mindig van mit nézni 1 nap után is... -
tutyimutyi2 #401636 Vajon mekkora az esélye annak hogy az 1.0-val azért került be az olasz szűrő mert a wot hetedik szülinapja alkalmából egy 2-es vagy 3-as olasz prémtankot kapunk? -
yossarianHUN #401635 Azt már le se mertem írni, mert féltem, hogy lincselés áldozatává válok. Az mondjuk tényleg egy rettenetesen megtervezett map volt, de valahogy mégis élveztem játszani rajta. Csak meg kellett lapulni egy jó bokros helyen, és megvárni, amíg a sok kétbites low egymás torkának megy a puszta közepén, meg a kis szigeten :D Terített asztal.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2018.03.27. 17:11:51 -
Nekem még Komarin is tetsszett.
-
yossarianHUN #401633 Dragon's Ridge nekem speciel kicsit hiányzik. Portot is szerettem, sőt, még Pearl Rivert és Hidden Village-et is kedveltem. Mindenesetre szerintem nagyságrendekkel élhetőbbek voltak, mint az ilyen Pilsen meg Paris szintű fosmadványok. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Egér az már régóta tervben volt,csak mindig húztam az időt.Logitech G900 lett.
A csilivili világítás nem cél,mert azt alapból tudja a laptop
de mivel nagyon vastag a gépház,ezért kényelmetlen a billentyűzet használata hosszútávon.
Viszont kellene a világítós bill mert este vagyok többet a gép előtt,de nem szeretek lámpafénynél gépezni,valami miatt zavar,a monitor meg nem ad annyi fényt,hogy lássam a betűket
pláne ha 2 méterrel odébb fekszem tőle.
Mindenképpen valami normális minőségűt szeretnék,amire pár évig nem lenne gondom.
-
Eddig egyetlen mappal sem volt baj, mindegyik jó volt... Ah, Dragon Ridge... Port... Severogosk(?vagymianeved)... etcetcetc... -
Angelus1991ster #401630 Ó faszom. Kevertem a pokol 13. bugyrával Mittengárd-al. Az a 101-es szoba. -
Részemről aki kitalálta ezeket a világítós szarokat, azt fejbelőném... Egy HDsított bokorból... egy Stuarttal.
Kérdés, hogy mi a cél? Halk legyen -> Membrános billentyűzet. Bírja a strapát -> Mechanikus billentyűzet. Olcsó legyen -> bármilyen szar bill jó lesz. Ha a cél a csilivili világítás, akkor jó lesz ez is. :-P
Egérből nézz ki pár jó szenzorosat, majd sztem menj be egy Media Markt szerűségbe, ott ki van rakva vagy 20-30 rágcsáló mindenféle árkategóriában, tapogasd meg őket, hogy a kinézettnek jó-e a fogása, illik-e a kezedbe. Mint asszonyt először. De egyébként a pár ezer forintos kakival is lehet WoTozni, ez nem az a fajta reflexjáték, mint akármelyik FPS.
---
Pontosan ezért is imádom az új látórencert, végre van értelme újra Camot rakni a tankokra. :-D Vissza a magic foresteket! Le az ezt ellenzőkkel! :-D
Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.03.27. 16:07:25 -
MrSnail #401628 Irigylem a Stuartot!
-
yossarianHUN #401627 Azért ezt a HD-sított bokorrendszert baromi sürgősen újra kéne gondolniuk.
A képen látható kupac tankot perceken keresztül felspottolódás nélkül lőtte az a Stuart. Working as intended. -
Szuper összef@sta magát a 10 éves egerem 
Tapi padról lehet vajon wotozni?
De ha már itt tartok akkor kellene vennem egy billentyűzetet is,mert a fiam a múltkor beleborította a narancslevet,én meg a csap alatt meleg vízzel kiöblítettem
hogy ne ragadjon.Azota néha nem működnek a gombok
,nem is értem miért
Valakinek van valami ötlete milyet érdemes venni?
Ezzel szemezek,Vajon??
-
papa74 #401625 Nekem van 11db olyan kiváltáshoz használaható bizb@szom, nem tudom mi a neve, de még nem lőttem el semmire.
Az aty és medes csak elsődlegessel van meg, onnan is jönne még, de nem görcsölök vele, ha bejön ok, ha nem akkor majd később. -
pett3rson #401624 naja, TD-kkel lesz még nagy bajom nekem is...marad a kiváltás :) -
papa74 #401623 Nekem a t55a-hoz a td15, heavy 12, 15 ill. a lt 15, de sajna, még tankot kell fejleszteni hozzá. -
Lichtmaschin #401622 Francia arty ág jó szerintem, főleg a 8-as francia arty jó -
Gyuszopapa #401621 Nekem csak az arty és Heavy küldetések okoznak gondot.Meg nerf óta a light is.Med és TD gyerekjáték volt. -
pett3rson #401620 Artyzni? van egy oldal a neten amit ki is nyomtattam szépen magamnak, hogy mindig az asztalon figyeljen melyik küldetéshez milyen tankot ajánlanak. Persze nincs kőbevésve, de pl. a 80 mp-re - vagy még többre attól függően, hogy melyik tanknál jársz - kábíts el valakit egy Grille-vel nehezen fog összejönni, legalábbis szerintem.
Amúgy nem vagyok szemét, megadom a LINK-et.
Nekem most a T-55A artys küldi olyan, hogy kábíts el 80 mp-re egy nehéz tankot vagy TD-t. M12-vel megyek jelenleg, mert amúgy az M40/43 és M53/55-öt ajánlják sok helyen. Egyébként is jónak tartják az amcsi vonalat, legalábbis a többihez képest. De ez felhasználó kérdése is.
Egyébként ahogy figyelem az eseményeket ahogy nő a nehézségi fok úgy fog kelleni egyre magasabb Tier-ű tank hozzá. Tehát a legutolsónál már majdnem muszáj lesz Tier 9-10-es arty-t használni, mert anélkül agyvérzés :)
T28-nál a közepes ágat rohadtul nem tudtam megcsinálni, azt kiváltottam. Most, hogy megvan a T-44 visszatértem rájuk és sorban csinálom megfele. Valahogy jobban érzem az egészet azzal a tankkal, jó a kémiánk :)
Utoljára szerkesztette: pett3rson, 2018.03.27. 10:16:38 -
Simulacrum #401619 Melyik a top3 kedvenc pályátok a jelenleg bent levők közül és melyik a top3 legkevésbé szeretett? Tudom, hogy tanktípustól függően lehet egy pálya valakinek sokkal jobban tetsző, de most így általánosságban melyik 3-3-at mondanátok, lehet indokolni is.
Részemről:
Top3 kedvenc
Sand River -> még a rossz csőlehajlású tankokkal is jól lehet rajta harcolni a dűnék miatt
Malinovka -> spot gyönyörűség
Ruinberg -> a városiak közül ezt emelném ki, mert ezen mindenfajta tankkal van tervem
Top3 utált
Paris -> valahogy nem találom rajta a helyem
Fjords -> elrontották, a régi változat jó volt
Pilsen -
TTSS #401618 A hang az érdekes volt valamelyik nap nálam is. Feldobtam Aslain modpack-ból pár dolgot, majd mentem játszani és nulla hang. Közben a háttérben meg szólt a zenelejátszó. Mod pack le, továbbra sincs hang. Játék beállításoknál a fö hangerő csúszka a minimumra le volt tolva...
Szóval képes ilyen váratlan dolgokra is a kliens, vagy a modok telepítése. Érdemes a hang beállításoknál körbe nézni; van akinél csak az autodetect mellett jött meg a hang. Fene tudja...
Más: A missziókhoz ugye kell artyval is tolni. Melyik ágra érdemes ráugrani ez miatt? Nem célom artyzni, tehát nem szempont a nagy tierben milyen.
-
suba53 #401617 A BIOS-ban az alaplapi le van tiltva? Az is lehet, hogy ha mindkettő aktív, akkor ütközik a két driver, próbáld ki úgy is, hogy az alaplapit letiltod.
Ha nem oldódik meg, akkor próbaképpen vedd ki a hangkártyát, és csak az alaplapi hangvezérlővel nézd meg.
Ha az alaplapival minden OK, akkor a hangkártya driverben lehet némi inkompatibilitás. Ma már a dedikált hangkártya a kuriózum, annyira elterjedtek a jó minőségű alaplapi hangvezérlők, hogy csak kevesen raknak be pluszba hangkarit.
Ezért gondolom a fejlesztők sem tesztelnek ki minden hangkártyára minden játékot.
-
Lichtmaschin #401616 Nekem is csinál ilyet a wot. Nem jöttem még rá hogy mi okozza. De a WoT-al csak. Ha azt újra indítom akkor rendben van -
NiceScream #401615 Srácok, kellene egy kis segítség vagy mit tudom én :)
Régen "sokat" játszottam a WoT-al, aztán jött egy jó hosszú kihagyás.
Most megint előszedtem, gondoltam játszok kicsit vele.
Szép is lett meg minden, csak... csak soxxor nincs hang a játékban és a kilépés/újraindítás sem segít.
A vassal nem lehet probléma, egyrészt nem egy szar konfig (i7 7700k, 16GB RAM, GTX1080, SB-XFi hangkari), másrész semmi más játékban nem tapasztalom ezt. Rákerestem a guglival, de nem nagyon találtam megoldást, gondoltam hátha itt :)
Szóval van megoldás vagy ezzel együtt kell(ene) élni?
THX -
A 101 es szobádat vették ki,ami szintén M betűvel kezdődött 
-
Dehogy vették,ott van az, csak azt a mapot keresd, ami betöltéskor azt az érzést adja, mintha visszahozták volna Province-t. :-D -
Angelus1991ster #401612 Az táras volt. Klántársam panaszkodott is, hogy elveszik attól a SpiC-től a táras löveget.
"Nem tudom, így 2 kör után nem érződött semmi probléma a Toldival, hulldownozni kell vele, aztán majd RNG eldönti, hogy mi lesz... '" jó csak a svéd Strv M40/L a t3-as borgosított Toldi meg fele töltésidővel és tűpontosággal lő 37 mm-s ágyújával, az angol 40 mm-sekről nem is beszélve. Valószínűleg a szarja aki írta a staccot csak átmásolta Karika ForTheRecord-es jegyzeteit azt csá. És valszeg WOT-ot is csak 144p-ben látott.
(á hagyjuk felbaszom magam...cukrozott gulyást egyenek a wg-sek) két kibaszott sor adat átírás és azonnal korrupt lennék a wg-felé, egy jó pár évre. Nyálcsorgatóan szép látványnak se tudok emiatt örülni.
Mines-t tudtommal 1.0-ával kivették. Így a Tetrarch-al mehetsz, nem fog a pokolba sorolni.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2018.03.26. 23:15:59 -
yossarianHUN #401611 "A WoT játékosbázis egy képben" -
Én nem emlékszem, hogy a spic táras lett volna valaha is? Vagy régen nem az volt a t7-es, hanem a HWK? Már összemosódik. :-s
Jah, most raktam rendbe a barakkot, mert hevertek benne a T10be képezni vágyó legények, aztán átdobtam őket olyan tankba, amiben húzni is lehet őket... Már nem csak 4 hely van a 200-ból. :-D
De pl. amcsi lightot csak 2 tankkal lehet helyettesíteni (T2 Light, Locust), illetve a franciáknak kb semmilyen light tankjuk nincsen... (Prém medem meg nekem nincs a 30B legényeinek. :-D)
Nem tudom, így 2 kör után nem érződött semmi probléma a Toldival, hulldownozni kell vele, aztán majd RNG eldönti, hogy mi lesz... Mint a legtöbb T1-2-3 tankkal. Persze ettől még fun és izgalmas volt a csata, kb. mintha kaszinóban lettem volna, és a kvázi-random osztaná nekem a lapot. :-D
Amire nagyon vágyom még, hogy a Tetrarchot egyszer kipróbálhassam más mapon is, mint Mines. :-D
Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.03.26. 22:56:52 -
Angelus1991ster #401609 Azért játszanak vele egy-páran 50-100 fő is rászottyan. Kedvencem Petr_Hanz, ő aztán egy vérbeli Toldis :D Amennyit ő játszott a Toldival annyi csatára ítélném a Toldi nerfért felelőst.
A legénységkiosztása miatt valóban a legalkalmasabb legényhúzó tank, mivel a t7-8 és 10-es legényei ugyanúgy parancsnok(rádiós), lövész,(töltő) és vezető osztásban vannak.
Kíváncsi vagyok, hogy vajon ez volt az oka annak, hogy egy 1v1-re alkalmatlan agyvérzést okozó freak tankot faragtak belőle, hogy később legénységhúzás esetében is lidérces tank legyen. És ehelyett majd inkább egy t8-as prémium könnyű tankot vegyen a játékos. De ennek ellentmond, hogy a német lightra a fasz se kíváncsi. Anno vonzó lehetett a táras SPrIC és a t8-as RU251, de ma már. Tier 10-es semmi olyan nincs amiért ki lehetne fejleszteni.
Egy ráncfelvarrás segíthene a német light ágon, ami alatt azt értem, hogy a t7-8-as és t10-es kapjon egy alternatív lövegnek egy táras löveget. -
A FaceIt az meghalt?Vagy mi van vele,mert 10 percig nem dobott csatát. 
Valaki játszik a PwnWin-en?Gondoltam megpróbálom,/ha már a faceit nem megy/de nem igazán vágom,hogyan működik.
-
Lol, ezt a Toldit nem sokan tolják, hogy ~550 dmgre meg ~230 spotra 3 kill mellett megadta a tank ászt. :-o Legénységhúzás rulez. :-P -
Hát, egyikben 3,5k volt, 5k combinálttal, másikban 5,6k volt, 8k kombinálttal. Szóval viszonylag jól lövik, ahhoz képest, hogy még senki nem tudja, hogy mi hol van. :-D -
Lokker #401605 Lövik is a spotot? :D -
1,25x-ös XP szorzót is kap, sztem az is elég jó cucc, már ha különböző mapokra dob az "rng".
---
Mondtam már, hogy imádom ezeket az új bokrokat? Sokkal durvábban lehet spotolni, mint eddig. Nagyon fasza.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.03.26. 19:48:22 -
pett3rson #401603 Én úgy értettem, hogy neki már megvan. Jaa, perszeeee, akkor is kapsz jutalmat! pénzt amennyit ér a tank és egy garázshelyet vagy hogy is van?
Én arra gondoltam, hogy neki már megvan és így csak a 10000 meg az 5000 pénz a lényeg, mást már nem kap.
De amúgy jah, akkor a tokengyűjtés lényege később az az inteles cucc? -
Nem, asszem ugyanezekkel a tokenekkel veszel részt az inteles nyereményjátékon egy csodálatos Intel core i7 processzorért!!!111négynégynégy. -
Köszi, akkor már tárgytalan. És , ha még 100 összegyűlik, megkapod az árát? :D
Utoljára szerkesztette: voivod32, 2018.03.26. 18:50:10 -
Azért kapod az MTLS 1G14-et... 100-ért. -
pett3rson #401599 Azokat elvileg semmire, bár mintha lenne ilyen titkos token gyűjtés vagy mi, de lehet csak Én néztem be valamit...
Annyi, hogy még körönként kapsz 5000 pézt, de más nincs belőle. (top10-be kell lenni persze)