A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
pett3rson #400335 Őszintén szólva ahhoz azért kell idő, hogy megtanuljon játszani az ember egy tankkal és gyakorlatilag mindegyik más egy kicsit - mármint típuson belül értem. Egy E-100 nem ugyanolyan, mint az IS-7, hiába T-10. Na meg az se mindegy, hogy mi van rárakva és milyen legények vannak benne, de alapvetően a játékos tudása a lényeg.
Ezt értem és gondolom Ti is egyetértetek ezzel. De az már tényleg nem áll össze, hogy valaki ment 10K meccset és abból mondjuk legalább 100 volt az adott tankkal és még mindig nem tudja mit kell csinálni...na az azért tényleg gáz. Amikor ellenfélnél van, akkor fasza, mert ingyen frag...de amikor Nálunk, akkor csak őszhajszál...
Mondjuk múlt héten volt egy ellenpélda, 151 órája volt emberünknek a T29-ben, azt nem néztem meg, hogy ez hány csata, de nem 100...de még csak nem is 1000 szerintem.