World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogy működik ez a dupla torony? Jobb bal klikk?
A 263 9sec-enként tolta az 560akat,ez 21,alatt a 750et,köszi akkor maradnék a 263nál.
Arról nem is beszélve hogy a csillagromboló 23sec alatt kitol 1750et,de ha szar napja van akkor is min 1150et.
<#kocsog>#kocsog>WG<#hehe>#hehe>
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.10.27. 12:00:48
A hűtőszekrény is olyan volt
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
1 hétig,a teszten<#idiota>#idiota>
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Szóràs:0.45 Gg Wg:-/
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Japán heavyk vagy T49 vagy ruszki troll td.
Hihetetlen jó érzés mikor O-I oneshotolta skorpiót vagy rhm-et.
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2017.10.26. 14:04:27
Én nehéz tankos vagyok és veretem vele goldot, ahogy kell. A wg elérte a célját. Nagyon kevés wotos videót néztem Cleverland óta, talán ha 3-at, Mr.Cifftől; de őáltala értettem meg; hogyan könnyebb egy kicsit a játék. Thx.
De amíg t8 volt addig hozta rendesen a pénzt.
Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.
Szerintem erre az lehetne az orvosság (leszámítva a goldammo elvételét), ha goldammo elleni védelem is vásárolható lenne a tankra.
Trance&Friends nothing more..
Ha bekéne ezeket hozni, akkor "történelmi" csatás PvE módba lehetne beilleszteni ezeket a tankokat (A PvE módnak azonban vannak káros hatásai egy efféle online játékra, lásd: Armored Warfare-t.). Pl. kísérd vagy akadályozd pár ilyen AI vagy ember irányította multi tornyos tank haladását a csatában. ésatöbbi és stb.
angelus1991ster.blogspot.hu
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Rivalsel,haverodéknak<#banplz>#banplz><#beka3>#beka3>
A wot társadalom felét,még az 1 toronnyal való ténykedés is kihívás elé állítja,mi lenne itt többel<#wilting>#wilting>
angelus1991ster.blogspot.hu
https://ritastatusreport.live/2017/10/25/wot-halloween-event-screenshots/
T49 mióta T9 nem igazán jó,nem éri meg elővenni,úgyis veszteséges.T8 tankként még hozott pénzt,most főleg visz.
Kell bele jó legénység,onnantól sztem egy teljesen màs vilàg nyilik meg az ember elött.Rettentö fun a jàték vele,egyenesen örülök,ha t8 ba rak,a sok vaksi nehezet lehet vegzàlni rendesen:-))
Más kérdés:
Az Obj 260 küldiket csak tier 7 és fölötte lehet tolni?
Amúgy kiírásban elég egyértelmű amikor megkapod.
F
The Matrix has you...