418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
bekescsaba #401560 Tier 3 ide vagy oda, a Bt7 nagyon szórakoztató tud lenni. -
Vagy már meg is van. :-D
---
A T3-as tankoknak így is, úgy is ugyannya az értékük. 0. :-D
Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.03.24. 15:37:18 -
Angelus1991ster #401558 Meg a nagy lófaszt. Ajcsi t3-as tárasért nincs kedvem ennyit szívni. Top 10-es téma kellemesebb.
Viszont egy jól megírt ajándék t3-asért való missziónak ilyennek kéne lennie. Az eddigieket is ebben a szellemben kellett volna odaadni, nem csak bejelentkezésért. Akkor talán nagyobb értékük is lett volna. -
diegho™ #401557 Ugye? 2 hétig éjjel-nappal játszol, vagy 1 hétig éled az életed, dolgozol és megveszed simán. -
Hűha, i7-et lehet nyerni... Wow... De izgalmas... :-D -
Szar event.
top3-nak, vagy top1-nek kellene ilyen tokeneket adni csak, úgy lenne értelme -
Angelus1991ster #401554 Tegnap fél 6-kor már láttam MTLS-1g14-est. Van idejük :) -
Nem rossz az i7-es Intel proci, de azért mindennek van határa szerintem. Lehet jobban járnának, ha megvennék, mintsem kockulnak éjjel-nappal az elkövetkező pár hétben. Persze az ő idejük, nekem mindegy :)
Én jobban örültem volna valami erőt próbálónak, mondjuk legtöbb xp, sebzés, spot sebzés egy csatában vagy hasonló. -
yossarianHUN #401552 Ezeket a maratoni hülyeségeket én már alapból figyelmen kívül hagyom. Ezek fanatikus időmilliomosoknak készülnek, az átlag ember meg ezek közül egyik se. -
TiborTamas #401551 Ezt az inteles nyereményjátékot is jól megcsinálták, semmi skillt nem igényel, csak szabadidőt. Gyakorlatilag azok fognak nyerni, akik a legtöbb csatát le tudják tolni a játék ideje alatt. Ráadásul akik legelöl vannak, azok csak úgy szerezhettek annyi bélyeget 1 nap alatt, hogy belépnek a csatába, lőnek 3-4-et, hogy meglegyen a top 10 xp, majd kilövetik magukat és következő csata. És képesek egész álló nap így játszani... Ezt mutatja az is, hogy az első helyezett 1700+ átlag wn8-as játékos 700-at produkált az utolsó 200 csatájában, amit éjfél óta (!) hozott össze. -
bekescsaba #401550 már vagy 3 éve megvan az object, így ez nem vonz. Viszont lelkesen fogadtam ezt a pecst, és nagyon jó lett, csak ez a kidobálás ne lenne., -
Addig kell megcsinálni az összes spotolós küldit, amíg a varázserdők újra bent vannak a pályákon. :-D
Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.03.24. 09:26:04 -
bekescsaba #401548 Miért lép ki folyamatosan csata közben a játék?
Amúgy szerintem jó lett. Sokkal több lehetőséget adnak a pályák. -
yossarianHUN #401547 MT-7 personal misi, okozz sebzést egy SPG-nek és másodlagos célként éld túl. Hősiesen lenyomjuk az ellent, 1200 sebzés, 3 kill (PZ IV a járgány), köztük egy GW Panther, úgyhogy már csak a másodlagos kell, de az biztosnak tűnik, az ellen utolsó megmaradt, 200 HP-s Tigrisére megyünk mindnyájan. Megelőzöm a T28 Conceptünket, piff kilő hátulról. Ennyit a másodlagosról.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2018.03.24. 02:28:46 -
yossarianHUN #401546 Pedig most csavartak is rajta felfele. Nemtom most mi a helyzet, tény, hogy régebben is volt, hogy semmit az égadta világon nem talált el ha rájött a kajlaság, de azzal a tankkal úgyis akkor csinálod jól a dolgokat, ha az ellenség szájában vagy folyamatosan. -
pett3rson #401545 az IS-7-nek tényleg ilyen szar ágyúja van vagy csak Én nem tudom használni?
ennél még az E-100 is jobb volt...mármint úgy érzetre. biztos szarabb az átütése, meg nem néztem megmondom őszintén mer felbaszott agyilag az a pár kör amit mentem vele...hibbant egy valami...
Utoljára szerkesztette: pett3rson, 2018.03.24. 00:10:59 -
Nekem meglepő módon az oldotta meg, hogy a hangbeállításoknál autodetect-re állítottam a kimenetet, 5.1-es beállítással lassan töltötte be a pályát, így most jó. -
SSD vagy HDD? -
tutyimutyi2 #401542 Eléggé kezd idegesíteni hogy minden csatámban fél-egy perc késéssel tölt csak be(máskor visszaszámlálás elején bent voltam már) plusz néha a motorhangot leszámítva minden más hang elmegy vagy éppen csak annak a hangja hogy eltaláltak és emiatt mondjuk észre sem veszem hogy lőnek, meg természetesen garazsat is vagy fél perc mire betölti addig még az egér is laggol.
Ha lentebb veszem a grafikát attól vajon abbahagyja ezt a gépem? -
kár, hogy az intel processzor esélytelen nyeremény, egész nap gép előtt kéne érte ülni
-
yossarianHUN #401540 Én ezen az új Glacier mapon megyek lighttal meg meddel notoriusan oda, ahova heavyvel kéne. De mostanra legalább rájöttem erre. Meg mondjuk olyan dögösek most a mapok, hogy sokszor tátott szájjal nézelődés közben (tyű azok a jégbe fagyott hajók) tempomattal kigurulok az ellenség elé, vagy fejreállok valami döccenőn.
Kiegyenlítetlen csaták ugyanúgy vannak, de az én olvasatomban ez csak a játékosbázis szellemi képességeiről tanúskodik.
Egész hihetetlen dolgokat látok, tegnap Steppes-en az IS top tankunk beállt a bázis melletti bokrokba kempelni, majd felspottolódott (ki hitte volna), és fél perc múlva már halott volt, természetesen nulla sebzéssel. Nem sokkal korábban Abbey-n nyeltünk be egy 15-1-es vereséget, ahol az egyetlen kilőtt tankot én szedtem ki, mikor a végjátékban hatan rám másztak. Ezzel az egy lövéses killel és még egy lövéssel csapatelső lettem.
Mondjuk a botozás az dívik rendesen, lesz (van?) most ez az akció amiben sok játékkal i7 procit meg Alienware laptopot lehet nyerni, hát persze, hogy rászabadult a botozás a játékra. Minden második csatában látok olyan tankot, amiről ordít, hogy bot vezeti, nem ember. Mondjuk az átlag szellemi képességeket tekintve lehet, hogy sokszor jobb is.
Azt nem értem csak, hogy azért vannak még elég komoly taktikai érzéket megkívánó AAA címek, pl. R6 Siege. Ott minden meccsen vannak kifejezetten jó játékosok, de a többi is szokta tudni legalább alapszinten, hogy mi a dolga. Ehhez képest a WoT mintha egy válogatott balfaszok világkonferenciája lenne. -
pett3rson #401539 

-
Malachit #401538 Nekem töltéskor imád kilépkedni. Csinálja bejelentkezés közben, pályabetöltéskor, pálya végén. FPS droppot nem érzékeltem. Minden maxon 4k-ban. Drivert lehet frissítek, de nem olyan régi van fenn és előtte is szerette csinálni a kilépek, amikor kedvem szottyan dolgot.
Első csatában tegnap line-on 1 percig én se tudtam hol vagyok, aztán a térképet nézve csak leesett, hogy védést kaptam, ami anno ki volt kapcsolva. :D -
Ilyen Opé camo-s Samu kell nekem is. 
-
pett3rson #401536 Igen, ilyen gondom van nekem is. Meg amikor visszatér a garázsba, na ott is töltögeti a tábort, meg a miegymást. Majd talán ezt is megoldják, úgyis abajognak miatta a fórumokon...joggal persze. -
Mondjuk az új klienssel nekem annyi gondom van, hogy nem alttabozhatok ki az asztalra, mielőtt belép a csatába (és összerakta a csapatot az MM, ami a hosszabb, unalmasabb idő), mert különben kb. 15-20 sec, mire magához tér a kliens a töltőképernyőről... Irányítani lehet a tankot, meg lőni is, de csak a töltőképernyőt mutatja. :( How terrible, várni kell. -
papa74 #401534 "kiegyenlítettebbek"
Na ezt én még nem éreztem, szerintem több lett a 15:1-2-3-4-5 végű csata, de ahogy előzőleg is írtam, remélem csak a pályák nem ismerése miatt. -
pett3rson #401533 Jaja, izgalmasabbak valahogy. :) Főleg mikor elindulok és azt sem tudom hol vagyok. pl. tegnap E75-el Tundra-n simán elindultam déli oldalról a házak mellé, oda ahova max light-ok mennek :) komolyan nem vágtam, hogy az most milyen nyílt terep, meg milyen szépen belátom én azt a részt (persze közbe nem, mert a domb túloldalán mennek a tankok :) aztán rájöttem, hogy mivan, de már jobb ötletem nem volt, visszajöttem a vizes részhez és úgy mentem fel az ellenfél bázisára...jutalmam az lett, hogy kaptam két lövést, elsőt azt egy Patton-tól a másodikat meg a halálcsillagtól...1088 HP-ról szedett ki... -
Szerintem jó nagyon. Izgalmasabbak, kiegyenlítettebbek a meccsek szerintem. Pályák rohadt jók.
és most egy jó kis event is jött
-
Rammsch31n #401531 Én csak jövőhéten kedd este tudom kipróbálni... addig minek írjak. :P -
pett3rson #401530 Nagyon csendben vagytok...
Mi nem jó srácok? :)
Nekem már tegnap jobban feküdt a dolog. Több sikerélményem is volt :) Ezt a T-44-et tényleg jól eltalálták, legalábbis nekem első - vagy talán inkább második a T-34-85 után - olyan közepes tank amivel jól tudok játszani és még élvezem is :) -
Lokker #401529 Kikapcsoltam az a fa effektet amit itt írtak. Hát, egy fokkal jobb lett de még mindig nem az igazi. -
Túllettem rajta, rányomtam a maradék 25k XP-re egy 2órás boostot, ez a tank kikészít(ett). :-D
Azért látszik, hogy az átlag játékosok még nem ismerik a megváltozott mapokat. Mondjuk én sem...
Ezért is lepődtem meg, hogy erre tank ászt adott. :-D Látszik, hogy nem csak nekem nem megy az Emil I-el, hanem úgy általában senkinek, olyan lehetetlenül szar az az ágyú. :-(
De végre AMX M4 51! :-D Yuppi.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.03.22. 18:54:34 -
pett3rson #401527 Fuh, ne is mond, Nálam is felborult a pálya rendesen. Egyrészt Én sem tudtam nyújtani a maximumot, de mint mondtam a többiek sem, illetve valószínű azok akik már többet mentek és nem "piroskák" azok vitték a prímet.
Mondanom sem kell, hogy jóval többet voltam vesztes csatában, mint eddig bármikor az elmúlt 3 hónapban...beestem a kritikus 30-40% közti winrate sávba :(
Egyébként elég frusztráló így játszani. Nagyon elment a kedvem az egésztől. Remélem hamar javul az egész. mondjuk ennek nagyrésze rajtam fog múlni. Megint lehet menni videóbírózni :D -
pett3rson #401526 Így van, vásárlás előtt ahol engedi ott van ez a jelölő box és emlékeim szerint aranyat vettem belőle. De ki kell próbálni, annyi :) -
endrodiz #401525 Bemesz a premium shopba, kivalasztod amit venni akarsz. Raboksz a vasarlas gombra. Es mielott kivalsztod a vasarlas modjat, latni fogsz egy kis jelolo boxot, amit kipipalva aktivalod a discountodat. Nekem legalabbis igy volt, mikor ilyen epic ajanlatot kaptam. -
papa74 #401524 "Lehet emiatt is voltak azok a bizonyos 15-2-es győzelmek, vereségek, mert akik ezt nem tudták azokat pillanatok alatt begyalulta az ellenség. Talán most már máshogy lesz :) lesz pár 15-4 vagy 5 is :D"
Tegnap este csak 1 csatát mentem, ma délelőtt cirka 10et, nekem szembetűnően több lett a 15:0,1,2,3,4 stb végű csata. Remélem, hogy ez csak az miatt van, hogy maradtak a nagyon eltérő képességű játékosból álló csapatok, amit most tovább erősít a nagy pálya változtatás. Ha nem ez áll mögötte, akkor nagy a baj.
A csaták nagy többségét artyban ülve játszottam (nem volt kedvem pályaismeret nélkül csalingázni), így a pályákból többet láttam, és amit észrevettem, legalábbis nekem úgy tünt, hogy több helyre be tudtam lőni, mint eddig. A gyors csaták ellenére is tudtam mindíg sebezni, bénítani. -
pett3rson #401523 Szerintem aranyra vagy premium fiókra tudod beváltani, Én legalábbis úgy emlékszem, hogy azt engedte nekem régebben... -
Zoolee1976 #401522 Mentem pár kört és sikerült egy epikus medált szereznem vagy mit és azt irta hogy epikus medálért epikus kedvezmény!Szóval kaptam 20% kedvezmény elvileg bármire amit 6 napig tudok aktiválni.Kérdésem az lenne hogy valakinek volt e ilyen nyereménye mostanában és hogy aktiválta?Köszi! -
pett3rson #401521 Tudom, hogy ezt írtad, de személyesen átélni mindig más :D
Mások sem tudják még azért, hogy mi van és hát azért ez így van rendjén. Bár aki többet nyomta a teszt-szerón az már jobban képben van. Én inkább normál játékra pazaroltam a kevés kis időmet :)
szerintem az arty-kat nerfelték vagy valamit csináltak velük, mert tegnap M44-el alig tudtam kezdeni valamit. De lehet nem mindet, csak párat. nemtom.