banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Plata
    A He lőszer rohadt vicces,néha brutálisan sebez.Szerintem kurvára hat rá az RNG.
    Ha szándékosan az van betöltve és úgy lövök nem nagyon sebez,de ha tudom hogy valami rohadt nagy dög jön rám,e100 type4-5 vagy badger torti és betöltök He-t erre kijön elém valami más tuti hogy 700 körül belecsap.
    Múltkor is az új francia heavy jött ki kanyar mögül és nem rá számítottam akkorát csaptam belé hogy otthagyta a fogát egyből.
    de már T10 fv td-t is öltem vele két lövéssel.
    De van hogy lófingot sebez Type5-be vagy hasonló vastagba.
    Nekem Marleen-en van repeszpáncél,tegnap O-Ho öt lövését benyelte sebzés nélkül.
    Sajna nem is érzékelte a játék mint lepattanó sebzés.
    Fasság hogy az ilyet nem számolja lepattanónak,asszem 750-es lövések pattantak le.Lazán kaphattam volna acélfalat.gyökér gw panther is csak modulsérülést tudott okozni sebzést nem.De neem az sem számított.