World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Bàr màr egy csomoszor megfogadtam,hogy bekspcsolom,de mindig elfelejtem.Most pedig kifejezetten utàlom magam ezért:-(
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
angelus1991ster.blogspot.hu
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Az AMX 12t helybe jött a lfaszért, de még sokat kell tanulnom vele.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egyébként távcső vagy periszkóp?
Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2017.10.21. 18:49:31
Tudom, Tudom, hogy Sheff szerint butaság, de a WZ nyert tank volt. Az ágyúja fényévekkel jobb, s a páncél?
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
"Az élet egyik legkegyetlenebb leckéje, hogy alkalmanként rá kell jönnöd, hogy a bolondoknak is lehet igazuk." - Winston Churchill Youtube csatorna: https://www.youtube.com/scheffTV
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Igaz most kijött a lépés,de nagyon sajnálom,hogy nem találtam meg a grillét,bár nem volt már Hp-m,így féltem,ha mellém szellent abba is belehalhatok,igy megvártam,hogy lejárjon az 1 perc.
xotyi
Köszi!
Én csak azt bánom a type64 vétellel kapcsolatban,hogy nem előbb vettem meg<#eplus2>#eplus2>
Trance&Friends nothing more..
Trance&Friends nothing more..
7v1 maradtam,de a szerencsétlen grillének az elején 2x is mellé lőttem,pedig jó lett volna egy Pool is<#hehe>#hehe>+olyan lagjaim voltak,hogy 2x majdnem felborultam azokon a köveken.
A credites megjegyzéseket kéretik mellözni<#banplz>#banplz><#hehe>#hehe>
Still_I_Rise
Én nem vagyok egy könnytank fenomén,de ezzel a kis genyával,minden percét élvezem a csatának,akár mi is legyen az eredmény.
Rettentö fun vele a játék,föleg az análshooterkedés<#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2017.10.21. 14:45:11
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
The Matrix has you...
A SP csak akkor mukodik valahogy, ha az ellenfel nem tudja hol kell loni...
pedal to the metal...
Annyira jó az a kínai TD?
Köszi.
Lassú mint egy heavy.Sok skilles legénységgel egész jó.
T26E4 Superpershing-re tudnám becserélni a régi, szeretett, de sajnos már használhatatlan premium tankomat. Így ha jól gondolom a legénységet át tudnám ültetni, mert mindkettő amerikai. Már a 4-edik skillbe vannak, ezért jó lenne megtartani őket.
3750 aranyért számítaná be, így 3450-be kerülne az új premium tank.
Nekem megérné, mert már nincs kedvem szenvedni a másikkal, de a Pershing mennyire használható most a csatatéren? Közepesen vagyok jó, most 5400 az XVM pontom.
Ha cserélek, előtte a legénységet ki kell vennem ugye? automatikusan nem fogja gondolom.
Utoljára szerkesztette: pett3rson, 2017.10.21. 07:54:04
The Matrix has you...

Utoljára szerkesztette: Lucifer001, 2017.10.21. 00:56:40
Utoljára szerkesztette: Metalmilitiakid, 2017.10.21. 00:13:46
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417