418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Sir Charles
    Folytatva az előzőt:
    25. meccs után elkezdtem írni a meccsek elején a winrate-et a csapattársaknak és mindig azt kaptam, hogy játsszak jobban
    Nem vagyok egy paradicsom, de egyszerűen azzal nem lehet mit csinálni, hogy 40 mp-el a meccs kezdete után a 3 scoutnak vége, másfél perc múlva meg már 1:6-ra vezet az ellen és 4 perc múlva vége a meccsnek,hát hogy lehet így "jól" játszani.
    És ez nem a játékosokon múlik nagy részben, hanem az MM-en, mert ha a játékosokon múlna, akkor kiegyenlítettebb lenne a dolog szerintem, mert akkor 20-30 meccsen vegyesen lenne jó és rossz csapatársad, viszont ha szar az MM(lásd azonos tierben balanszolatlan tankok), akkor akár 40-50 meccset is lehet zsinórban veszteni elméletben, mert a rosszabb játékos az erősebb tankkal leverheti a jobb játékost a gyenge tankban. Persze ez nyilván csak elméletileg van így, mert sok minden befolyásolja még a meccset, csak az baj, hogy aminek legkevésbé kellene befolyásolni(MM), az befolyásolja legjobban most.
    Bocs a regényért.
  • Sir Charles
    Nem olyan régen láttam erről egy magyar Youtuber elmélkedését és ő sem nagyon értett ezzel egyet.
    Abban igazad van, hogy kiegyenlítettebb az MM, tehát egyenlő részben osztja a heavy, light stb tankokat, csak 2 nagy probléma van.
    A sokat taglalt 3-5-7 leosztás, ahol a 3 top tier tank dönti el a meccset. Ha a 3-ból 2 nem olyan jó játékos(nem béna, csak átlagos), akkor azok kifinganak gyorsan és az ellen 3 top tier játékosa legyalulja a pályát.
    De sokkal nagyobb probléma a tankok kiegyensúlyozatlansága, tehát a saját tierben is iszonyatos különbségek vannak.
    A legjobb példa erre az Obj 268 v4. Gyakorlatilag, ha egy kicsit is jobb játékos játszik vele, akkor egyedül képes megnyerni egy meccset és mit rak az MM vele szembe?Mondjuk egy Grille 15-öt.
    Vagy a kedvenc leosztásom, amikor egy városi pályán(Kharkov, Himmelsdorf) egyik oldalra berak egy Maus platoont, meg egy JPZ E100-at, a másik oldalra meg mondjuk egy T57 platoon meg egy STRV 103B-t. Tier 10 mind? Persze. Papíron nyerhető a meccs? Persze, csak 10-ből 8 szor a páncélozott szörnyek felszántják a várost és vége a meccsnek, mert arty támogatás nélkül nem lehet őket legyőzni, már csak azért sem, mert ennek a három tanknak összesen majd egy tier 10 tanknak megfelelő HP-val van több.
    Persze lehet majd írni, hogy minden tank kilőhető, csak okosan kell játszani bla-bla, csak ez nem így működik random meccsen.
    Szóval ezért szar a mostani MM és ezért egyre gyakoribb a 15-1,2,3-as vereségek vagy győzelmek. Pont nemrég írta valaki, hogy még 2-3 éve is rácsodálkoztunk, ha ilyen meccsek voltak, most már arra csodálkozok, ha nem ez van.(a tegnapi 6win/32 meccsemből is kb a 80 % volt ilyen meccs)
  • Angelus1991ster
    3.kiválóság jelért való gürizés hol máshol a legkönyebb mint a Campinovkán,Prohorvakán, Fiery Salient-en és még pár nyílt pályán.
    De az ilyen csőszar városi pályákon talán csak az ormótlan titán tankoknak.
  • __Jacek__
    Ertem..... Tehat ha beirom hogy a "legviccesebb" tehat leirom hogy vicc te azt nem tudod ertelmezni hanem en konteozom:DDD
    Majd azzal zarod hogy azert ulyen a statom mert vettem az accot, juj es kozben en konteozom, na hagyjuk tenyleg kezd eros lenni:)
  • xotyi
    Hogy a picsába nyeli be egy 50B lánctalpa a halálcsillag Ap lövedékét... fasz üsse ki a szemüket! :D
    Utoljára szerkesztette: xotyi, 2018.03.17. 15:04:25
  • joe662
    Csak arra lettem volna kíváncsi,hogy mi vesz rá egy nálam sokkal jobb játékost,(aki tisztában van a játék alapjaival) idióta konteózásra
    Bár a statisztikád alapján inkább tűnsz egy csalódót account vásárlónak
    De részemről is itt a vége,további jó konteozást,néhanapján Lengy...

• pett3rson
    egy ideig azon voltam és nem volt rossz, de már vagy 1 hónapja csak eu1-en megyek és hááát, szerintem is más :)
  • Plata
    Szerintem jó hecc volt,vesztettünk de röhögtem egy jót.
  • xotyi
    Lehet hogy csak a mai nap átka, de mintha EU1-en kevesebb lett volna a menthetetlen faceroll.
  • Plata
    Én Eu1-en vagyok.
    Most azért vesztettünk mert valaki megkérdezte csata elején hogy cz/sk van-e,erre valaki benyögte hogy reméli nincs mert azok retardáltak,erre egyből -2 lett.
    Eléggé felkapták a vizet,mongoloztak polákoztak,satubbi.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.03.17. 13:11:48
  • xotyi
    Csak én érzem úgy,vagy EU2-n rosszabb a játékosállomány?
  • Plata
    Hat vacak kell az eventhez,egy nap max 3-at lehet szerezni.
  • Maala
    Majd hétfőn megcsinálo.
  • Maala
    A mostani MM a réginél 1000x jobb, akárhogy is próbálják itt azt súlykolni, hogy nem. Nyilván vannak a mostaninak is hibái, de sokkal kevesebb, mint régen volt.

Pl. nem nagyon láttam med falkákat vs tdhordát, a legdurvább, amibe belefutottam, hogy egyik csapatnak nem volt LT-je mondjuk Prochon. Helyette Bc-je volt, aki elfelejtette, hogy lehet azzal is spotolni. :-)
  • Plata
    Az idei szent patrik ebvent nem lesz meg.
    Nem lehet nyerni,mit csináljak ha mindenki,medek heavyk td-k a bázison maradnak kempelni?
    Én előre mentem,a jutalmam az volt hogy csapattárs seggbe lőtt.Meg megint körbe vett legalább 7-8 tank.
    Az egyik csapattag ráadásul vízbe is fulladt,asszem T9 td.
    Négy lövésre volt időm.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.03.17. 13:03:17
  • __Jacek__
    3 evig nem jelentkeztem be, most meg megint elkapott a gepszij, en vagyok a hulye mert jobb nem lett.
    Prem meg alapvetoen olcso csak keveset ad adjon +100-at ugy jo lenne.
  • Maala
    Prém nélkül, és csak a duplázók erejéig, ahogy a kivénhedt WoT-függők csinálják.

Nem úgy, mint egyes statpadder pedotankozók T67-el a 3. MoE nyomában.:-P Egyébként én is azt csinálom, de csak a Superpershinggel és az Strv S1-el, meg a T10 tankokkal. Szerintem kevés mod volt olyan jó hatással a játékomra - és a kredittermelésemre -, mint ez az ingame MoE kijelző mod. Grat annak, aki kitalálta.

Őszintén, kiszámoltam, hogy napi egy +50%-os kreditezőt letolnék (2 óra, 3 óra a maradék ágak duplázásával), akkor a következő T10 leárazáskor megvehetném az összeset a garázsba... De nem visz rá a lélek, most is megvettem Nier:Automatat, és 3 napja be sem jelentkeztem WoT-ba. :-D
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.03.17. 12:57:00
  • __Jacek__
    Ezen nincs vita:))) De nem mindig van akkora befolyasod a meccsre, akar a tankod vagy barmi miatt.
  • Maala
    Olyan rohadt furcsa Ranked után, hogy a csapat többsége piros, narancs, és sárga! :-D De kajakra.
  • __Jacek__
    En pl prem nelkul ezzel 5 percet nem jatszanek, tiszteletem aki birja:)
  • Maala
    Ha 20-ból 2-t miattad hoz le a csapat, az már 4/20 helyett 6/20, amiből hosszútávon azért elég sok lesz.

Aztán ki tudja, lehet, hogy már itt jársz, és a 4/20 a befolyásolt eredmény, ami eredetileg 2/20 lenne. :-) Mindig lehet csiszolni a képességeken.
  • __Jacek__
    Egyebkent linkeld a Grille statodat sebzes ugyileg, en majd jol megszakertem milyen player vagy....

Kicsit olyan a kacsat akarjatok megtanitani uszni a tortenet, leszarom kinek mennyi/milyen statja van de 35e(betaval) csata utan 2400- as wn8-al, platoon minden nelkul 55% winrettel tudok kanyarodni a tankal:))) meg annyit hogy nem kihuztam egy tankot aztan statpadderkedtem vele hanem 1xe xsata alatt csak kihuztam 12 10-est amik a garazsban is alnak.. De itt a lenyeg 2-3 ember mindenkit beoltson barmi aron..
  • Sherman0070
    Ez a játék arról szól, hogy mennyire tudod húzni a növény csapattársaidat. Randomban ez a lényeg.
  • __Jacek__
    Megkereshetem ha megvan meg a kep, de aruld mar el mi koze a winrethez? Bekem kellene megnyernem egyedul a csatat? Szemelyes felelosegem hogy veszetettunk?
    Itt irja lentebb Plata 1 perc utan 10 korbe vettek, mert nem nyert a nyomorult:))))))))
  • Maala
    Monduk az, hogy ki miről tehet, lecsapódik abban is, hogy panaszkodtok, hogy "prém nélkül" nem gazdaságos a játék. Még jó, elvégre valamiből meg kell élni a WG-nek is. De,prémmel már ~a saját HPd lesebzése után nullszalldóban vagy (attól függően, hogy mennyi dmg-et kaptál be a csata közben).

Szal, ha ilyen tipikus "azért sem adok pénzt a fasiszta fajtádnak" hozzáállás a WG-vel szemben, ők miért álljanak máshogy a játékoshoz?

Viszonyitásképp prémmel a T9 tankok nagyon nyereségesek (grind alatt simán behozza a T10 árát), és a 3x-os első szorzós hétvégenként a T10-ek leduplázása is +~500k kredit. (az, hogy miért éri meg ~25 tankkal 7 órán át szopni, arra a válasz a crew- és free xp, utóbbiból azért 100-250 jön egy nyertes csatából, egy ilyen 3 napos event alatt ~30k)
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.03.17. 12:42:32
  • Plata
    Asszem találkoztam egy újabb bot-al.
    Szerintem legalább is bot volt,nem tudott belőni arannyal,pedig belém nyomott közel 4 tárat.
    Sokáig nem is láttam honnan lő,csak gyűlt a lepattanó.
  • Lokker
    "Legviccesebb az volt hogy benyomtam tegnap egy 100%xp+ lofackát, na utána volt 1x meccsből 16% winratem, ma meg ez"

De még mindig nem tudjuk mennyi volt az átlag sebzés és kill amit beraktál képet.
    Utoljára szerkesztette: Lokker, 2018.03.17. 12:31:43
  • Plata
    Szerencsekerék?
    Na bakker.
    Most voltam egy ultra rövid csatán,én tudom hogy a kamikaze poén.
    De ha az egész csapat kamikaze az nem poén.
    Egy percen belül körbevett vagy 10 tank.
  • __Jacek__
    Ahogy latom en is alkalmatlan vagyok mert nem tudok irni,+ mobillal szerkesztes nincs..
  • __Jacek__
    Jol forgasd a szerencsekereket:)
  • __Jacek__
    O en sokmindent fel birok fogni, egyet nem hogy hol van az eredeti posztban hogy en hibaztatok valakit? Te jottel a lengyel apukakkal erdekes modon, most meg terelsz jobbra balra, nem tudom hany eves vagy de fogadd el nem mindig neked van igazad, itt fejezzuk is be , mert partner egy ertelmes vitara alkalmatlan vagy. Hello tovabbi szep napot, en sajna dolgozom:(
  • Plata
    Szent patrik napi küldetés irtó gáz,30 győzelem kéne hozzá,hogyan?

Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.03.17. 11:24:00
  • joe662
    Inkàbb az a szomorú,hogy nem birod felfogni,hogy rajtad kívül senki màs nem tehet a helyzetről.
    Ezt kellene belàtni,nem minden màst hibàztatni.

• __Jacek__
  • __Jacek__
    Ki kell fogni, lehet jó lehet szar. Volt most jó meccsem de 15:1-es ruha is.
  • __Jacek__
    Szerintem is fun.
  • Plata
    Jut eszembe ilyenkor reggel nem jó még a WoT?
    Gondolom még kevesen vannak fent,én is felmennék,de rászoktam mostanában hogy reggel 7 kor beindítom a pénz termelést másik játékban,atom unalmas 37 karit elindítani,de megéri mert sok pénzt termelnek.Bár lehet jobban járnék ha WoT-oznék reggel és este raknám be a melóba őket.
  • Plata
    Jah akkor félre olvastad én azt írtam hogy ő ne lépje át,mert szerintem az a tank jó.
    Csak nem jól fejeztem ki magam.
    Vagy inkább senki ne lépje át,mert az a tank marha jó.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.03.17. 09:32:52
  • __Jacek__
    De kezdem magam egy átlagos wot meccsen érezni szóval bye:))
  • __Jacek__
    Még mindig nem értem akkor:) Én pont azt írtam hogy fejlődök a tankal, mért nekem írod hogy ne lépjem át goldból?