banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Sir Charles
    Szóval WZ prém TD: csak ajánlani tudom mindenkinek, aki szereti az agresszív játékstílust(Dezgamez is úgy jellemezte, hogy a legagresszívabb TD a játékban). Brutális átütés (248 mm), szóval nem nagyon kell bele a prémium, csak ha a legnagyobb tankokat lövi az ember. KB két kezemen meg tudom számolni, mikor lőttem vele gold-ot.
    T-34-3 ból átraktam bele a 3 skilles legényeket, ezért már az elejétől brutál volt a tank, most a 4. nél járnak.
    44% a camoja úgy, hogy a parancsnoknak nincs még camo skillje, majd 5.-nek jön.
    A frontpáncél valóban csodákra képes néha,volt olyan meccs, ahol STRV 1.et(288 pen) pattintottam 3 szor.
    Ha top tier az ember és kicsik ellen megy(sajnos ez ritkán van), akkor megindulok vele és bedarálok mindenkit 5-6 kill 2500-3500 sebzés sima( a rekord 5100 dmg).
    Tier 10 meccsen már okosabban kell játszani, nem lehet vele berongyolni az ellenbe, de ott is lehet alkotni a 2. sorból lövöldözve.
    Ja, a látótáv is pazar, én optikával tolom, nem csigaszemmel,(nem vagyok a bokorban ülő típus, meg az ágyú is elég pontatlan, meg lassan szűkül), kajával most 479 méter, de a parancsnoknak még csak 73% a felderítő skillje, így az is nőni fog. Akár még felderítőnek is lehet használni a jó camo miatt.
    Majd elfelejtettem a lényegét a tanknak: a brutális DPM. Nekem most így, minden földi jóval megspékelve 3400, ami azért elég brutál.
    Pont tegnap lett meg vele a 2. gunmark, hajtok a 3.-ra
    Összességében én ajánlani tudom mindenkinek.