World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak mézesmadzag lenne a mostani prém váltáshoz? <#vigyor0>#vigyor0>
Már nem jár kábított tankok sebzéséért bónusz xp az artynak?
Nyilván a játékban szerzett prém tankokat amivel senki nem játszik, azokat egyértelműen érdemes becserélni.
Azokat a tankokat amiket pénzért vettél meg nyilván nem érdemes becserélni, mert az ráfizetés.
De!
Ha megvettél egy tankot, és valamiért nem jön be, nem erre számítottál,vagy éppen eljárt felette az idő és nem várható buff, akkor azt is inkább be kell cserélni és egy kis ráfizetéssel kaphatsz olyan tankot, amivel jobb játszani és használni fogod.
Az meg hogy a tech tree-ben lévő tankok rosszabak, lehet, hogy igaz, de inkább egy rosszabb tank, amivel játszok és élvezetes(ebb) a játék, mint hogy ott porosodjon a garázsban egy rossz választás és utáljak ránézni.
Utoljára szerkesztette: Sir Charles, 2017.10.20. 15:26:06
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
én pl. becseréltem az anno ingyen szerzett Pilot medemet, 1 kört sem mentem vele és nem is fog hiányozni, nem is került ezért másfélszer többe a cseretank, úgy hogy nyílván nem értek egyet <#hehe>#hehe>
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
"Az élet egyik legkegyetlenebb leckéje, hogy alkalmanként rá kell jönnöd, hogy a bolondoknak is lehet igazuk." - Winston Churchill Youtube csatorna: https://www.youtube.com/scheffTV
dpm - sebzés percenként (inkább a kisebb pecenkénti sebzést választom) de ha kinézek akkor 390-et adok cserébe és nem 250-et (Type 59 átlag sebzése 250)
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Ezt már tudnom kellene, de tulajdonképpen ezek mit jelentenek? mi az alfa és mi a dpm és miért is ér többet most az alfa mint a dpm?
The Matrix has you...
Jelenlegi metában szerintem az alfa többet ér a dpm-nél.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Az ágyú egy álom lett a korábbihoz képest, sokkal jobb lett a pontossága és gyorsabban is szűkül.
Talán a torony is pattogósabb egy kicsit.
Két meccs, két győzelem, összesen 110000 Kr profit.
Nem rossz-nem rossz.
Nem mondom, hogy megéri megvenni, de csereberélni talán igen.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

angelus1991ster.blogspot.hu
Még kicsit várok vele de lehet cserélem valami számom fölöslegesre.
"Az élet egyik legkegyetlenebb leckéje, hogy alkalmanként rá kell jönnöd, hogy a bolondoknak is lehet igazuk." - Winston Churchill Youtube csatorna: https://www.youtube.com/scheffTV
Az 50 milliós kérdést azért feltenném...van nekem az amcsi prém tankom...na azt ha be tudnám cserélni egy Scorpio-ra se érek vele sokat, mert a legénységet nem tudom átrakni...mondjuk max a T32-be jók lennének...és lesz egy 1 skilles Skorpióm 😊
The Matrix has you...
Ha elkapja az ember a fonalat, meg egy jó sorsolást, akkor szarja a kreditet, mert 3-4 találatra már simán 30-40000 pluszt ad győztes csata mellett természetesen.
Volt olyan meccsem, pirítottam vele 3k sebzést és simán adta a 100000 kreditet.
Meg elég egyedi játékstílust kíván, meg minimum 3 skilles legénységet.
Utoljára szerkesztette: Sir Charles, 2017.10.19. 15:24:06
Minap mentem pár kört a SkorpioG-vel, annak egy álom lett a lövege. Mikor buffolták a prémeket, valszeg visszaállították az eredeti paramétereit szerintem. Még a tornya is jobban forog.
angelus1991ster.blogspot.hu
Mondjuk 4 t6-ot becserélek egy T8-ra megy?
Utoljára szerkesztette: JanKo72, 2017.10.19. 09:58:30
Azoknál a tankoknál, amik megvannak, nincs semmi gomb, sehova nem tudok kattintani, hogy a cserelistába betegye,
amit meg akarok venni annál kiírja, hogy cserére alkalmas, de nincs elég aranyam megvenni.
Lehet nem jól emlékszek, de múltkor volt egy menü vagy lista vagy ablak vagy valami, amit ha lenyitottál, akkor ott lehetett bepakolni a járgányokat cserére.
Ha most is van ilyen, valaki segítsen, mert nem találom.
Előre is kösz