418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Plata
    De elolvastam.De ennyit tudtam leszűrni belőle.
  • __Jacek__
    Ahogy látom még mindig nem olvastad el:)
    Azzal próbált leoltani hogy 6.8 a tier szám neki ez azt jelentette hogy én T6-ban pedózom(természetesen csak valami okosat akart mondani) így megpróbáltam rávilágítani hogy ha én egy 6-ös és egy 5-ös tankot fejlesztek mellette megyek prem 8-asokkal a lové miatt ilyen tier szám jön ki. Gondolom ő skillből átlépi ezeket mert ő annyira jó hogy alantas neki ilyen alacsony tierben játszani:)
    Utoljára szerkesztette: __Jacek__, 2018.03.17. 09:30:01
  • Plata
    Részben elolvastam,legalább is a goldból való átlépésig.
    De szerintem nincs értelme átlépni.
    Az O-I az egyik legjobb azon az ágon.
    Bár Type 4 sem rossz,de a legjobb akkor is talán az O-I.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.03.17. 09:23:46
  • __Jacek__
    Légyszíves olvasd el mit írtam, gondold át, aztán írj nekem választ:)
  • Plata
    Bocs de az O-I pont az a cucc amit nem érdemes átlépni,állati jó vele játszani T8 tankok ellen is egy állat.
    Sima alap lőszerrel játszottam vele mindig,de iszonyat poén volt,a troll ágyúja nagyon nagy móka,állati jó volt vele oneshotolni a T8 skorpiókat meg hasonló nyitott szarokat.
    Mondjuk az extrém ciki ha valaki T8 alatti tankba goldot tölt,legalább is szerintem,ha meg valaki le megy kis szintre hogy golddal szopassa a kezdőket,na az már ultra szánalmas.
    De O-I sima lőszerrel is iszonyat hecc.
  • __Jacek__
    Nagyon okos "ember" vagy de gondolom te goldból váltod a freexp hogy O-I és a Grillét átlépd... tudod vannak akik próbálnak játszani velük és úgy fejlődni. Szóval szomorú a kép rólad azt hiszem.
  • joe662
    Egyébként tényleg szomorú az a kép.:-/
    Mert ha màr t6 ban sem tudnàm halomra pedozni a növényeket akkor valószínűleg befejezném a wot-ot.:-DD
  • pett3rson
    nem tudok nyilatkozni erről. Tier 9 az nagyon ritkán pluszos, tudtommal. főleg, ha premium lőszert is kell használni (mert ugye néha muszáj, már ha olyan beállítottságú vagy)

annyit tudok mondani, hogy tegnapi napom 65%-os winrate-t hozott, elmúlt hét napban pedig 55,88%.(238 meccs alatt). van benne kurvajó meccs, pl amit linkeltem Löwe visszajátszás is és van olyan amiben 15 mp-ig éltem, mert pont olyan helyre sikerült menni a T49-el ahol leláncoltak és egyből ki is lőttek....hozzáteszem, tegnapi napomból szerintem az összes vesztes meccsem arra ment el, hogy leszorzózzam T49-et...khm...

Ne ragadjatok le egynél vagy 10 meccsnél, ha átlagban jók vagytok, akkor jók vagytok, nincs vita. Lehet szidni a játékot, meg hogy ez szar meg az szar, de akkor ki kell kapcsolni és menjetek sportolni inkább. Aztán lehet próbálni újra...nem viccelek.

Tegnap tanulmányt írhattam volna abból, hogy hogyan ne játszunk. amikor kilőttek már fogtam a fejem és tudtam, hogy hol rontottam el, csak hát a csata heve megint elvitte az eszemet, pedig ha gondolkoztam volna...
  • __Jacek__
    Minden jó minden szép:)
  • __Jacek__
    Gondolod én nem tudom ezt? Akkor sem tolerálható nyugodtan egy ilyen szopó, de majd ha lesz 30+ meccsen keresztül 80%-os winratem ígérem belinkelem.
  • __Jacek__
    Azért na akinél ki kell ott ki üt a színvonal
  • Plata
    Basszus én ilyen hülye celebeket meg egyéb faszbúkos állatokat nem ismerek.
    Sem faszbúkot sem fix faktort sem hasonló szart nem nézek.
  • Sir Charles
    Jót mosolyogtam magamban amikor láttam ezt a winrate-t.
    Hát beütött az instant karma.
    Ma este szerintem valami negatív rekordot állítottam magamnak: 32 meccsen 6 győzelem.
    M53-at 10 meccsen nem tudtam leduplázni.
    No komment
  • joe662
    Nem ismered az öreg mém királytMém fater:-)
    Utoljára szerkesztette: joe662, 2018.03.17. 00:44:20
  • Plata
    Kik ezek a rossz arcok?
    Egyik cikk full ruszki a másik meg semmi értelmeset nem ír.Legalább is fordító ami kidobott az baromság.
  • Gyuszopapa
    Tier 9-es csatában közel 2-szeresét lesebeztem STA-1-el a HP-nak plusz 500 spotsebzés.Mínusz 3000 pénz.
    Igen bőkezű a játék azzal aki csinál is valamit.
    Ilyen félnadrág csapattársakkal jó együtt lenni.Amúgy nem igazán értem mi az értelme az ilyen prémtankkal tuningolt accountoknak.Pénzkidobás?Inkább lőnné be magát heroinnal ha már ennyi kidobni való pénze van. Azzal csak magát szívatná.
  • Angelus1991ster

MAGyarok a wg-nél.

https://dev.by/lenta/main/luchshe-stivena-sigala-v-wargaming-priglasili-grustnogo-garolda
    https://thearmoredpatrol.com/2018/03/16/possible-harold-wg-collaboration/

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2018.03.16. 22:07:50
  • pett3rson
    nem akarok vitát kezdeni, de azt is beírhatnád amit Maala kért. átlag dmg és átlagkill. mert értem Én, hogy szar veszteni, de ha Te odaeszed magad és lesebzed a tankod HP-ját, netán többet, akkor az nem lesz túl rossz kör összességében...mind pénzben,mind XP-ben. azon felül minél tovább élsz, annál több a kereset.
    rossz a szájíz, de a saját részed megtetted...menni kell következő csatára, kész, múlt lezárva.
    Utoljára szerkesztette: pett3rson, 2018.03.16. 21:27:30
  • Still_I_Rise
    Kéretik utánanézni, hogy melyik zseni hozta fel a kétgyermekes témát. lol
  • Maala
    Átlagdmg, átlagkill? Courageos resistance-t érő valamelyik medálra rá kell menni, oszt' lényegtelen, hogy win-e, vagy sem.
  • joe662
    Màr a booster is hibás:-D,nem csak a lengyel 2gyerekes apukàk??
    :-DDD
  • __Jacek__
    Legviccesebb az volt hogy benyomtam tegnap egy 100%xp+ lofackát, na utána volt 1x meccsből 16% winratem, ma meg ez
  • __Jacek__
    Itt már kitűztem inkább, pedig biztos fenomenális emberekkel játszottam együtt
    Utoljára szerkesztette: __Jacek__, 2018.03.16. 19:17:08
  • Plata
    Hát van benne fehér zászló,vagyis feladta a játékot.
  • joe662
    Itt mit kell nézni??
  • Maala
    Nem nyitja meg a spongya bobos égő házas képet. :-(
  • __Jacek__
    Minden rendben:)

Utoljára szerkesztette: __Jacek__, 2018.03.16. 17:35:55
  • joe662
    Emlékszem:-DD
    Igazi agysebész lehetett:-DD
  • Plata
    Szutyok T54 Ltw meg tud még mindig lepni,sima szar alap lőszerrel bevittem vele szemből Jpze100-at.
  • Lokker
    A tundra modos srác volt a legviccesebb. :D Nem értette miért spotolják fel bokor mögött is messziről. :D
  • joe662
    Ezt már mondtad,nem kel ismételgetni.
    Csak nem a barátnőd a kis csaló,hogy ennyire véded?
    Nyilván nem azért kapta a 7napot mert Aslaim,Jaktor,stb modpakkot használt csak.Ugye ezt te sem hiszed el.
    Szoktam röhögni a wotos fórumokon ban hullám után,a sok kis gyökér ott rinyál,hogy én csak ezt+azt használtam csak.Ja persze

• Sherman0070
    Csak 10-es tankokra lehet tenni ezt a ranked camot de azok közül lehet fel-le szerelgetni.

• EmR3
    Te tényleg szart se tudsz.
    Az SG két hasadtagyú játékosából az egyik miatt történt a dolog, úgy hívták Rivanka. (a másik zakkant meg
    foxbat88fx volt ha valaki már nem emlékezne rá), de ő jó arc volt amikor eleget ivott nyugtatókra.

Lokker.: kacc kacc
  • joe662
    Egyébként küldtek emailt is,szokàsos Wg minőségben:-DD
    Eu Rb legaue1-Done.
    :-DDD
  • joe662
    Grat!!
    Àlca milyen?Egy egész garnitúràt adtak?
  • Sherman0070
    Közel 30db kreditboostert kaptam és 15ös szintig kb. mindig visszahozta az árát a jutalmak miatt a ranked.
  • Gyuszopapa
    Csak érzékeltetni próbáltam hogy mennyire kevés a jutalom az elvert időért és kreditért.
  • Sherman0070
    Senki sem mondta, hogy rankedezz.
  • Gyuszopapa
    Mivel nincs meta tankom tier 10-ben így semmi értelme nincs rankedeznem.De azért a 20000 többet ér mint 2000 arany 7nap prémium.A bondot leszarom.
    Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2018.03.15. 18:58:49
  • Sherman0070
    1 hét, napi max 2órákkal lett meg.
    Random helyett itt Obj.907-eztem.