A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
asolyom #399995 Én éppen most kezdtem újra, de amolyan tingli-tangli módon, ha éppen van hozzá kedvem, akkor játszom néhány csatát. A minap mentem 6 csatát T8-as prémium tankokkal, és bár tudom, hogy ez kevés bármiféle statisztikához, de azért jól látható a tendencia. 6 csatából 2 full T8, a többi 4 pedig T10, T6-7 tankokat gyakorlatilag mutatóban sem látni. Papíron nagyon szépen hangzik, hogy az ellenfélnél van még 7 db T8 tank akike lőhetsz, csak éppen valahogy mindig a maradék 8 T9-10-es monstrumok valamelyike jön szembe, akik ellen még a prémium lőszer is csak köhögve elég, vagy még úgy se.
Ez pedig azt jelenti, hogy a 33%-ban előforduló full T8-as csatában lehet valami említésre méltót alkotni. Számora teljesen érthetetlen, hogy miért nem lehet mondjuk egy 33% top tier - 33% same tier - 33% bottom tier leosztást csinálni. Nem hinném, hogy ennyire kevés a játékos az alacsonyabb tier-ekben.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2018.02.07. 10:08:42